Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
én a 6-os válaszoló vagyok és október végén töltöm a 26-ot... :)
Ti szedtek valamilyen terhesvitamint?
Mert én annyi mindent összeolvastam róluk hogy nem tudom érdemes vagy nem.
Sokan azt írják hogy elég a sok gyümi meg zöldség.
Van aki azt hogy elevit, gravida.
2. vagyok
30 éves vagyok és én biomulti(vitamint) szedek, ami többek között tartalmaz E vitamint és folsavat.
Napi egy magzatvédőt /Gravidát/, és 2*1 Folsavat szedek. Elég kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, bár mostanában igyekszem erre még jobban odafigyelni, csak az a gond, hogy nem túlzottan rajongok a zöldségekért. Aminek meg leve van, pl. ubi, kifejezetten undorodom. A savanyúságokat pedig meg sem merem közelíteni, mert hánynom kell tőlük. Kíváncsi vagyok, hogy ez változni fog-e a várandósság alatt. :) A főzelékeket viszont szeretem nagyon.
A magzatvédőtől nektek nem nőtt meg nagyon az étvágyatok? Szinte az összes B vitamin benne van, és olyan étvágyat csinál, hogy állandóan enni tudnék. :)
5ös vagyok:
24 évesek vagyunk a párommal. Az előző válaszolónak ajánlom ezt a kérdést:
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..
Köszi "Első", nagyon jól esnek a biztató szavaid. Ezeket az oldalakat nem ismerem, úgyhogy gyorsan meg is kukkantom őket :) Én is vezetem amúgy a ciklusom, csak manuálisan a naptáramban :) Arra gondoltam, hogy talán erre az első hónapra veszek ovu tesztet, ha mégsem jönne össze, akkor köv. hónapban beruházok egy ovu mikroszkópra, mert anyagilag az jobban megéri, örökös.
Hányadik hónapban vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!