Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Új hónap, új remény - (nem tudom, hányas voltál bocsi). Hidd el, benne vagyok, tudom milyen, de egy-két nap és újra teli leszel reménnyel. Nálam is így volt. Mikor megjön teljes letargia...aztán, ahogy közeledünk újra a próbálkozós időszakhoz ismét teli leszek reménnyel és vidámsággal.
5-ös, nagyon nagyon drukkolok, hogy baba legyen. Én is örülnék, ha ilyen csodás hírrel ünnepelhetnénk a karácsonyt :) drukkolok
Én már 4 napja ovutesztelek. Ma délelőtt tojásfehérjés nyákot tapasztaltam. Ez azért érdekes, mert nekem sosem volt még. Mindig csak olyan fehér, krémes, szóval csak olvastam róla, hogy ilyen is van, meg, hogy ez jelzi a pé-t, és nálam most volt ilyen először. Ovu tesztem ugyan erősebb a tegnapinál, de ez még mindig negatívnak mondható. Ettől függetlenül szeretgetjük egymást :) a többit pedig a Mindenhatóra bízzuk. Mindenkinek mihamarabbi babásodást kívánok!
6-os, neked pedig millió örömöt és boldogságot kívánok áldott állapotodhoz :) gondolom már te is jársz labor, védőnő....turnékra :) vigyázz magatokra, ne erőltesd meg magad. Dolgozol még? Ha igen, meddig tervezed? Párod szülei tudják már?
Üdv. mindenkinek
Hát, ma reggel megjött..Igaz kicsit más mint szokott de biztos hogy be fog indulni mert nagyon fáj a hasam....:(
Sebaj, legalább nem vész kárba a maradék clostilbegyt..
5ös voltam
Nem, nem hinném, hogy átlátszó borítékban küldenék. Nekem is diszkréten érkezett, semmi átlátszóság, nyugi :)
A hőmérőzésről nem tudok infóval szolgálni, mert sosem mértem. Nekem macerásnak tűnik. De sokan írják, hogy jó, mert pontosan be tudod határolni az ovudat. Nekem a teszt is elég hozzá. Nagyon szépen mutatja. További áldott napot kívánok!
Sziasztok!
Megkaptam, nem átlátszó volt a boríték. :)
Kérdés, ti mikor csináltátok a tesztet? Mármint reggel vagy este?? Tudom ugyanabban az időpontba kéne, de mégis mikor?
5ös
Ok köszi akkor én is igy fogom..
Szerinted a closti befolyásolja a tesztet??
Első hónapban nem nagyon volt mellékhatás most viszont iszonyu fáradtság gyötör......
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!