Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
jaj micsoda örömteli hirek.olyan jo nektek csajok! Komolyan elképzelem a leirtakat és végig mosolygok!alig várom hogy átéljem én is. Egyenlöre az elsö menzesz végén járok. Az elsö 4 nap iszonyú erös volt, niagara.azóta csak pecsélgetek. Már nem sok idöt kell várnunk, 9ikén megyek az orvoshoz aztán már próbálkoznánk is. Az a két félelmem van hogy nagyon soká jön össze vagy hamar de az is elmegy.minden esetre már jól vagyok. Föleg azóta hogy megjött. Érdekes,mintha a menzesszel lezárult volna a fájdalom és azóta csak izgulok hogy mikor lessz már 9edike :) ujra tudok mosolyogva ránézni a kismamákra és mikor látok egyet méregetem a pociját és azt érzem rám is ez vár. Olyan hihetetlen hogy egy menzesz ijet indit be vagy zár le.
Én most 83 kg vagyok 170cmhez, remélem lemegy pár kiló a teherbeesésig,mostanában 10-15 kilót ingadozott a sulyom,tavaly ijenkor 73 kg voltam. Mikor belekezdtünk a próbálkozásba 70. Mikor 5 hetes volt akk 90. A legnagyobb gondom hogy rengeteg vizet tart vissza a szervezetem. No de mindent megteszek, a héten tornázni kezdtem ismét.
6os örülök hogy mostmár minden okés nállatok. Néha megesnek ilyenek, ne aggodj. Én olyan helyen dolgoztam amihez a védönöi szolgálat tartozott. Rengeteg sztorit hallottam, persze név nélkül,és ilyet is mint a ti esetek.
Nagyon remélem hogy még idén 2 csikom lesz. :)
kérdezö. Kicsit együtt érzek veled a 7en én is voltam vérvételen,kiderült hogy allergiás vagyok egy adalék anyagra, és attol viszket a fejem,és lehet ki kel venni a mandulám mert idült mandulagyuszim van. Szal orvostol orvosra jártam és kinoztak. De legaláb tudom hogy tökéletes a vérképem semmi hormon gond még csak a gyulladás se mutathato ki olyan minimális,és a cukrom is jobb mint decemberben. Akkor 5 volt most 4.5. majd megirom mit mondott a doki 9.ikén.
5#
Sziasztok!
Örülök 6-os, hogy benéztél hozzánk. Teljesen megértelek, én is aggódtam volna, akkor is, ha nem szabad :) egy nő már csak ilyen :) de nagyon nagyon örülök, hogy szépen alakul minden, és rendben vagytok ...szoptatás ügyileg is. A másik ciciből, amiből nem szoptatsz, kifejed? vagy ilyenkor ennek mi a menete?
5-ös nagyon nagyon drukkolok nektek. Nekem még nincs meg a véreredményem, ill. megvan, csak még nem hívtam a védőnőt...ma voltunk 12 hetes UH-on. Hát valami leírhatatlan csoda ismét. A mi kis tündérünk olyan kis eleven volt, és mocorgott, és jártak a lábacskái, és majd megette a kezecskéit :) tarkóredő 1,5 rendben, orrcsont látható :) nagyon vártuk, hogy jó hírek legyenek. Kérdezte az orvos, hogy kérünk-e kombinált vizsgálatot 5000 ft-ért. Hát, köszönöm, de nem. és miért? mert ....nagyon nagyon örülünk, hogy az előbb említett eredmények jók, de bármi is lenne, ő a miénk :) eddig január 3-at mondott, a védőnő január 7-et, most december 31 a várható születés időpontja. :) majd kiderül
6-os ti mikor is tudtátok meg a nemét? hányadik hétben?
5-ös vigyázz magadra, egyél sok vitamint, és jó mozgást kívánok neked, de csak jó kedvből csináld, ne kényszerből, mert biztos vagyok benne, hogy a párod oda van érted, szóval csak semmi para, és utána is csak keveset. Tudom, amóta nekünk is volt...amikor összejött félpercenként jártam mosdóba, hogy ugye még velünk van. Ez szerintem természetes azoknál, akik már vesztettek el babót, de azért amennyire lehet csak pozitívra programozd magad, és ha jön egy ilyen gondolat, próbáld minél előbb elhesegetni és ne hagyd hogy hatalmába kerítsen, mert minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
puszi nektek, szép felfrissülős szellős estét!
hú de jó.Te vagy az etalon kérdező :) Remélem nállunk is igy minden rendben lesz. most valahogy olyan nyugodt vagyok ezügyben, lehet azért mert nem parázok minden hónapban hogy na összejött e ha igen jó helyen e megmarad e....Tényleg kell idő ahhoz hogy rendbejöjjön az ember..
most ugy néz ki lehet kicsit később kezdünk neki a munka miatt, igy tuti meglesz az 1 évem és ha időbe összejön még munkaviszonyom is lesz mikor szülök, vagy 42 napon belül a megszünése után.. Ugy érzem ez a gyerek tudja mikor kell jönni. Pont a minap számolgattam, hogy basszus már tul lennék az első trimeszteren, olyan hihetetlen még mindig hogy ott tarthatnék..nem rossz értelemben hanem olyan rácsodálkozva, hogy else birom képzelni hogy most már kerekedhetne a pocim. olyan furcsa lesz majd mikor összejön..:D
Sziasztok!
Mi a 26. Heten tudtuk csak meg a nemet mikor elmentunk 4D-re, mert a 18 heti uh-n takargatta magat. Amugy altalaba. 18 heten szoktak megmondani.
Hat sajna a masik cicimet kenytelen vagyok fejni, de mar kezd latszani, hg az a mellem amibol eszik nagyobb mint a masik. :( de meg mindig jobb igy mintha tapszeres lenne. Egyebkent elertuk a 3,5 kg-t. :)
Szegenykem ma nagyon hisztis. Nem tetszik neki az idojaras. Par napja azon kuszkodtem hg hogyan hutsem le szegenyt, most meg nem gyozom oltoztetni.
Amugy nekem minden uh-n kicsordult a konnyem. :) a 4Dn meg szabaly szeruen sirtam mikor meglattam az arcocskajat. :) amugy teljesen olyanok a vonasai mint 4D-n. :)
En sem csinaltatam plusz fizetos vizsgalatot, mert az uh meg a vereredmenyem rendben volt.
Szep napot nektek. Irjatok ha tortenes van. :) 6os. :)
csajok!ma teszteltem pozitivat,el se hiszem. az orvostol tuti kapok majd mert csak ho végén telik le a 3honap.Addig el se megyek hozza csak ha panasz van.a férejem még nem tudja. holnap kellett volna megjönnie de csinaltam egy tesztet mert ismét semmi menzesz tünet csak az enyhe hasi kellemetlenség mintha fefaztam volna.elakartam menni tüdöszürésre ma dw elötte ugy éreztem tesztelnem kell.Na indulhat az izgulás. addig nem mondom el a férjemnek mig nem megyek orvoshoz.nemakarom hogy aggodjon.
5#
Istenem, mennyire mennyire boldog vagyok!!!!!! Sikerült el is pityeregnem magam örömömben :) oly sokszor eszembe jutsz. Mekkora öröm, milyen nagy boldogság!!! Igen, igen, igen! Gratulálok! Vigyázz magatokra!!!! nagyon
juhiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
:))))))))))))))))))))))))))))))))))))
jaj remélem minden rendben lesz.ma elmondtam a férjemnek,aki sejtett valamit,dw örült.Felhötlwn akkor lesz az örömünk ha mar a finisben vagyunk és munden rendben lesz.Egész délután pihentem,érzem hogy vannak dolgok(emelés,sietés)ami nem esik jol.belefajdul a hasam.ugyh pihenek.meg tiszta álomkoros vagyok. ha nem lesz semmi panaszom akkor csak a 22ei héten megyek orvoshoz.köszönöm h gondoltatok ram. drukkoljatok h minden rendbe legyen.majd ha voltam dokinal ideszolok.addig is minden jot
5#
kepfeltoltes.hu/view/130714/IMG_20130714_065556_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
szerintetek nem gaz hogy nem full erös a csik? legutobb ogaz nem volt ennyire erös egyszer sem.de aggaszt hogy nem erösödik.a bal pénteki a jobb mai. muszálynak érzem tesztelgetni mert legutobb ettöl halvanyabb volt a vetélés elött3nappal meg majdnem negativ.elvileg 10-12ig kellett volna mejönnie legkésöbb.
Én nem tudom megnyitni a linket, illetve megnyitja, de nem mutat képet.
Ettől függetlenül mondom, hogy nyugodj meg, pihenj, ne idegeskedj - tudom,hogy ezt nem is olyan könnyű, de zárd ki, amennyire csak tudod, mert most azzal teszel a legjobbat. Én 22-én megyek AFP-re, és aug. 5-én a 18 hetes genetikai UH-ra, ahol remélem megtudjuk, hogy kisfiú vagy kisleány :)
A héten voltam rákszűrésen, és csinált UH-ot is. Mindent rendben talált. Olyan kis édes volt a picúr. Kinyújtotta a karját, mintha megsimizte volna az ultrahangot,vagy a cukidokibácsimmal ismerkedett :)
Én is jelentkezem majd a következő eredményekkel. Addig is mindenkinek jó babázást, babavárást, és nyugalmat, pihit, RELAXXXXXXXXXX
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!