Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/339 anonim ***** válasza:
most kezdtük ebben a hónapban a projektet. szept 12-én kezdődött a ciklusom, és okt 9-re nem várom....na majd meglátjuk....
2012. szept. 23. 15:00
 42/339 A kérdező kommentje:
Akkor üdv a csapatban! Én pár nappal előbbre nem várom. Drukkolok nektek! :)
2012. szept. 23. 17:24
 43/339 anonim ***** válasza:
100%
én is nagyon drukkolok mindenkinek...úgy látom sokan vagyunk október első felére :) ez mindenkinek egy jó hónap kell, hogy legyen ;)
2012. szept. 23. 19:49
 44/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok... :)

Én is 9-re nem várom...

Ciklus.hu szerint holnap ovu, de a párom beteg... :(

Torokgyulladása van, de nem lázas...

Szerintetek ez rontja az esélyeket???

(6)

2012. szept. 24. 08:32
 45/339 A kérdező kommentje:
Hát, ezt sajnos nem tudom. Igyon sok folyadékot és szedjen C vitamint. Az antibiotikum ebben az időben lehet, hogy nem a legjobb választás. Én a múlt hét pénteken felfáztam a játszótéren, szóval én meg ezért aggódom picit, valamint a hétvégén egy egész napos tréningen vettem részt, ahol az emberek felváltva tüsszögtek és köhögtek. Beütött az őszi megfázások ideje, szóval, amennyire csak lehet, most kerülni fogom a tömegeket és próbálok még több vitamint magamba tömni :) ez talán nálatok is segít. Drukkolok, szép napot!
2012. szept. 24. 09:02
 46/339 anonim ***** válasza:

Vitamint szed a kedvesem, de a gyerekek hozzák haza a suliból a bacikat... :(

Antibiotikumot nem szed csak neocitran...

Meg állandóan főzöm neki a teát eléggé el van kényeztetve most... :) Bár mást nem is tehetek mert ha beteg akkor férfiből hirtelen 5 éves kisfiú lesz és nagyon tud szenvedni...:)

Majd 9-én meglátjuk számított-e... :)

Én is megvettem a Gravidát szedem is remélem engem megvéd... :) Most még nem vagyok beteg szerencsére... :)

Drukkolok mindannyiunknak... :)

Szép napot...

2012. szept. 24. 09:27
 47/339 anonim ***** válasza:
Ja... elfelejtettem 6-os voltam... :D
2012. szept. 24. 09:27
 48/339 A kérdező kommentje:

Oh, hát igazán elkényezteted a Kedvesed :)

Még én sem vagyok beteg, de körülöttem sokan.

Szerintetek, ha ilyenkor elkapom, az mennyire árthat?

Valamint még azt is meg szerettem volna kérdezni, hogy ti teáztok? és ha igen, milyen teákat isztok? nem vagyok egy tea fun, de megelőzés miatt innám...

sokat olvastam a palástfű teáról, hogy erősíti a méhet...szerintetek? ti innátok? és ezen kívül esetleg mit javasoltok? mit szabad?

Szép napot mindenkinek

2012. szept. 25. 08:29
 49/339 A kérdező kommentje:
Jobban van a párod?
2012. szept. 26. 12:56
 50/339 anonim ***** válasza:

Szia.

Párocskám már jobban van köszönöm kérdésed... :)

Amúgy én nem teázok... Várok, mert remélhetőleg boszorkány konyha nélkül is megfogan a baba... :)Meg amúgy sem szeretem a teát... :/ De lehet, hogy pár hónap múlva már nem ezt fogom mondani... :D

Veled mi újság? már túl vagy az ovun és jövőhétre nem várod ugyi?? :)

2012. szept. 26. 14:53
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!