Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/339 A kérdező kommentje:
úgy legyen :)
2012. okt. 9. 08:07
 92/339 A kérdező kommentje:
Képzeljétek, tegnap a nővérkém pozit tesztelt :) Nagyon boldog vagyok :) nagynéni leszek :) Remélem hamarosan édesanya is, és akkor együtt babázhatunk :)
2012. okt. 10. 09:20
 93/339 anonim ***** válasza:

Gratula tesódnak és a nagynéniséghez is... :)

Én szorítok neked, hogy együtt babázhassatok...:)

(6)

2012. okt. 10. 09:59
 94/339 anonim ***** válasza:
100%

5 ös, és 83as vok

Még 2 napom van a nemvárt-ig... A nőgyógyász azt mondta ez a hónap kimarad, mert nem látott p.é.t de én azért még reménykedem egy kései ovuban...Ma van egy kis hőemelkedésem, persze lehet valami nyavalya..Csak azért irom le mert ugy szeretném ha már én is a gratulát kapók táborába tartoznék, eddig csak én adtam. No, hát sok sikert mindnyájuknak!!!

2012. okt. 10. 12:58
 95/339 A kérdező kommentje:

Oh, hát abba a tárboba én is benevezek. :) Nagyon drukkolok neked (5-ös), illetve magunknak :)

Nekem 12-től írják a kalkulátorok a lehetséges fogamzás napjait, és mellette elkezdtem az ovutesztelést is, hogy most pontosan megtudjam, mikor is van, mert ugye a ciklusaim nem éppen rendszeresek és nem is egyforma hosszúak...szerintem 15 vagy 16-án lesz ovum. Kiváncsi vok. Azért csak ti is bújjatok össze, sokat hallani már, hogy tévedett a doktorbácsi és baba lett belőle, szóval csak szeretgessétek egymást!

6-os - hogy vagy? vannak tüneteid?

áldott napot mindenkinek!

2012. okt. 10. 14:06
 96/339 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 94-es én is drukkolok neked.

Kérdező: Képzeld mi ovu napján nem is voltunk együtt csak előtte meg utána napon és mégis baba lett... :)

Neked is nagyon szurkolok... :)

Egyébként érdekesen vagyok... Ehhez kell a sztori. ;)

Tegnap a páromnak mondtam, hogy tudtam, hogy idén összejön a baba, mert tök eszembe jutott, hogy év elején olvastam éves horoszkópot és azt írta, hogy idén beteljesedik a sorsom. Mondtam is neki hogy egyből ez jutott az eszembe, hogy nekem ők a sorsom... Erre meg azt mondta, hogy neki meg mi... Hát nem viccelek elsírtam magam annyira meghatódtam... :') A kedvesem meg csak ölelgetett meg puszilgatott hogy milyen aranyos vagyok.. :)

Ma meg egy kollégám mondta, hogy öröm velem dolgozni na azon csak majdnem sírtam el magam... :D

A cicim továbbra is fáj.

Kicsi feszítő érzést érzek az alhasamba.

A mosoly szinte levakarhatatlan az arcomról.

És azt vettem észre hogy mikor fésülgetem a derékig érő hajam közbe dudorászok... :D

Egyenlőre ennyi... :)

Jövőhéten vagy jövőhét utáni héten tervezek dokihoz menni addigra már látni is fog valamit... :)

Már alig várom... :)

Szép napot nektek.

(6)

2012. okt. 10. 14:22
 97/339 A kérdező kommentje:

6-os - de szépeket írsz. mosolyt és könnyeket tudsz csalni az ember arcára :) persze, mindkettő az örömtől van :) amúgy, ha vissza számolok 14 napot, mert elvileg akkor volt ovum előző hónapban, az 16-dika. aznap mi sem voltunk együtt, viszont előző este és utána reggel igen. hát, mindegy...nem nézünk hátrafelé, csak előre :):):):)

derékig érő hajad van? ....csudajóóóó, nekem nem nő meg hátközépnél hosszabbra, pedig kicsi lány koromban én is rá tudtam ülni és göndör volt :) Áldott babás napokat a többieknek meg áldott babásodós napokat kívánok! :)

2012. okt. 10. 14:30
 98/339 anonim ***** válasza:

94es vok..

De jó, jó volt olvasni a sztorid. Remélem minden rendben lesz. Mi a csillagjegyed? Mondjuk én a horoszkópban nem hiszek, de a jelekben igen. Annyi mindenki van körülöttem a mindednnapokban aki vagy terhes, vagy picibabája van már.

Ja és idén egy olyan helyen kaptam munkát ahol a mellettem lévő irodában kisgyerekekkel foglalkoznak 0-3évig (mint egy játszóház csak foglalkozásokkal, de nem napközi).

De érdekes módon nem fáj a szivem ilyenkor ha látom őket nekem meg nem jön össze, hanem boldogság áraszt el ha látom a sok kis lurkót.Néha be is állok közéjük játszani picit. Mintha már úton lenne a mienk is..érdekes.

2012. okt. 10. 14:33
 99/339 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok... :)

Kérdező nagyon jó a hozzáállásod... "nem nézünk hátrafelé, csak előre." Ez nagyon tetszik... :)

94-es. Skorpió a horoszkópom.

Nagyon jó neked, hogy ilyen közel vagy a pindurikhoz és örömmel tölt el a közelségük. :) Tudsz játszani velük meg minden. Nekem a szívem szakad meg, mert a 15 kg-os keresztfiamat nem kaphatom fel nehogy baj legyen.

Pedig mindig ha találkozunk olyankor szalad felém és már ugrik is mert tudja, hogy elkapom és agyon puszilgatom... :)

Egyébként annyira jót talált ki a kedvesem... :)

Mivel 27-én leszek 26 éves így kitalálta hogy a közvetlen családnak valószínűleg a szülinapomon mondjuk el a jó hírt... :)

Addigra már a dokin is túl leszek... :)

Ezek a jó dolgok enyhítik azt, hogy reggel óta nagyon émelygek... Szerintem most fog kezdődni a rosszullétes időszak... De ezt is örömmel viselem... :)

Szép napot mindenkinek.

(6)

2012. okt. 11. 06:56
 100/339 A kérdező kommentje:

Kedves 6-os!

Ez fenomenális ötlet :) Jó az időzítés :)

Majd mesélj, hogy mi volt a dokinál.

Már én sem bánnám a rosszulléteket, csak jönnének már :) Nővérem is émelyeg...főleg a kávé "szagától", de ő is így éli meg...boldogság a köbön :):):):)

Többiek, felétek mizu? Kinek,mikor kell drukkolni? Mikorra nem várjátok?

Áldott hétvégét mindenkinek!

2012. okt. 12. 16:46
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!