Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
 321/339 A kérdező kommentje:

juhhhhujjj de jóóóó! Gratulálok nagyon nagyon nagyon!

Annyira örülök veled! és hogy vagy? hogy viseled? nekem a hidegfrontra voltak fájásaim, de a plusz magnézium sokat segített. Már gőzerővel tombol bennem a fészekrakó ösztön.Tegnap összeraktam a gyerekszobi utolsó bútordarabját, szinte az összes babaruha kimosva, vasalva, kórházi cuccaim nagyjából beszerezve, hétvégén össze is szeretném rakni a motyómat, bár még a babónak van néhány vásárolni való cucc, de semmit sem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni, mert hát már a 35.hétnél járunk :) jujj de izgis...nemsokára nemsokára :)

vigyázz magatokra! áldott szép estét!

2013. nov. 27. 21:04
 322/339 A kérdező kommentje:
időpontból van pár...jan7, jan3,dec31...hát majd kiderül, mikor szeretne kibújni a drága...azért még két-három hetet bírjon ki, és utána már jöhet:)
2013. nov. 27. 21:06
 323/339 anonim ***** válasza:

Szia,ne is mond a fészekrako ösztönt.Legszivesebben mar én is mindent összerakék. Már csak babaágyat és kádat kell venni meg ágyneműt a kicsinek. Aztán jöhet a mosas vasalas takaritas.

Meg nekem ügye a korhazi cucc kicsinek pelus meg krémek. Mar csak aprosagok.

De van még idöm de valamiért mar most mindent készen akarnék látni.

Jaj már olyan közel vagy,olyan jo nemsoká a kezedben lesz. Lehet az év első babája is lehet. Hu olyan izgi ... Mi még csak a cuk.terhelésnél jarunk hétfön kell menni.

Jo készülődést.

:)

5

2013. nov. 28. 14:07
 324/339 anonim ***** válasza:
100%

ja amugy nagyon j9l viselem. Bár még nem olyan nagy a pocak hogy akadájozzon bármiben is. De attol mar tartok.néha nehéz mar most cipőt v zoknit hizni milesz később. De nagyon boldog vagyok. Mar bőven latszik hogy nem csak felszaladt par kiló. Annyira jol érzem magam jelenleg a bőrömben. Néha van keményedésem sajnos, a sok állás,de nem vészes.

A hidegfront nekem csak annyi tünettel jar hogy kevésbé aktiv a baba olyankor.

2013. nov. 28. 14:14
 325/339 anonim ***** válasza:
100%

na hogy vagy kérdező? gondolom mar sürün kell jarnod ctre vagy mi... Az ünnepek alatt hogy lesz ez?nallunl pl holnap még van t.gondozas aztan csak jan.6.tol. addigra mar meglesz a kislányod mire én legközelebb lathatom az enyém.... sokszor eszembe jutsz,h mar akarmikor beindulhat nallad a szülés. azért mondjuk gondolom örülnél ha karácsonykor mar otthon lennél a par napos babával...

könnyű szülést,

Kellemes Ünnepeket kivanok mindenkinek! És boldog babás uj évet!

5#

2013. dec. 16. 14:02
 326/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Még egyben vagyunk. Ma voltam Nst-n, vizsgálaton és Uh-on is. Még zárt a méhszájam. Doki szerint még a héten nem hiszi, hogy baba lesz, de mondta, hogy hívjam, ha megindulna :) Már nagyon nagyon várjuk az érkezését :) Vasárnap megyek legközelebb nst-re és vizsgálatra a dokimhoz...amúgy nem tudom, hogy közben a héten hogy lesznek most az ünnepek alatt....

Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek aki már pocaklakós, neki abban örömöt, aki még nem, pozitív tesztet :) aki pedig már a karjaiban tarthatja, annak üdv. a földi életben és boldog anyává apává válást :)

2013. dec. 23. 20:47
 327/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Nos ki hogy van? Ja BUÉK!

Kérdező ? babázol már?

Holnap megyek orvoshoz remélem megcsinalja a 30hetes uht ami 28-32 közt kell. Ugy varom mar hogy lassam vagy tudjam mekkora. még 1 nap!

Én lehet hülye vagyok de várom a szülést... Olyan izgatott vagyok ha rá gondolok mint aki pozitivat tesztelt...

5#

2014. jan. 6. 09:38
 328/339 anonim ***** válasza:
100%

Sziasztok Kismamik... :)

Elég régen jártam erre.

Hogy vagytok? Kérdező nincs még baba???

5-ös... Én is vártam a szülést, hogy végre a kezembe tarthassam a kislányomat... :)

Kicsi Alexám már 7 hónapos... :) 9kg, 72cm és már két foga van... :) Most jönnek a felső metszők nagyon megszenvedünk a fogzással. Már hónapok óta alig alszom, de a kisasszony mindenért kárpótol. :)

Szeretgessétek sokat a babáitokat ha végre a kezetekbe tarthatjátok, mert nagyon hamar megnőnek... :)

Könnyű szülést kívánok.

Puszi nektek.

6-os

2014. jan. 7. 09:36
 329/339 anonim ***** válasza:
Ja... És boldog új évet... :)
2014. jan. 7. 09:37
 330/339 anonim ***** válasza:
100%
sziasztok, én is szorítok a szülést váróknak, az én kisfiam 5 hónapos nagyfiú, képzeljétek kint van 2 fogacskája, 70 cm és 9kg...kis óriás bébi.kitartás és majd írjatok milyen volt a szülés. figyelünk titeket úgy látom itt többen is akik írtak korábban a babaprojektes időkben :)kitartás! pihizzetek minél többet, mert az első 3 hónap nagyon nehéz lesz...(nekem álom jó gyerekem van, de még így se volt sokszor egyszerű)
2014. jan. 11. 11:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!