Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Sziasztok... :)
Én is 9-re nem várom...
Ciklus.hu szerint holnap ovu, de a párom beteg... :(
Torokgyulladása van, de nem lázas...
Szerintetek ez rontja az esélyeket???
(6)
Vitamint szed a kedvesem, de a gyerekek hozzák haza a suliból a bacikat... :(
Antibiotikumot nem szed csak neocitran...
Meg állandóan főzöm neki a teát eléggé el van kényeztetve most... :) Bár mást nem is tehetek mert ha beteg akkor férfiből hirtelen 5 éves kisfiú lesz és nagyon tud szenvedni...:)
Majd 9-én meglátjuk számított-e... :)
Én is megvettem a Gravidát szedem is remélem engem megvéd... :) Most még nem vagyok beteg szerencsére... :)
Drukkolok mindannyiunknak... :)
Szép napot...
Oh, hát igazán elkényezteted a Kedvesed :)
Még én sem vagyok beteg, de körülöttem sokan.
Szerintetek, ha ilyenkor elkapom, az mennyire árthat?
Valamint még azt is meg szerettem volna kérdezni, hogy ti teáztok? és ha igen, milyen teákat isztok? nem vagyok egy tea fun, de megelőzés miatt innám...
sokat olvastam a palástfű teáról, hogy erősíti a méhet...szerintetek? ti innátok? és ezen kívül esetleg mit javasoltok? mit szabad?
Szép napot mindenkinek
Szia.
Párocskám már jobban van köszönöm kérdésed... :)
Amúgy én nem teázok... Várok, mert remélhetőleg boszorkány konyha nélkül is megfogan a baba... :)Meg amúgy sem szeretem a teát... :/ De lehet, hogy pár hónap múlva már nem ezt fogom mondani... :D
Veled mi újság? már túl vagy az ovun és jövőhétre nem várod ugyi?? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!