Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯
 261/339 anonim ***** válasza:
100%
Sziasztok. Hat nem volt olyan egyszeru. A vajudassal nem volt gond. Aztan kaptam oxitocint 7 oraval az utan hg elment a viz, mert nem akartak jonni a fajasok. 1 ora volt a kitolas mwgszenvedtunk, de a doki nagyon rendes volt sokat segitett, pedig nem maszek volt. A kisasszony 10:55kor lett meg. 2870g es 49cm. :) egeszseges. Minden ujjacskaja megvan. :) mar en is egesz jol vagyok. Csak egy nagyon pici gatsebem van de az izomlaz jobban faj mint a seb. :) matol mar velem aluidhat a kis Alexam mert baba-mama szobaba vagyok. :) puszi nektek
2013. máj. 27. 07:29
 262/339 A kérdező kommentje:

"Minden gyermek külön csoda, Isten köztünk élő mosolya" :)

Nagyon nagyon nagyon gratulálok nektek! Szívből örülök, hogy baba és mama is jól vagytok. :)Biztosan fantasztikus és leírhatatlan érzés most látni és érezni a kis csodátokat. Isten áldása legyen rajtatok!

Sok örömöt anya - apa - baba - a kis családnak :)

:) :) :) :)

...ha jól értelmeztem, akkor nem volt fogadott orvosod ugye? és szülésznőd? mi most pont ezek a kérdések előtt állunk...bár még védőnőnél sem voltam, majd csak jövő hét után, ha lemegy az államvizsga, mert addig nincs időm egész napokat vizsgálatokkal tölteni....utána viszont végre már csak rá koncentrálhatok /bár most is így van :)/

5-ös hogy vagy? mennyit kell még várakozzatok? Felétek is áldás repül :)

jujjjj de csodás....először két csíkért izgultunk együtt...és hipp hopp, itt egy gyönyörűség :)

vigyázzatok magatokra, puszi nektek!

2013. máj. 27. 18:59
 263/339 anonim ***** válasza:
100%

Hip hip hurrá!Hatalmas gratula!Örülök hogy jol vagytok!Mielöbbi felépülést.Jaj de jo neked!Örömmel irigykedem :) Nem is lett olyan pici.Unokaöcsém anno idöre született 3kg és 50cm.Szoval a csajszid pont jo. Biztos nagyon cuki.Én alig várom hogy mellettem ásitozzon egy ujszülött. El se birom képzelni milyen öröm lessz nekünk amit most megélsz. Hamarosan a kérdezö és én is ott leszünk majd ahol most te,érzem. Persze a kérdezö picit hamarabb de ami késik nem mulik ;)

kb augusztus elején kezdhetünk el próbálkozni,mert még nem jött meg.de majd julius 9én kiderül pontosabban mert akk kell visszamennem a dokihoz és kiir valami gyogyszereket,és utánna kezdhetünk majd probálkozni ha szednem kell. nem vot eröm visszamenni a szövettanért,majd elküldik az orvosomnak. de nem hiszem hogy kiderül belöle valami mert akk hivtak volna telefonon ha vmi olyan gond van. komolyan igy még sose vártam hogy megjöjjön.alig várom hogy tullegyek rajta. azért néha nézz be hozzánk 6os ha lesz egy kis idöd. minden jot addigis nektek meg neked is kérdezö.

5#

2013. máj. 28. 10:30
 264/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Ma voltunk UH-on a kedves férjemmel. Hasi UH-ot csináltak már csak, hála Istennek :), és oly csodálatos élmény volt így együtt látni őt :) már szépen látszik a feje a kis teste és a növekedésben lévő végtagocskák :) ééés amikor meghallottuk a szívverését a mi kis csöppségünknek, hát könnybe lábadt a szemünk. 9 hetesek és 3 naposak és 25,5 mm-esek vagyunk. Mindent rendben talált, de a barnázgatás miatt megemelte az utrogestan napi adagját 3*1-ről 3*2-re. Jövő héten megyek védőnőhöz. :)

mindenkinek áldott szép napot kívánok, babásodást, babázgatást :)

2013. jún. 3. 16:40
 265/339 anonim ***** válasza:
de jo.ugy örulök.bevallom én most kissé magamalatt vagyok megint,nem tudom mért ilyen hullámzo a hangulatom és a hozzá álásom.biztos az sem segit hogy minden héten van valaki az ismeröseim közt akiröl kiderül h terhes,és pocakos képet rak fel facere. teljesen letör. kinszenvedés ez a 2honap még,és akkor még nem is beszélve arrol h mikor fog összejönni.ha megint majd 2év én belehalok....bocs h ma lehangolo vagyok.5#
2013. jún. 4. 18:23
 266/339 A kérdező kommentje:

Oh, hát ne kérj elnézést! Ilyen napok vannak, és amíg nálunk sem volt babó, én is így éreztem, és valóban néha engem is nagyon idegesített, hogy mindenhol babakocsis pocakos családokat láttam....ez ilyenkor természetes, és magadra se haragudj miatta. Azért próbállak felvidítani, bár tudom, ilyenkor nehéz, de tarts ki, meglesz a jutalma és gyümölcse tudom!!!!!!!!!!!!

Kívánom, hogy két hónap múlva olyan pozitívat tesztelj, hogy leugorjanak a csíkok a tesztablakról :) Gondolok rátok, veletek vagyok lélekben. kitartás!!!!!!!!!!

...a felhők után most már biztosan napsütés fog következni!

2013. jún. 4. 18:29
 267/339 anonim ***** válasza:
100%
ó köszi.sikerült egy kis mosolyt csalnod az arcomra. Én amugy örülök mások boldogságánák,de a szivem majd meghasad. Annyira várom hogy ott járjunj ahol ti,amikor hallod és látod.vigyázz magadra.pihenj sokat.képet kaptatok amugy?
2013. jún. 4. 18:36
 268/339 anonim ***** válasza:
100%
miujság csajok? a 6os már annyira babázhat hogy le sem tudja irni nekünk milyen a kiscsaj.nem marad ránk ideje.:) kérdezö ti hogy vagytok?5#
2013. jún. 7. 21:19
 269/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Igen, már két képünk is van róla. Az első a 6-7. héten készült, még csak egy kis folt - a petezsák, és benne egy még kisebb folt az embrió. A másodikat pedig legutóbb 9 hetesen,azon már szépen kivehetőek a tesrészek :) jól vagyunk köszönjük. Öklendezgetek, meg hányingerem van állandóan, de ki lehet bírni, a babáért mindent. Érdekes, hogy a pékáru szagától ki tudnék futni a világból. Nem is tudok semmi ilyet megenni, mert ha ránézek elkap a hányás, és a család sem teheti az asztalra, mert jajjjj...szegények, de csak nevetnek :)Tegnap voltam védőnőnél, nagyon pozitív volt...és ráálltam az ellenségre (a mérlegre), de kellemesen csalódtam. Úgy éreztem, hogy nagyon meghíztam, mert változott az alakom, és a pocakom is nagy (magamhoz képest), de egy dekát sem híztam, szóval nem tudom, lehet, hogy ez már babás poci :)sokat olvastam utána, hogy mikor kezd látszani, de eléggé egyén függő, ahogy néztem. már nem tudom behúzni :)47,6 kg vagyok jelenleg. Ma pedig vérvételen voltam a laborban. yeah :)

Alig várom a 12 hetes UH-ot :)Vajon mennyit nőttünk, és remélem minden rendben van.

6-osnak áldott babázós perceket kívánok. Remélem, hogy picit tudsz pihenni, mert azért valljuk be, a szülést ki kell pihenni, ami gondolom nem olyan egyszerű a kórházban. Vigyázz magatokra. Vasárnap nővérem is megszült és egy tündéri kisfiúnak adott életet.

puszi mindenkinek, kitartást, babásodást, és jó babázást kívánok!

2013. jún. 12. 10:11
 270/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok.

Elnézést, hogy így eltűntem, de akadtak eléggé stresszes napok... 1 hétig voltunk kórházba, mert az apróságom besárgult, egy napot töltött ez miatt inkubátorba.

Mikor hazajöhettünk akkor 2760gramm volt. Aztán nem kezdett el hízni, sőt fogyni kezdett. :( nagyon ki voltam mikor megláttam, hogy csak 2600 g. A párom meg a védőnő vígasztalgatott, hogy ne sírjak és idegeskedjek annyit mert el fog menni a tejem. Dehát ilyenkor egy anya vígasztalhatatlan.

Aztán rájöttem, hogy a kicsim azért nem hízik, mert a védőnő tanácsára mindkét cicimből szoptattam egyszerre, mert a bal cicimet nem akarta elvenni és tanuljon meg abból is enni, így valószínűleg mindig csak a hígabb előtejet ette. Amikor elkezdtem csak egy ciciből etetni akkor a hízása is megindult, most már 2920g, de a poklot jártam meg ez idő alatt.

Amúgy nagyon jó kisbaba éjjel 1-2szer kel csak fel ó, de akkor sem üvölt, csak nyafog, panaszkodik, így apa fel sem ébred. :)

Napközbe is jó szokott lenni, van, hogy felébred, de nem sír csak nézelődik. :) Most kezd picit elkanászodni, mert kezd rájönni, hogy ha sír akkor valami jó fog történni vele pl. felvesszük, etetés, tea, szeretgetés... :)

Ha kimegyünk sétálni mindenkinek ez a reakciója: De szép!De pici! :D

Holnap lesz 3 hetes mégis mindenki azt gondolja, hogy csak pár napos. :)

Kérdező a súlyod miatt ne aggódj... :)

Én 59 kg-val kezdtem és 81 kgval mentem szülni... A kórházból hazajöttem 73 kg voltam most meg már csak 68.

Folyamatosan mennek le a kilók a szoptatás miatt. (szerencsére)

Egyébként a nagyobb mértékű hízás majd a 25. hét körül fog megindulni. Viszont a "rossz" hír, hogy a vékonyabb kismamák többet híznak.

5-ös szorítok neked is hogy mielőbb két csíkos legyen a teszted.

Szép napot nektek csajok.

2013. jún. 15. 10:54
❮❮ ... 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!