Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Vannak még, akik ebben a...

Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?

Figyelt kérdés

2012. szept. 13. 08:12
 291/339 anonim ***** válasza:
ok köszi akkor nem csak én vok igy. nem gondoltam h ezek ilyenkor mar jelentkeznek.elvileg most mar a menzesz szerint 6hét 4napos a kis megymag.alig varom jovoheti uht hogy minden rendben van e.mivel a tünetek erösödnek gondolom megvan még a hasam mar egyaltalan nem faj.ma mar reggeli elött is rosszul voltam.kicsit félek a hányosságtol de érte mindent bevallalok.
2013. júl. 24. 11:17
 292/339 anonim ***** válasza:
100%

VAn szívhang!! 7mmes embrió!

6hét 2-4 nap az uh fénykép szerint. Mert azt is kaptunk ;) Én olyan boldog vagyok csajok....

Jövőhéten már mennem kell a védőnőkhöz aztmondta az orvos..

Jaj szóhoz se jutok...

5#

2013. júl. 30. 17:39
 293/339 anonim ***** válasza:

ja még annyi hogy a petezsak mérete 25mm mellette ott van h 6hét 6nap a méret alapjan

az embrio 7 mm mellette meg az van h 6hét 2nap. meg van egy intervallum is a papiron 6hét2nap - 7hét 1nap

ezek az ultrahamg foton vannak rajta.

a doki meg nem mondta akk most mennyi idös is. de mensi szerint meg 7hét 3nap.

gondolom késöbb már jobban tudni fogja de most akkor jövöhéten mit mondjak a védönönek?vagy ö majd jobban tudja a papirok alapjan? jaj ugy izgulok.

2013. júl. 30. 18:40
 294/339 A kérdező kommentje:

Sziasztok Csajok! Húúúúh, mennyi minden csuda jó dolog történt, amíg nyaralni voltam. Nagyon gratula és szívből jövő jókívánságaimat küldöm a szüléshez és az utána következő időszakhoz a kis családnak :)

5-ös - én is általában délután voltam rosszul. A név valóban nem találó, biztos ezt is egy férfi találta ki :)Mondjuk én a saját dezodorom szagától is képes voltam a nap bármely szakában hányni :) pedig illatmenteset vettem, mégis :)Én szerencsére nem tapasztaltam vizesedést, engem eddig elkerült. Nagyon örülök nektek, szépen növekedtek ti is. Nekem minden alkalommal mást mondanak a szülés várható időpontjáról, ergo, hogy épp milyen idős várandós vagyok, szóval én számolom magamnak az eredeti menzesz alapján, és azért számításba veszem mindig a legutóbbi vizsgálatét is. Január 7-ről indultunk, most ugye azt mondta, hogy dec. 31-re várható, szóval az eredeti szerint pénteken töltöm a 18. hetet, a legutóbbi szerint meg kedden már betöltöttem :)

Hétfőn megyünk a 18 hetes genetikai UH-ra, és reméljük minden rendben, egészséges, ééééés talán már kiderül, hogy kisfiú vagy kisleány :)

Oh igen, és nem baj, ha mindig nem tudsz a nagykönyv szerint étkezni. Ez is oly vicces...egy kismama egyen egy nap ennyiszer meg annyiszor ennyit meg annyit meg ezt meg azt...hát persze.....egy kismama örül, ha talál valamit amit le tud nyelni, és maradásra tud bírni :):):) a baba úgyis megmondja a szervezetednek, hogy mi kell neki, mert azt fogod kívánni, és az ő csodás kis szervezete elveszi ám, amire neki szüksége van, szóval egy percig se aggódj. Én addig, amíg nem mozdult meg így voltam mint most te, szóval tudom, milyen érzés. A gyümi amúgy is nagyon jó, idén én is sokat ettem, furcsáltam is, mert amúgy nem vagyok egy nagy zöldség-gyümölcs faló :)

Puszi mindenkinek, zökkenőmentes örök élményt nyújtó szülést, jó babavárást, és 6-os áldott babázós időszakot kívánok!

2013. aug. 1. 08:46
 295/339 anonim ***** válasza:
csajok kicsit aggodom.most eléggé fajdogal a hasam.csütörtökön voltam megint dokinal mert volt egu barna valami törléskor,megvizsgalt,a babával minden rendben nött 2milit csak lett egy hematoma a belsö méhszájnál.most meg a szemérem dombom szurkál meg felette olyan mintha szoritana a nadrág pedig ruha van rajtam.néha meg olyan érdekes a fájdalom muntha 2napig hasmenésemlett volna pedig nem. nem erös,pihenéskor csak a dombocska fajdogal de mikor felallok a pocim is.nem vérzek egyenlöre azota.csak aggodom. bevehetek egy magne b6ot?attol jobb lesz?
2013. aug. 3. 13:22
 296/339 anonim ***** válasza:
ja 5 voltam
2013. aug. 3. 13:23
 297/339 anonim ***** válasza:
100%

a mai kép a mi kis bubukánkrol.7hét 4napos uh szerint.hematoma nincs.minden rendben.én olyan boldog vagyok. puszi nektek. 5#

[link]

remélem jo a link

2013. aug. 8. 11:06
 298/339 A kérdező kommentje:

Látom, minden rendben van. Örülök neki. Csodás a kis tündérkétek! Vigyázz magadra és pihenj amennyit csak tudsz! Mi hétfőn voltunk a 18 hetes UH-on. A kedveskedvenc dokibácsim mindent rendben talált. Szerettük volna megtudni, hogy úrficska vagy hercegnő a trónörökös, de nem mutatta meg magát a kis huncut :) Tervezgetjük a 4D-s UH-ot, de még igyekszünk türelmesek lenni és a 20. hét után menni valamikor, mert azt ajánlották többen, hogy sokkal jobb később ....türelem türelem....ezt ismételgetem magamnak :) lényeg, hogy egészséges :)

Mindenkinek áldott babavárást, jó babázást

2013. aug. 10. 22:41
 299/339 anonim ***** válasza:

sziasztok.csütörtökön betöltöttük a 10hetet 34mm CRL.el. olyan mint egy kismaci.a hasa akkora mint a buksija.minden rwndben van pedig nagyon lebetegedtem a hosszu7végén.

2hét mulva mennem kell genetikaai vizsgálatra. szerintetek oda eljöhet apuka?már nagyon szeretné látni Bubut. Hasi vagy hüveji uh lessz?eddig hüvelyi volt.

Ha ügyes és ugy mozdul láthatjuk már hogy kukacos e?

kérdezö ti hogy vagytok?megmutatta már magát?állitolag a kislányok szégyenlösek és sokára mutatják meg magukat.

én ugy érzem nállunk is kislány lesz.nem tudom mért meglepödnék ha kukis lenne.

jo babázást és babavárást.

5#

2013. aug. 24. 12:18
 300/339 A kérdező kommentje:

Oh, mennyire örülök nektek :) A 12 hetesen már hasi UH lesz, és igen, vidd el apukát ha tudod, mert egy örök élmény. Engem mindig elkísér, eddig egyszer nem tudott jönni és mindig hatalmas ováció, mert együtt láthatjuk a mi kis kincsünket és ez elmondhatatlanul jó érzés. Még nem mutatta meg magát a kis huncut. Legutóbb a 18 hetes genetikai UH volt, akkor nem, most 21. hétben vagyunk...szept. 4-ére kaptunk időpontot 4D-s UH-ra, szóval akkor már remélem, hogy megtudjuk :) Lényeg, hogy egészséges. Én nem érzek semmit, a nemét illetőleg. Férjem szinte mindig kislányt mond :), hát előbb-utóbb most már ki fog derülni. :) Már alakul a babaszoba is, szép lassan haladunk, és bizony, már túl vagyunk a félidőn...hogy rohan az idő....pocak növekszik most már látványosan :) és nagyon nagyon sokat mocorog...ezt nagyon élvezzük és szeretjük apával :)

Jó babavárást neked és a többieknek is, 6-os ti hogy vagytok?

2013. aug. 26. 19:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!