Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/339 anonim ***** válasza:
100%

én a 6-os válaszoló vagyok és október végén töltöm a 26-ot... :)

Ti szedtek valamilyen terhesvitamint?

Mert én annyi mindent összeolvastam róluk hogy nem tudom érdemes vagy nem.

Sokan azt írják hogy elég a sok gyümi meg zöldség.

Van aki azt hogy elevit, gravida.

2012. szept. 13. 12:09
 12/339 anonim ***** válasza:

2. vagyok

30 éves vagyok és én biomulti(vitamint) szedek, ami többek között tartalmaz E vitamint és folsavat.

2012. szept. 13. 12:20
 13/339 A kérdező kommentje:

Napi egy magzatvédőt /Gravidát/, és 2*1 Folsavat szedek. Elég kevés zöldséget és gyümölcsöt fogyasztok, bár mostanában igyekszem erre még jobban odafigyelni, csak az a gond, hogy nem túlzottan rajongok a zöldségekért. Aminek meg leve van, pl. ubi, kifejezetten undorodom. A savanyúságokat pedig meg sem merem közelíteni, mert hánynom kell tőlük. Kíváncsi vagyok, hogy ez változni fog-e a várandósság alatt. :) A főzelékeket viszont szeretem nagyon.

A magzatvédőtől nektek nem nőtt meg nagyon az étvágyatok? Szinte az összes B vitamin benne van, és olyan étvágyat csinál, hogy állandóan enni tudnék. :)

2012. szept. 13. 13:04
 14/339 anonim ***** válasza:

5ös vagyok:

24 évesek vagyunk a párommal. Az előző válaszolónak ajánlom ezt a kérdést:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__teherb..

2012. szept. 13. 13:05
 15/339 anonim válasza:
100%
Szia, én 27 éves vok, nekünk ez az első honap.. én 20a körül várom az eredményt :) remélem összejön. Én elevitet szedek két honapja kb és semmi étvágyváltozás nem volt nálam.
2012. szept. 13. 14:56
 16/339 A kérdező kommentje:
15-ös drukkolok neked nagyonnnn :D majd írd meg, hogy mit teszteltél.
2012. szept. 13. 16:06
 17/339 A kérdező kommentje:
Amúgy,ki, hogy áll a sporttal? Mármint, van valami speckó tervetek a várandósságra? Én elkezdtem csinálgatni RubintR. Légy bomba jó kismama dvd-jét, hogy mire oda kerülök, már ne legyen új és ismerjem a gyakorlatokat. Amúgy is Rékázni szoktam, szóval nem teljesen ismeretlenek a gyakszik. Picit azért mégis tartok a tornától. Ti, hogy vagytok ezzel?
2012. szept. 13. 19:28
 18/339 anonim ***** válasza:
100%
Szia! első vagyok! a 3. hónapban sikerült csak. már eléggé el voltam keseredve, úgy gondoltam, hogy csak rám néz az ember, aztán terhes is leszek :) hőmérőzni nem tudtam, mert 4 műszakban dolgoztam, de a menseseket vezettem ciklus. hu-n,meg a tervezettbaba.hu-n is, igaz mindkettő más napra tette az ovut, de azokon a napokon próbálkoztunk és hát harmadszorra sikerült! tényleg nagyon drukkolok nektek! :)
2012. szept. 13. 20:47
 19/339 A kérdező kommentje:

Köszi "Első", nagyon jól esnek a biztató szavaid. Ezeket az oldalakat nem ismerem, úgyhogy gyorsan meg is kukkantom őket :) Én is vezetem amúgy a ciklusom, csak manuálisan a naptáramban :) Arra gondoltam, hogy talán erre az első hónapra veszek ovu tesztet, ha mégsem jönne össze, akkor köv. hónapban beruházok egy ovu mikroszkópra, mert anyagilag az jobban megéri, örökös.

Hányadik hónapban vagy?

2012. szept. 14. 07:48
 20/339 anonim ***** válasza:
100%
tegnap voltunk 12 hetesek! :) én úgy voltam az ovu mikroszkóppal, hogy azt nem vennék, de tesztet már vettem volna a köv sikertelen hónapban, hogy tudjam van e egyáltalán peteérésem. meg teázni akartam elkezdeni. de szerintem ne rohanj ennyire előre, próbálkozzatok 3-4 hónapot, még rááll a szervezeted a "babát szeretnék"-re, és ha addig nem jön össze, utána vágj ilyen nagyobb beruházásba! én első hónapban úgy kibuktam, hogy a kocsog szomszéd ribi várandós lett (nem dolgozik, nem szereti a férjét, a baba csak arra kellett volna neki h. megfogja a fiút magának) hogy véreztem a hónap közepén. második hónapban szörnyen rá voltam kattanva a dologra és a 3. hónapban sikerült kissé lenyugodnom, tudatosítani, hogy ez nem verseny, majd jön úgy is, hisz fiatalok vagyunk... szóval csak szúúúszáááá :)
2012. szept. 14. 08:26
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!