Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
juhhhhujjj de jóóóó! Gratulálok nagyon nagyon nagyon!
Annyira örülök veled! és hogy vagy? hogy viseled? nekem a hidegfrontra voltak fájásaim, de a plusz magnézium sokat segített. Már gőzerővel tombol bennem a fészekrakó ösztön.Tegnap összeraktam a gyerekszobi utolsó bútordarabját, szinte az összes babaruha kimosva, vasalva, kórházi cuccaim nagyjából beszerezve, hétvégén össze is szeretném rakni a motyómat, bár még a babónak van néhány vásárolni való cucc, de semmit sem szeretnék az utolsó pillanatra hagyni, mert hát már a 35.hétnél járunk :) jujj de izgis...nemsokára nemsokára :)
vigyázz magatokra! áldott szép estét!
Szia,ne is mond a fészekrako ösztönt.Legszivesebben mar én is mindent összerakék. Már csak babaágyat és kádat kell venni meg ágyneműt a kicsinek. Aztán jöhet a mosas vasalas takaritas.
Meg nekem ügye a korhazi cucc kicsinek pelus meg krémek. Mar csak aprosagok.
De van még idöm de valamiért mar most mindent készen akarnék látni.
Jaj már olyan közel vagy,olyan jo nemsoká a kezedben lesz. Lehet az év első babája is lehet. Hu olyan izgi ... Mi még csak a cuk.terhelésnél jarunk hétfön kell menni.
Jo készülődést.
:)
5
ja amugy nagyon j9l viselem. Bár még nem olyan nagy a pocak hogy akadájozzon bármiben is. De attol mar tartok.néha nehéz mar most cipőt v zoknit hizni milesz később. De nagyon boldog vagyok. Mar bőven latszik hogy nem csak felszaladt par kiló. Annyira jol érzem magam jelenleg a bőrömben. Néha van keményedésem sajnos, a sok állás,de nem vészes.
A hidegfront nekem csak annyi tünettel jar hogy kevésbé aktiv a baba olyankor.
na hogy vagy kérdező? gondolom mar sürün kell jarnod ctre vagy mi... Az ünnepek alatt hogy lesz ez?nallunl pl holnap még van t.gondozas aztan csak jan.6.tol. addigra mar meglesz a kislányod mire én legközelebb lathatom az enyém.... sokszor eszembe jutsz,h mar akarmikor beindulhat nallad a szülés. azért mondjuk gondolom örülnél ha karácsonykor mar otthon lennél a par napos babával...
könnyű szülést,
Kellemes Ünnepeket kivanok mindenkinek! És boldog babás uj évet!
5#
Sziasztok!
Még egyben vagyunk. Ma voltam Nst-n, vizsgálaton és Uh-on is. Még zárt a méhszájam. Doki szerint még a héten nem hiszi, hogy baba lesz, de mondta, hogy hívjam, ha megindulna :) Már nagyon nagyon várjuk az érkezését :) Vasárnap megyek legközelebb nst-re és vizsgálatra a dokimhoz...amúgy nem tudom, hogy közben a héten hogy lesznek most az ünnepek alatt....
Áldott karácsonyi ünnepeket kívánok mindenkinek aki már pocaklakós, neki abban örömöt, aki még nem, pozitív tesztet :) aki pedig már a karjaiban tarthatja, annak üdv. a földi életben és boldog anyává apává válást :)
Sziasztok!Nos ki hogy van? Ja BUÉK!
Kérdező ? babázol már?
Holnap megyek orvoshoz remélem megcsinalja a 30hetes uht ami 28-32 közt kell. Ugy varom mar hogy lassam vagy tudjam mekkora. még 1 nap!
Én lehet hülye vagyok de várom a szülést... Olyan izgatott vagyok ha rá gondolok mint aki pozitivat tesztelt...
5#
Sziasztok Kismamik... :)
Elég régen jártam erre.
Hogy vagytok? Kérdező nincs még baba???
5-ös... Én is vártam a szülést, hogy végre a kezembe tarthassam a kislányomat... :)
Kicsi Alexám már 7 hónapos... :) 9kg, 72cm és már két foga van... :) Most jönnek a felső metszők nagyon megszenvedünk a fogzással. Már hónapok óta alig alszom, de a kisasszony mindenért kárpótol. :)
Szeretgessétek sokat a babáitokat ha végre a kezetekbe tarthatjátok, mert nagyon hamar megnőnek... :)
Könnyű szülést kívánok.
Puszi nektek.
6-os
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!