Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Szia!
Én izgulósan....Ma csináltam tesztet, de sajna délután, mert akkorra találtam meg..reggel letettem róla mondván biztos jel hogy ne csináljam meg, azért nem találom.Aztán kerestem valamit és a kezembe akadt, nem bírtam ki..Mintha halvány pozi lenne.Most a férjem is látja a 2 csíkot, holnap veszek másikat, és megcsinálom holnapután reggel..Az az érdekes, hogy egy óra mulva mutattam a férjemnek, és akkor még jobban kivehető volt mint mikor csináltam.Érdekes.. Reménykedem, de ha nem jött össze az se gond, mert az uj meló miatt, amugyis várni akarunk 2-3 hónapot ha most nem jön össze nehogy baba miatt rakjanak ki. Mert akkor mehetek a munkanélküli után gyes-gyedre...
Ti hogy vagytok?
5#
En is minyha latnek valamit pedig telorol netezek eppen. :) jaj de varom a holnap utant. Irj mindenkeppen reggel amint megvan a teszt. :)
Majd lefotozom az enyemet az is hasonlo volt az elso aztan holnap felteszem. :) jaj de izgi. :)))
(6)
Hát ez jó kérdés. Olvastam már ilyen kérdéseket itt, de a végén a kérdezők mindig elfelejtik elárulni, hogy mi lett a vége a dolognak... :(
nekem ilyen volt az első teszt (legalsó) és utána még kettő a második azt hiszem másnap a harmadik meg egy hét múlva.
tyű azért a te halványad erősebb mint az enyém.. Számolgattam közbe, nekem álltalában30-34 naposak a ciklusaim, De most clostit szedtem. A mensi peteérés után mindig 14-15 nap jön meg.
Most nem éreztem olyan határozottan a peteérést, nem tudom leszűkíteni csak 3-4 napra..Az pedig 1-étől 4 reggelig.
A szerint még mindig van max 2 napom...És ez ma a 28adik napom.de peteérés amugy 17-20.ik napig szokott lenni most meg 11-15 ciklusnapig éreztem. Belekavarodok.na megyek gyors egy tesztér, én megírom hogy mit mutat félretettből.
Persze, de az enyém reggeli és már 7 hónapos... :D
Nekem sötétedett valamennyit még állt a szekrénybe... ;)
Siess vissza kíváncsi vagyok...
Drukkolok!!!!
(6)
Na itt vagyok..megnéztem a tegnapit, az még mindig látszik, és talán jobban kivehető mint tegnap.
A maiak pedig.
Szerintem negatív..a fotón se látszik. Majd azért megpróbálom feltölteni. Mindenesetre még várok holnap utánig.
Felfogtam a reggelit, és ugyanazt a fajtát raktam bele mint tegnap délután.Ugyanojan lett, mint tednap. Aztán Pisilnem kellett, abba meg beleraktam másik fajtát, intimed? azthiszem. Az is halvány vékony 2 csíkos.. De halványak.vagy káprázik a szemem.
Ez a mai!!
A biztonság kedvéért holnap is csinálok egyett, de élőbe egész jól látszik.Azthiszem ez most sikerült!! El se hiszem!! Egy két dolgot máshogy csináltam. két naponta ittam palástfűteát peteérés után, mert elfelejtettem minden nap inni, és kb 1 hónapja belekezdtem a szénhidrátszegény diétába. Lehet ez hozta meg? Ha lesz már egy erősebb igazi pozi tesztem akkor nyugszom meg.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!