Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Nem tom mért nem jó a link..mondjuk lehet mert telórol irtam.:
na talán igy
Azért köszi a biztató szavakat, holnapra kértem időpontot a dokihoz..Lehet lecsesz de ha esetleg gyógyszert kell szednem akkor inkább elmegyek..
Biztos nagy élmény látni a picurit.:) Majd jelentkezem, és ti is ha van valami újság.!
5#
sziasztok.
Hát a doki egyáltalán nem baszott le.tök rendes volt még viccelödött is.mikor mondtam neki h azthittem lebaszást kapok aztmondta ö ijet nem szokott.(tudom h igen,de sztem engem kedvel)
a lényeg hogy 6 mmes petezsák körülötte vmi terhességi gyürü(az mi?) jo hejen van csak sajna mellette van egy hematoma meg egy másik messzebb.ugyhogy pihi +gyogyszer meg vitamin meg sok folyadék. a hematoma kb fele akkora volt mint a petezsák. 2 hét mulva kontroll.ugy izgulok.nem kérdeztem de gondolom no sex.pedig már...
5#
:):):):) gyönyörű csíkok :):):):) most már megnyitotta :)
Gratulálok, vigyázz nagyon nagyon magatokra! Innentől szigorú relaxxxxxxxx!!!!!!
Mit mondott a doki a hematomáról? Mondjuk, nem is igazán tudom mi is az...:) a gyűrűről is csak tippem lenne, de lehet, hogy óriási hülyeséget mondok, akkor sorry, sztem ez a gesztációs gyűrű, ami a szikhólyagot jelenti asszem, tehát kis idő, és az embriót fogjátok már látni :) de jóóóóó
Hát, összebújás terén meg az orvos tanácsát kell kérni. Vannak olyan esetek, amikor szükséges az önmegtartóztatás ebben az első igen esendő időszakban. Természetes, hisz emberből vagyunk, hogy ez nem is mindig oly egyszerű, mint gondolná az ember lánya, de ha ez kell, akkor egy picit még bírjátok ki...esetleg egyéb más területet részesítsetek előnyben, ami mindkettőtöknek örömet nyújt :) mindenképp kérd ki az orvos tanácsát ez ügyben!!!!
Jó babavárást, pihenj sokat, amennyit csak tudsz!!!!!
Áldott napot mindenkinek :)
szia!ügye mijen biztató tesztek? A tegnapi amit a doki elött csináltam az tökéletes.majdnem erösebb a tesztcsik a kontrollnál.egyértelmü,ugyh nem is csinálok többet.
igen a gesztációs gyürü.azt mondta csak nem tudtam megjegyezni.dejó akkor megnyugodtam mert kicsit aggasztott h nem irt szikholyagrol. A hematoma az vérömleny,egy kis bevérzett rész.pihizni kell h felszivódjon.eddig semmi panaszom nincs. 2hét mulva már akkor tuti lesz szivhangja.propálok nyugizni sokat fekszem.jól is esik.föleg a cicimnek.én nem tudom meddig nöhetnek de eddig 85 C volt most az szorit mindenhol. Venni kel nagyobbat.ja meg ma csipöfarmer volt rajtam,nem a sztrecscses fajta és ki kellett gombolnom mert nyomta a gomb a hasam alját.nem volt szük csak irritált.én azthittem ezek majd csak 3 honap után jelentkeznek.
Hát a huncudkodást azt megpróbáljuk leváltani romantikázásra. A babócáért bármit. De valóban nem tul könnyü.
Olyan jo h meglehet dumcsizni veled(tek) a férjemmel megfogadtuk senkinek nem mondjuk,kb a 10hétig.nincs kivel megbeszélni a kételyeket.de ti tapasztaltak vagytok és olyan sok eröt adtatok. Mijen hihetetlen h mind lebabázunk.és már van egy megszületett babaprojektes aztán jösz te kérdezö és reméljük zárom a sort márc 15 környékén.a kalkulátor szerint.anyukámnak márc 16.án lesz a szülinapja sztem örülne az ajándéknak.
de jo gratula és könnyu szülést. elöbb utobb mindenkinek sikerült.ez a kérdés amilyen hosszu akkora tapasztalat is van benne.mind leirtunk szerintem mindent.ugy gondolom nagy segitség ez sokmindenkinek és nekunk is sokszor adott eröt.
jut eszembe nem tudom ki talalta ki hogy reggeli rosszullét nallam este/délutan jelentkezik.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!