Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯
 211/339 A kérdező kommentje:

Én is kb. akkorra terveztem. Még mindig alig tudom elhinni :):):):) Lehet, hogy végül így járok, hogy nem fogom kibírni :)...majd mesélek.

Nem tudom, hogy vagytok vele, de annyira jó volt így az elejétől együtt végigcsinálni mindent. Próbálkozós-izgulós időszakok. :) Privátba esetleg cserélhetnénk elérhetőséget, én ugyanis nagyon kíváncsi lennék a babótokra, ha már kintről szemléli a világot. :)és persze rátok is, hogy ki hogy van.

Mindenkinek áldott-babásodós boldog ünnepeket kívánok. ...és sok locsolót :):):):)

2013. márc. 29. 09:51
 212/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok lányok!

Na, nincs még újság? Nagyon drukkolok, hogy sikerüljön neked.

Mi sajnos nem szolgálhatunk jó hírekkel. Az ünnepeket kórházban töltöttem. Húsvétkor lett volna a családnak a nagy bejelentés, de szombat hajnalban vérezni kezdtem. Irány az ügyelet, bent is fogtak. Sajnos elvesztettük a picit. Hát, ezt a pár napot nem kívánom senkinek....Lelkileg nagyon megterhelő. Ma engedtek haza. Próbálok pihenni és feldolgozni......

Remélem másnak jobb hírei lesznek.

2013. ápr. 1. 12:49
 213/339 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom, ami Veletek történt! :-(

Kívánom, hogy mielőbb rendbe gyere, mind lelkileg és mind tetileg!

Csütörtöktől nem vártuk... szombat este sajnos megjött, így elhatározásra jutottunk! Mivel ez volt a 10-dik próbálkozós hónapunk és nem lett babó... most megpróbálok nem foglalkozni a "témával"! :-( Tudom nehéz lesz nem gondolni rá és nem agyalni rajta, de talán sikerül! Elhatároztuk, hogy júniusban megyünk majd orvoshoz, addig még van két hónap, amibe beterveztünk két utazást is, így remélem ezek elterelik majd a gondolataimat!

Mindenkinek kitartás és mielőbbi babásodást!!!

2013. ápr. 2. 09:54
 214/339 anonim ***** válasza:

Jaj nagyon sajnálom..:(

Pihenj sokat, de próbáld meg magad lefoglalni.Menyjetek kirándulni(persze ha jobb idő lesz) vagy ilyesmi.

Kitartást.

5#

2013. ápr. 2. 11:36
 215/339 anonim ***** válasza:

Szomorúan olvasom soraidat. :(((

Nagyon sajnálom... :(

(6)

2013. ápr. 2. 11:43
 216/339 A kérdező kommentje:

Aranyosak vagytok. Jól esnek szavaitok és vigasztalásaitok. Megpróbálkozom a teázással /cicka és palástfű/, és igyekszünk kellő türelemmel és alázattal várakozni. Sok teendő, sűrű programok jönnek az elkövetkezendő hónapokban, így biztosan lesz mivel lefoglalni magunkat. A baba meg érkezik, amikor Isten is úgy akarja.

Tudom, hogy a vetélések nagy százalékánál nem lenne egészséges a baba, és a természet ezt így oldja meg. Mindenkinek drukkolok és mielőbbi babásodást kívánok!

6-os boldog babavárást :) vigyázzatok magatokra!

2013. ápr. 2. 23:49
 217/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Mielőtt hazajöttem a kórházból megkérdeztem, hogy kell-e várni a próbálkozással valamennyit és azt mondták, hogy nem, mert nem volt a missed ab utáni műtét. Szerintetek?

Ma elkezdtem inni a cicka teát...jááájjj, nagyon rossz íze van, főleg annak, aki amúgy sem fogyaszt teát, de a babáért bármit :)

puszi mindenkinek!

2013. ápr. 3. 20:46
 218/339 anonim ***** válasza:
100%

Szia, megkésve, de akkoris:

Szerintem ha az orvosok aztmondták akkor mindent bele.Hallottam már olyat h ezután egyből sikerül. De ha te szívedszerint várnál akkor várj.Mondjuk legalább tudod, hogy sikerülhet, nekem még csak egy pozi tesztem se volt az elmult 1,5 évben..:(

Mindenesetre sok sikert!!5#

2013. ápr. 5. 12:21
 219/339 anonim ***** válasza:

sziasztok. Elvileg 15én kel megjönnie,de 19ig várhato.nem tudom,ugyérzem ez a honap sem sikerült.de hétfö reggel csinálok egy tesztet.nagyon meglepödnék ha + lenne. A hasfájáron kivül nincs semmi,sztem felfáztam,bár csak a holyagom fájlalom,szeretkezni se tudtunk,kellemetlen volt.no de nem csüggedek,mert kaptam egy jo munkát,jövö7en irjuk alá a szerzödést.igy még jo is h nem jött össze a babo mert nem vettek volna fel sztem.meg a probaidö alatt kirakhatnak ha kiderük,ugyh igy ha össze is jön a 12hétig el se mondom.

amugy hogy döntöttetek vártok vagy egyböl probálkoztok?

5#

2013. ápr. 12. 20:58
 220/339 anonim ***** válasza:

Sziasztok Lányok!

Mi újság hogy vagytok?

(6)

2013. ápr. 15. 14:53
❮❮ ... 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!