Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Örülök neked... :)
Az már jó jel, ha erősödik... :)
Ha csinálsz még tesztet rakd fel mindenképpen... :)
(6)
Sziasztok sziasztok!
Bocsánat, hogy így eltűntem, csak nem voltam itthon egy darabig. Jujj, milyen csodálatos dolgokat olvasok. :):):) hát nagyon nagyon nagy gratula. Isten áldása rátok! Boldoggá tesz a ti boldogságotok. Hogy érzed magad? tüneteid is vannak? jujjjj, de jóóóóóóóóóóóóóó :):):):)
Veled örül a szívem!
Üdv. csajok - anyák :)
Szia!
Köszönöm!
Annyira hihetetlen!!
Ez a mai tesztem : [link]
Nem igazán van tünetem, pont az az érdekes hogy nagyon enyhe mensen előtti tüneteim vannak. kivéve a fáradtság, az nem szokott lenni mensi előtt.. Még a mensi tüneteim nagyja is hiányzik, csak cici fájás és hasszurka meg fáradtság..ja meg elmarad mensi..:)
TEgnap elszállt felettünk a gólya. Párom szerint halványan átrepült felettünk.
REmélem hamarosan nállatok is repdes a gólya.
Sziasztok csajok!
Annyira boldog vagyok :) Nem mertem eddig írni, mert ugye előző hónapban... szóval megvártam a nem várt napját, ami tegnap volt kb. és még nem jött meg. Tesztjeim már 24-e óta pozik. A mai, egy nappal a nem várt után ilyen
Reménykedünk, és bízunk, hogy ő velünk marad. Hányingerem van már két napja, de amúgy semmi. Ti hogy vagytok?
Áldott napot kívánok nektek! juhhhhhhhúúúúúú
juhuuuu! de jo, egyszerre sikerült! nagyon druuolok.én holnap megyek dokihoz kontrollra,mert mult hétfön görcsöltem.kaptam gyogyszert,az orvos szerint nem lesz gond,jo hejen van szabályos petezsák szikholyag, 4mm.
tüneteim ugyanazok,fajdogal a hasam,mindjart megjön érzés,fáradtság,és hatalmas fájo cicik,mintha érzékenyebb lennék,ja és most pár perce kavarog agyomrom is.bár nincs hányingerem,ill émelygés.tegnap vettem észre h barnábbak a bimbok. remélem holnap is mindent rendbe talál,és talan mar lesz szivhang.
Ugy örülök drukkolok neked. majd irj ha mész dokihkz majd én is irok. addig is pihenj. 5#
Úgy örülök nektek csajok... :):):):)
Vigyázzatok nagyon magatokra!!!!! :)
Hihetetlen, hogy szinte egyszerre sikerült nektek... :)
Írjatok hg mit mondott a doki...
Mi szombaton betöltöttük a 33. hetet... :)
Múlthéten voltam uh-n 1800 g a kislányom... :)
(6)
Ne izgulj biztos minden rendben lesz. :)
Tudom könnyű ezt mondani, nehéz kivárni, hogy az ember mehessen... :)
Hányadik héten tervezitek, hogy mentek a dokihoz?
Igazából folyamatosan azt érzem, hogy szorít az idő, ami kicsit így is van, mert még mindig dolgozok így nincs annyi időm a kismamás dolgokkal foglalkozni...
Mondjuk a babaruhák nagy részét már kivasaltam a kicsinek is meg van a legtöbb dolog, de állandóan az érzem, hogy kicsúszok az időből... :) Már a kórházi cuccomat is össze kellett volna készítenem, de még nem jutottam el odáig. Talán majd most hétvégén.
Már a 33. hét....hát, tényleg husss...és elrepült ez a kilenc hónap. Még mindig dolgozol? nem kéne már pihenőt fújni? persze te érzed, de vigyázz nagyon magatokra. Veled vagyok nagyon, élvezd ki még ezt a pár hetet a várandósság gyönyörmámorában...aztán persze átléptek egy másik gyönyörmámorba :)
5-ös, ne aggódj, nem lesz semmi baj. A teszted pozi, minden oksi lesz. Én még néha megálljt kell parancsoljak magamnak, hogy ha túl sok mindent akarok megcsinálni, vagy véletlen emelni.Erre is át kell szokni és merni segítséget kérni. Ha nálunk sem lesz semmi gond, és minden oksi marad, akkor hétvégén mondjuk el a családnak. Amúgy,nem tudom, hogy írtam e, de nekem is ez az első cicka és palástfű teás hónapom :)
Orvoshoz a 8-9. héten tervezek menni, bár ennyire előre még nem is nagyon merek gondolkodni. Ma épp 4 hetes és 2 naposak vagyunk.
Puszi nektek, szép estét! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!