Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
sziasztok. sajnos bejött a megérzésem.tegnap nem latott semmit az ultrahangon.e
délutan vérezni keztem.a korházban sem lattak semmit.ma reggel vettek vért és volt benne hcg.de a vérzésem erösödött igy gyogykaparast végeztek.sajnos nem maradt velunk.de legalabb mostmar tudjuk hogy összejöhet. nektek minden jot.ja és boldog névnapot nekem.5# kitti
Sziasztok!
Jövő héten /7. hét/ tervezünk orvoshoz menni. Nehéz kivárni. Izgulok, hogy minden rendben legyen. Fizikailag jól vagyok, ami tünetek vannak azok simán viselhetők, és szívesen viselek én többet is még egy egészséges babáért :) Ilyen tünetek jelentkeztek eddig: Hányingerem hol gyakrabban hol kevésbé van, az is inkább a nap második felében, éjjelente sokszor felébredek és nem tudok vissza aludni, és többször nagyon szédülök.....
és a lényeg, hogy nagyon nagyon boldogok vagyunk. Majd írok, mi volt a 0.UH-on :)
és ti, hogy vagytok?
puszi mindenkinek!
Sziasztok lányok.
Én már egyre "terhesebb" terhes vagyok. :)
Már nagyon nehéz felkászálódni az ágyból (nem mintha feküdni jobb lenne... :D), ülni egyenesen katasztrófa valószínűleg azért mert beékelődött a baba feje és nyomja a medencémet. A pocim hatalmas. 163 magas vagyok és a pocim körmérete 113 cm. :)
Kedden voltam dokinál. Elkezdett nyílni a méhszájam. Egyre többet keményedek és vannak jóslófájásaim is.
Nagyon valószínű, hogy nem húzzuk ki a 40. hétig, de azért jó lenne, ha a kisasszony várna még pár hetet. :)
Végre a neve is megvan. Alexa lesz.. :)
Kérdező mindenképpen írj majd, hogy mit mondott a doki.
5-ös neked kitartást és sok erőt kívánok. Reméljük hamarosan veled örülhetünk.
Puszi nektek.
Annyi erőt adtok,el se hiszitek.tegnap voltam orvosnál mert már egyáltalán nem vérzek,és kicsit fájdogált a hasam.gondoltam nézzen meg minden okés e.meg volt pár kérdésem,a lények hogy 3honapig nincs probálkozás,de már lehetünk együtt ugy,mert teljesen okés odalenn minden.Söt.10napja volt ugye a vetélés és most 16milis tüszö van mindkét oldalon.ha ez igymarad,akkor nem fog kelleni clostilbegyt ha megint probálkozhatunk.engem ez nagyon feldob,mert eddig alig akart p.ém lenni most meg magátol duplán.basszus most csinálhatnánk ikreket. no de majd augusztusba. remélem nem baj h leirom ezeket,csak olyan jolesik kiirni magambol,de nem akarlak untatni titeket.
6os,ne aggodj ha kicsit elöbb jön biztos melege van már,persze megértem h jobb ha marad,de már tuti mindene megvan és látni akar titeket. Szoritok neked h könnyen menjen minden. A kérdezönek meg:ugy izgulok mint mikor én vártam h dokihoz mehessek.Irj le mindent majd. 5#
Kedves Kérdező!
Voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!