Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯
 241/339 anonim ***** válasza:

sziasztok. sajnos bejött a megérzésem.tegnap nem latott semmit az ultrahangon.e

délutan vérezni keztem.a korházban sem lattak semmit.ma reggel vettek vért és volt benne hcg.de a vérzésem erösödött igy gyogykaparast végeztek.sajnos nem maradt velunk.de legalabb mostmar tudjuk hogy összejöhet. nektek minden jot.ja és boldog névnapot nekem.5# kitti

2013. ápr. 30. 18:36
 242/339 A kérdező kommentje:
Szívből sajnálom, ha valaki, én tudom, hogy most min mész át és mit érzel. Éld meg, gyászold meg, mert az is része, aztán hidd el, hogy újra sikerülni fog a csoda. Erre itt vagyunk mi élő példának /bár még én is csak halkan csendben merek örülni/. Veled vagyok és kívánok mihamarabbi babásodást!
2013. máj. 2. 21:31
 243/339 anonim ***** válasza:
köszönöm. remélem igy lesz. érzem hogy menni fog,ujbol terhes leszek,csak nagyon félek hogy sokára. tényleg vigasztaló hogy /igaz lassan két év utan már /sikerült,lehet gyerekünk. naprol napra könnyebb de nehéz.az is sokat jelent a feldolgozásban nekem,hogy még olyan picike volt hogy nem volt szivhang.ha halottam volna az még rosszabb lenne.de igy csak egy kis paca volt a monitoron.probálok igy gondolni rá. mmostmár tudjuk mire vigyázzunk,ha pozitivat teszteelek legközelebb irány az orvos.ésgyogyszer. igaz majd csak 3hét mulva derül ki hogy mi lehetett agond.ha kiderül egyáltalán. de már bizakodóbb vagyok. nem tudom mikor probálkozhatunk,de mi minél hamarabb szeretnénk. nagyon vigyázzatok magatokra.5#
2013. máj. 3. 09:28
 244/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Hogy vagytok?

2013. máj. 8. 13:06
 245/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Jövő héten /7. hét/ tervezünk orvoshoz menni. Nehéz kivárni. Izgulok, hogy minden rendben legyen. Fizikailag jól vagyok, ami tünetek vannak azok simán viselhetők, és szívesen viselek én többet is még egy egészséges babáért :) Ilyen tünetek jelentkeztek eddig: Hányingerem hol gyakrabban hol kevésbé van, az is inkább a nap második felében, éjjelente sokszor felébredek és nem tudok vissza aludni, és többször nagyon szédülök.....

és a lényeg, hogy nagyon nagyon boldogok vagyunk. Majd írok, mi volt a 0.UH-on :)

és ti, hogy vagytok?

puszi mindenkinek!

2013. máj. 8. 19:50
 246/339 anonim ***** válasza:
100%
szia,de jo hallani. Mijen jó lett volna már tényleg 1hét különbséggel várnunk a babát. Én anyira bizakodó vagyok,alig várom hogy megint próbálkozzunk. Feltétlen ird meg h mit mondott a doki. A 6os meg nemsokára szül.repül az idö.ó csajok olyan jo h igy együtt vagyunk! Vigyázzatok magatokra 5#
2013. máj. 8. 21:13
 247/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok lányok.

Én már egyre "terhesebb" terhes vagyok. :)

Már nagyon nehéz felkászálódni az ágyból (nem mintha feküdni jobb lenne... :D), ülni egyenesen katasztrófa valószínűleg azért mert beékelődött a baba feje és nyomja a medencémet. A pocim hatalmas. 163 magas vagyok és a pocim körmérete 113 cm. :)

Kedden voltam dokinál. Elkezdett nyílni a méhszájam. Egyre többet keményedek és vannak jóslófájásaim is.

Nagyon valószínű, hogy nem húzzuk ki a 40. hétig, de azért jó lenne, ha a kisasszony várna még pár hetet. :)

Végre a neve is megvan. Alexa lesz.. :)

Kérdező mindenképpen írj majd, hogy mit mondott a doki.

5-ös neked kitartást és sok erőt kívánok. Reméljük hamarosan veled örülhetünk.

Puszi nektek.

2013. máj. 9. 08:15
 248/339 anonim ***** válasza:
ja... azt lehagytam, hogy 6-os voltam...
2013. máj. 9. 08:16
 249/339 anonim ***** válasza:

Annyi erőt adtok,el se hiszitek.tegnap voltam orvosnál mert már egyáltalán nem vérzek,és kicsit fájdogált a hasam.gondoltam nézzen meg minden okés e.meg volt pár kérdésem,a lények hogy 3honapig nincs probálkozás,de már lehetünk együtt ugy,mert teljesen okés odalenn minden.Söt.10napja volt ugye a vetélés és most 16milis tüszö van mindkét oldalon.ha ez igymarad,akkor nem fog kelleni clostilbegyt ha megint probálkozhatunk.engem ez nagyon feldob,mert eddig alig akart p.ém lenni most meg magátol duplán.basszus most csinálhatnánk ikreket. no de majd augusztusba. remélem nem baj h leirom ezeket,csak olyan jolesik kiirni magambol,de nem akarlak untatni titeket.

6os,ne aggodj ha kicsit elöbb jön biztos melege van már,persze megértem h jobb ha marad,de már tuti mindene megvan és látni akar titeket. Szoritok neked h könnyen menjen minden. A kérdezönek meg:ugy izgulok mint mikor én vártam h dokihoz mehessek.Irj le mindent majd. 5#

2013. máj. 10. 12:52
 250/339 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Voltál orvosnál?

2013. máj. 14. 10:54
❮❮ ... 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!