Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
 301/339 A kérdező kommentje:
...kimaradt....a 12 hetesen már van amelyik doki megsaccolja a nemét, de azt még nem ajánlatos 100%-ra venni,mert akkor még elég hasonló a két genitália....de attól még lehet, hogy bejön. Én személy szerint örültem, hogy nem tippelt, csak akkor szeretném tudni, ha már tutkó...persze, tudom, akkor a legbiztosabb, ha már kibújt :) szóval, ha téged boldoggá tenne, hogy tippel és nem csalódnál, ha esetleg nem jönne be, kérd meg, hogy nézze meg, és mondjon valamit :) Ez is egyén függő, ki hogyan szeretné.
2013. aug. 26. 19:13
 302/339 anonim ***** válasza:
100%

Meglátjuk mit mond a nemét illetöleg. ma megkérdeztem hogy apuka jöhet e a 12heti uhra azt mondta "hát természetesen"

imádom ezt az orvost. kár hogy 60éves,gondolom hamarosan nyugdijba megy.kinél fogom lesni a következö babót..na majd irok ha esetleg látszott a kukaca. nektek sok szerencsét a 4dhez.

5#

2013. aug. 26. 20:19
 303/339 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok. :) jo regen jartam erre. Jo latni, hg veletek minden rendben. :) kivancsi vagyok nektek milyen nemu babatok lesz. Emlekszem en is hogy izgultam. :)

Kerdezo ahg irod hg hg mocorog a kicsiked bennem is elotor hg de jo lenne ujra atelni a terhesseg csodajat. :)

Az en aprosagom tegnap lett 3 honapos. Voltunk a vedononel mereckedni. 60cm es 5800g. Ugyhg mar megduplazta a sulyat. Amugy meg csodaszep a kis dragam. :) es nem csak azert mondom mert az enyem, idegenek rendszeresen megallitanak hg milyen szep meg kerdezgetnek rola. Egyszer meg is aldottak az angyalkamat a plazaba. :)

Amugy egy igazi hiszis roszcsont. :) csak akkor hajlando elaludni ha anyuci elringatja. Es kepzeljetek szivacsmatracot kellett neki vennem, mert a kokuszmatracon nem volt hajlando aludni, mert mindig sirt rajta. Gondolom kemeny volt neki.

Mar gagyoraszik is nagyon edes mikor az ember beszel hozza es viSszagagyog vigyorogva. <3

Szerencsere meg mindig van eleg tejem es nem kell tapszert ennie. :)

Irjatok majd. Puszi. 6-os

2013. aug. 27. 12:50
 304/339 anonim ***** válasza:
100%

Jaj de jo,annyira cuki lehet.Jó nagy már.és mekkora lesz még. Én kicsit félek a szoptatástol hogy nem fog menni,vagy nehezen vagy bealszik vagy nem eszik eleget.Ti olyan ügyesek vagytok ti már ezt tudjatok nekem olyan bonyolultnak tünik most még.Mégiscsak telik az idö.Nekem ez a 10hét olyan lassan telik.alig varom mindig a következö ultrahangot.bár 2hetente kell mennem igy sűrűbben latom mint mas.Bocs mar lassan 11hét.ma voltam ekg.n belgyogyaszati kivizsgalason.kicsit ramijjesztett a belgyogyasz mert holnap mennem kell felraknak egy 24oras vérnyomasméröt.nem volt jo a vérnyomasom.a védönö késöbb meg tökéleteset mért. aztmonda szerint nem lesz gond biztos izgultam azért volt magas. ja meg fekve hallott szivzörejt.szoval cidrizek.de csak nincs gáz...

Igazság szerint én azt varom most hogy mozogni érezzem.ugy vilagga kürtölném mar h babánk lesz. na majd 2hét mulva.a szük család már azóta tudja hogy van szivhang. meg néhány barátnak is kikotyogtam mar.

puszi nektwk 5#

2013. aug. 27. 18:28
 305/339 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok.!

Ma voltam 12heti uhn mert multhéten nem rendeltek.ilyen az én szerencsém.annyian voltak elöttem.nem akartam huzni az idöt a neme kérdéssel föleg hogy örültem mikor aztmondta jol van a baba.mert sajna ismét lebetegedtem. Most a férjem is nyomja az ágyat olyan lázas.az elmult 4 évben csak 2szer maradt itthon betegség miatt,el tudjátok képzelni mijen beteg.szóval aggodtunk mert péntek este ota én is beteg vagyok.Igy ö se tudott eljönni velem.de kaptunk képet.majd belinkelem.

Amugy minden okés. Crl 64mm Bpd 26 mm ést a legfontosabb Nt 1.7mm. Megnyugtato.Olyan az arccsontja a képen mint apukának,olyan kis keskeny.megalmodtam 1hete hogy fiu lesz igy akármennyire is lánynak képzeltem el valszeg kukacos.de majd meglátjuk.olyan boldog vagyok csajok.

5

2013. szept. 9. 12:14
 306/339 anonim ***** válasza:

[link]

Bubu 12hetes 4napos

2013. szept. 9. 12:38
 307/339 A kérdező kommentje:

Milyen kis édeske :) egyem meg, nagyon aranyos.

Mi is betegeskedtünk egy kicsit. Férjem rosszul lett pénteken, és én is eléggé megnáthásodtam, ami már biztos nem csak allergia. Szedem a gravidát+500 mg-os C-vitamint. Mi már jobban vagyunk, remélem ti is hamar meggyógyultok.

Múlt héten voltunk 4D-s UH-on, hát valami csodálatos volt. Teljesen más,mint a normál UH. Annyira élethű. Végig pityeregtem az egészet, és hát....kislány :):):):) Ma a dokim is megerősítette, bár az itteni gép, hát...elég rossz minőségű, de azt mondta nagyon kislányos :) a 4D meg elvileg elég megbízható. De a fő lényeg, hogy egészséges. Annyira boldogok vagyunk. Jövő héten megyek nőgyógyászati vizsgálatra, nemsokára meg cukorterhelésre...fuuujjjjj :)

6-os, olyan hamar telik az idő.Már 3 hósak vagytok, hihetetlen. Biztos valami csodálatos. tudsz szopiztatni? Majd megírnád, ha lesz időd, a tapasztalataidat, hogy mik a valóban fontos dolgok a babó érkezése előtt beszerzés terén- kelengye, meg a kórházi cuccok? már írtam listát, de mindig kérdezem a tapaszaltakat, mert szerintem az a leghasznosabb tanács :)

puszi nektek, mindenki vigyázzon magára, mert csalafinta időjárás van, és hamar jön a hapci :)

jó babázást, babavárást, gyógyulgatást! szép estét mindenkinek!

2013. szept. 9. 19:34
 308/339 anonim ***** válasza:
100%

sziasztok Csajok! :)

Még én is meg vagyok hatva ahogy írtok, és a fotó a kis apróságról... Csodálatos... :) Kérdező gratula a kislányhoz.. :)

És gondoljatok bele abba, hogy majd ha már a karotokba tartjátok akkor fogjátok igazán érezni, hogy micsoda csoda érkezett az életetekbe... :)

Mondjuk az én csintalan csodám tegnap oltást kapott és éjszaka is eléggé zaklatott volt így 3 órát aludtam.

Bezzeg ő most is berreg és gügyög a játszószőnyegen. :)

No de térjünk a lényegre.. :)

Mi kell a kórházba...

Én baba-mama szobába voltam ez azt jelenti, hogy a baba velem volt végig.

Babának:

ruhácskák - vigyetek meleg darabokat is, mert mikor megszületnek nagyon fáznak én éppen ezért vittem egy plédet is, jól is tettem, mert a kórházba bár meleg volt a picim a takaró alatt is fázott és a babysoft-os pléd hamar meleg volt nem úgy mint a takaró.

Popsitörlő

Popsikenőcs

Pelus 1-es méret tökéletes. És javaslom ne pamperst vegyetek mert az nagyon rossz. :S Viszont a DM saját márkás pelus olyan jó mint a libero. (nálunk a kórházba 5 db jár naponta, így amit vittünk azt tanácsolták, hogy a táskából ne is vegyük ki, mert akkor nem adják ki ami jár)

Köldök kezeléséhez biztosítják nálunk az alkoholt és a hintőport.

Cumisüveget érdemes bevinni, mert a kórházi elég rossz volt, én elsőre mikor teát akartam adni a törpimnek le is öntöttem, mert annyira eresztett.

Digitális lázmérőt is vigyetek, mert egyszerűbb vele hőt mérni mint a higanyos kórházival.

Cumit is vittem, mert ha elveszi a baba akkor egyszerűbb megnyugtatni.

Babavizet is érdemes vinni, mert nálunk volt olyan nővérke, aki kiadta a 125ml teát és azt mondta nincs több hiába fogyott el.

Textil pelus

Törölköző 2db mindenképp hátha balesetes lesz a törölköző (pisi-kaki)

Anyucinak:

Pizsama-Én vittem be magamnak olyan pólót ami passzentos, mert így nem kellett melltartót felvennem, hogy melltartóbetétet tudjak használni miután belövellt a tejem, hanem beragasztottam a pólómba.

Mondjuk nekem a kicsimnek gyenge volt a szopóreflexe, így az első mellgyulladást a kórházba éltem át.

Én vittem mellszívót használnom is kellett.

Melltartóbetét.

Mellbimbóvédő krém is jól jött.

Szoptatós melltartót is ajánlják, de én nem tudtam felvenni, mert csak jobban fájt a mellem.

Nekem a szoptatós teát apa hozta minden nap lefőzve üvegbe.

Van homeópátiás bogyó is. A neve: Urtica urens 5ch

Én teáztam és bogyóztam is.

Nem nagyon érdemes gyümölcsleveket vinni, mert azoktól fájhat a baba hasa. Bubi mentes víz a legjobb. Szülés után erőltetni is fogják hogy igyatok jó sokat, így érdemes egy 2 literes vizet bekészíteni a táskába.

Szülés utánra a Tena inkontencia betétet ajánlják, de az nagyon drága és ráadásul a DM saját márkása sokkal jobb is. Én vettem mind a kettőt de csak a DM-est használtam mert az jobb volt. Azt raktam be akkor is amikor mentem be a kórházba, és semmi baleset nem volt pedig folyamatosan folyt a magzatvizem.

Körömvirágkrém nagyon jót tesz a gátsebnek, mert nem hagyja kiszáradni, így nem feszül.

Aranyér kenőcs a biztonság kedvéért. (szerencsére nekem nem kellett)

Ami engem meglepett, hg a kórházba nincs wc papír.

Azt is vigyetek, de minimum 2 gurigával, mert a vérzés miatt több kell mint gondolnátok.

Evőeszköz, pohár (én egy nagyobb bögrét javaslok abba ki tudjátok főzni a cumifejet)

Törölköző sötét színű a foltok miatt 2db-ot érdemes vinni.

Meg persze fogkefe, fogkrém, tusfürdő, fésű, hajgumi.

Egyenlőre más nem jut eszembe... ha van még valami írok. :)

puszi nektek

2013. szept. 12. 08:55
 309/339 anonim ***** válasza:
100%

Látod kérdező én mondtam hogy csajszi lesz:) a mi kis Bubunknak a lábaközt van a köldökzsinor szerintem.

Alig varom h megtudjam kukacos vagy nunis lesz.Bevallom lányt szeretnék egy hajszálnyival jobban.De föleg azért mert nem nagyon tudunk megegyezni a fiu névben.Párom ragaszkodik az övéhez de akkor már az 5.ik István lesz a családban. Én Bencét akartam de letettem rola mert nem akarok ezzen vitazni. Mundegy hogy hivjuk csak egészséges legyen.Csak kicsit rosszul esik hogy én nem adnék olyan nevet neki ami a férjemnek nem tetszik de ő adna ojat amiről tudja hogy nem szeretném. Ha lány akkor Boglárka lesz ez mindkettönknek jo.

Arra gondoltam nagyon lassan majd én is elkezdem a dolgokat a korhazba összeszedni.Mert ha valami miatt esetleg hamarabb be kellene mennünk ne kelljen kapkodni vagy apucinak rohangálni ugyse tudja én mit vinnék be tuti mást hozna utannam...férfiak.:-D

Teljesen igazad van annyira várom már hogy a karjaimban tartsam.Biztos teljesen más mint amire most gondolok vagy elképzelem.

Kérdező annyiszor eszembe jutsz hogy most szinte ugyanott tartanánk.De igy legalabb izgulunk egymasért,mert ha egyszerre szültünk volna akkor mással nem nagyon foglalkoznánk nem?Mármint mikor szülsz tuti nem jutok eszedbe hogy én is vajjudok ill forditva.Igy legalább tudok neked drukkolni majd :-D

Mindenkinek minden jot,kitartást ha van valami irjatok.ppuszi

5#

2013. szept. 12. 11:39
 310/339 anonim ***** válasza:

Ja azt elfelejtettem megkérdezni hogy mennyi volt a 4d? Mi is tervezzük mi a 16hét után már mennénk. ha a 16heti sima uhn nem latjuk a nemét akkor főleg elmegyünl.az a baj h nallunk minimum 40km kell utazni egy ilyen ultrahangért. és nem akarunk nagy hidegben menni. igy okt közepe táján mennénk.és ott olyan 10-15közt mocorog egy ilyen vizsgalat.

Köszi

5

2013. szept. 12. 11:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!