Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
kezdek aggódni! Jól vagytok kérdező??
6 os nállatok mi a harcihelyzet?
5#
Szia.
Már én is nézelődtem, hogy nem ír a kérdező... :(
Remélem jól vannak.
Mi még egyben vagyunk, de a kis hölgy már egyre kevésbé akar a bőrömbe férni... :)
Pénteken megyünk az első nst-re.
Te hogy vagy 5#?
Szép napot nektek... 6-os
nézd el tudatlanságom,de mi az az nst?vmi vizsgalat? remélem tényleg jol vannak, mar irtam priviben is.de semmi. én egész jol vagyok mar,már lelkileg mert fizikailag rég okés minden. csak kicsit késöbb jött ki rajtam. most tartok ott hogy mar talan van kedvem felmenni a varosba, eddig itthon voltam csak épp a dokihoz meg boltba mentem eddig. mondjuk sokat jelent hogy barátnöm majd mindennap jön a kisfiával, legalabb eltereli a figyelmem. olyan cuki. már mondtam neki ha nem jön össze nekünk csináljanak egyet hejettünk. A te kislányod meg már nagyon kiváncsiskodik mi van ideki? nevet választottatok már?
5#
Sziasztok lányok!
Bocsánat, bocsánat, bocsánat!!!!!
Lakásfelújítás miatt egy ideje nem lakunk otthon és így nem voltam gépközelben. Ne haragudjatok, nem akartalak megijeszteni benneteket.
Minden rendben van. Múlt héten nézett meg az orvos először csak hasi UH - néztem a monitort és mikor először megpillantottam a kis fekete foltot....a petezsákot, hát a szívem majd kiugrott a hejéről. Megállapította hogy 6-7 hetes kismami vagyok /most már 8 :)/, de még visszahívott hüvelyi UH-ra, hogy biztos lássuk az embriót is és írt fel Utrogestant, amit a 13. hétig kell szednem, hogy ne forduljon elő olyan, mint korábban. HÁt a hányingerrel küszködöm, ma különösen. Ha nem eszem azért, ha eszem, akkor meg azért, de nem bánom, alig vártuk ŐT :)
5-ös kívánom, hogy ti is minél előbb két csíkoskák legyetek. Jó volt olvasni, mennyire pozitív vagy. Örülök nektek és drukkolok.
6-os nektek pedig kitartás, már nem sok van vissza a pocakos időszakból és aztán a karjaidban ringathatod a kis édest :) Pont tegnap mondta a testvérem, hogy neki most volt az első jósló fájása éjjel. 37. hétben van. eszembe is jutottál :)
köszönöm, hogy így együtt vagyunk. Mindenkinek szép hetet kívánok!
Puszi lányok
Kedves KÉrdező!
Örülök, hogy jól vagytok!! :-)
Vigyázzatok magatokra és pihengessél!
Én is örülök, hogy minden rendben van. :)
Amúgy az nst-n a méh tevékenységét és a baba szívhangját vizsgálják.
Ilyen tappancsokat tesznek majd a pocimra és kb. 20 percig figyelik a babát. Legalábbis ezt mondták. :) Aztán majd pénteken kiderül... :)
Szép napot nektek.
6
De jó !! De örülök!! Megnyugodtam.... Csak óvatosan az ujjitgatással, ne erőltesd meg magad.
Ja mostmár tudom mi az az nst...tudtam én h van ilyen vizsgálat csak nem tudtam h ez a neve..:)
Na majd irj kérdező hogy mit láttál még uh.n. Szép napot nektek.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!