Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Köszi.
Közbe kiderült, hogy mivel nem biztos a helye ezért mindenkivel ordít, de az a furcsa hogy nekem csak a hátam mögött.
Nem érdekel különösebben, mert kitaláltam, hogy mivel ugy is beteg vagyok kicsit, és már elég rég rosszul alszok, meg elkéne mennem régóta néhány vizsgálatra amit a munka miatt nem bírtam beiktatni, megpróbálom a táppénzt, hátha kiirnak. igy lesz időm kicsit pihenni, és elintézni amiket nem tutam..Igy nem kell velem dolgozni ha annyira nem akarja.
Ez az én karácsonyi ajándékom neki.
Magamnak meg babócát kívánok:D Meg mindenkinek aki szeretne...
5ös vagyok..Péntekre nemvárom, remélem nem is jön meg. Ha vasárnapig nem jön meg akkor hétfőn tesztelek..
Bár már érzem a mensi tüneteket..:((cici-derék-has fájás, sokat járok pisilni.és elég tevékeny vagyok..mensi előtt mindig van plusz energia mindenre, most nagytakaritok.)
Reménykedek addig mig megjön...jólenne ha nem..
Drukk mindenkinek csajok.
HA nem irnék addig(mert rossz otthon a gép) akkor mindenkinek Kellemes karácsonyi ünnepeket, pocakos újévet kívánok:) !!!
Hát már tuti nem kapunk a Jézuskátol kisbabát, tegnap este megjött..
5#
Nekem is megjött dec. 29-én :(
Na de majd most, a 2013 mindannyiunk babásodós éve lesz :) Kívánok mindenkinek áldott, babásodós, gömbölyödős, egészséges picurkás, két tesztcsíkos 2013-as évet! Írjatok, ha valakinél van valami-valaki :)
Sziasztok..Tyűű de rég nem jártam erre..Fejlemények a következők:
- baba sehol.....
-Hétfőn irány a korház HSG-re. Kezemben a beutaló.Nagyon parázok..A bőgés kerülget.
Majd ha végeztem mindent leírok ide ha érdekel titeket..
5ös voltam
Nyugodj meg 5-ös, az nem tesz jót...tudom, mondani könnyű, de inkább próbálj meg jókra gondolni! Hogy ez most azért lesz, hogy teljesüljön életed egyik legnagyobb csodája, hogy édesanya légy. Igen, nagyon érdekelne, hogy milyen is ez a vizsgálat...meg minden...és persze eredmény is majd, ha már lesz.
Hát, még én sem tudok új hírekkel szolgálni. Eddig olyan jól látható volt a pozitív ovutesztem, de most...hát nem is tudom. 12-e elég erősnek bizonyul, de nem annyira, mint a controll csík, pedig nálam a pozitív az majd le szokott ugrani a tesztről olyan erős. Aztán a 13,14-eiek is aránylag erősek, de már láthatóan halványabbak és a mai az már full negatív, pedig a testem jelzéseiből arra következtettem, hogy ma lesz. Pedig nagyon úgy néz ki, hogy már megvolt, vagy, hogy nem volt. Hát, innentől már nem tudom.Reménykedem és reménykedem és reménykedem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!