Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Sziasztok Csajok, szép jó reggelt mindenkinek!
6-os, nagyon nagyon szépen köszönöm, hogy ilyen részletességgel összeírtad a hasznos dolgokat. Sokat segítettél vele. Tényleg hálásan köszönöm! :)
5-ös, mi 22 hetesen és 4 naposan voltunk 4D-s Uh-n. Több csomag is volt, ami közül lehetett választani. Mi igazából a nemére voltunk kíváncsiak, mert előtte itthon a genetikai uh-on is rendben volt minden, szóval, amire mi mentünk, az 11.900 Ft volt. Ez olyan 25 perces babamozit takart /nem tudom igazából milyen hosszú, de mi kértük a végén, hogy hagyja abba, mert a kislányunknak nagyon nem tetszett és nem akartam kínozni szegénykét/ az egészről egy DVD felvétel és 4 db fénykép + a részletes lelet. A képeket még ott átküldettem magamnak email-be is. A 4 db kép nélkül amúgy 9900 Ft lett volna - az az alap csomag, és persze határ a csillagos ég. Ha kérsz genetika vizsgálatot ottani, tényleg erre képzett genetikus dokitól....na szóval csak azt akartam kihozni belőle, hogy lehet válogatni :)
Hát, jót mosolyogtam azon, amit írtál...és tényleg, vajúdás közepette nem biztos, hogy eszembe jut, hogy épp te is próbálod világra hozni a kis kincsedet :) ez ariiii
Pénteken voltunk szülőszobát látogatni. Megnéztük és részletes tájékoztatást kaptunk tulajdonképpen a kórházba meneteltől a hazaengedésig, és ez nagyon kellett úgy érzem. Tudom, hogy hova megyek, mik a lehetőségeim, hogy mire is számítsak. Pozitív :) Reméljük a szülés is komplikáció mentes lesz :)
Vigyázzatok magatokra,szép hetet kívánok!
De jo,én is gondoltam rá hogy elmennék majd szülőszobát meg ijesmit megnézni. Persze csak ha kiválasztottam hol is szeretnék szülni. Ha lehet egyáltalán majd választásom.
Ma 6kor megyünk az orvoshoz hogy a párom is láthassa végre a picit.Napközbe nem tudják a munkahejéröl elengedni annyi munka van. Igy marad a magánrendelés de sebaj mert igy én is láthatom.Izgulok is rendesen mert csütörtökön elestem,igaz csak a bokám fájt de nem eztem ojan nagyot ennek ellenére azért aggodom,no meg pénteken kezdtem dolgozni konyhán.Nem nehéz de fáraszto. A hematoma miatt aggodom csak nehogy megint legyen. Igy jol jön ez a látogatás. És nagyon reménykedem látni fogjuk mije van. Na majd írok hogy mi volt.
Jut eszembe nézegettem miket kell majd vennünk és nem jutok dülőre a mellszivonál. Nem akarok full extrásat és drágát de nem tudom melyik vállhat be. 3-5 ezer körüli egykezesre gondoltam. Nektek mijen volt/van /lesz? Az a legrosszabb benne hogy van amelyiknek nem lehet a szelepét főzni vagy gőzölni csak elmosni. Pedig ijen mikros sterilizalora gondoltam. Na majd meglatjyk még.
Jaj ugy izgulok. Na már csak 3óra és láthatom.puszi nektek.
Ismerős az érzés, engem is mindig elkísér a férjem, ha teheti. Csodálatos együtt megélni ezeket a pillanatokat:)Hamarosan ti is megtudjátok a nemét, a fő, hogy egészséges, jól érzi bent magát:)
Mi pénteken töltöttük a 28.hetet. Kedden megyek cukorterhelésre...pfff...hát, túl leszek rajta legalább. Viszek citromot, édesanyám elkísér, remélem az eredmény is rendben lesz. Ahogy közeledünk a vége felé, egyre jobban foglalkoztat a szülés gondolata, de nyilván ez ilyenkor természetes. Az idő repül, gyorsabban mint gondoltam. Már csak a hónap végéig dolgozok, ez is olyan fura, de már nem bánom, mert megterhelő tud lenni.
Mindenkinek szép áldott babavárást kívánok! Vigyázzatok magatokra, puszi
Jaj kitartást a cukor terhelésre. attol én is parázok. 28hét.. uramisten. hogy telik az idö. A szülés engem is foglalkoztat. Biztos a vége felé meg majd csak erre tudunk gondolni.
17hét 4naposak vagyunk. És a héten egyre többet érzem mocorogni. Mostmar biztos hogy ő az és vándorol ide oda. no meg ugrál ha éjszaka telea holyagom. A minap is trambulinnak használta.
22én megyünk orvoshoz a genetikai uhra. Ha nem derül ki akkor sem a neme irány 4d.
megyek alszok hulla vok
5
sziasztok!
ma voltunk 19heti uhn és ugy néz ki kislanyunk lesz. de sajnos nem biztos mert nagyon takarta magátegint. az orvos nem merte egyértelmüen kijelenteni hogy lány.
308g a becs. sulya és kb 15-17cm az ülőmagasság de nem fért bele a képbe igy ez csak becslés.
minden rendben van nagyon izgága és bujik az uh elől. lent a feje fenn a lába és melső fali lepény van.
az orvos szerint egy hét és biztosan fogom érezno a mozgását.
olyan cuki volt. a doki szerint az én orromat örökölte. odézem fitos kis orra van mint az anyjának.
jaj csajok még most se hiszem el.
remélem mindenkinél minden rendben.
pusz 5#
Sziasztok anyukák, babók, pocaklakók :)
ki hogy van? hogy telnek a napok, azon kívül, hogy nagyon gyorsan?
Mi már a 32. hetet tapossuk...bizony bizony közeleg a vége. A 30.héten voltunk UH-on és vizsgálaton. Akkor 1870 g volt a kis drága, fejvégűen fekszik és a méhszáj zárt, lepény hátsó fali, és minden rendben. Most egy kicsit betegeskedek, elkaptam valami vírusfertőzést, szóval most karantén és szigorú ágyban fekvés. Lázam nem volt, csak hőemelkedésem. Legközelebb a 36.héten van jelenésem a dokinál, és onnantól már minden héten menni kell:) nagyon izgalmas így a vége felé...szinte már minden készen áll az érkezésre, még egy-két dolog van vissza. Mindenkinek szép hétvégét, áldott babavárást kívánok!
jah,kimaradt..... a cukorterhelés viselhető volt, bár elég undi az a lötty, és persze nekem elég hamar sebes lesz a szám, szóval mondanom sem kell, ahogy belegondoltam, hogy abból a korsóból még hányan ihattak....estére tele lett a szám és a nyelvem is hólyagokkal...de ezt már megszoktam. Ha nem otthon eszem vagy iszom, akkor kijön mindig valami kis hólyag...még étteremben is, pedig diszkréten mindig megtörölgetem az evőeszközöket :):):):)
Lényeg, hogy az eredmény jó lett :)
Hu te jo ég.hogy telik az idő. Nallunk még csak 21-22hét és most kezd ugy igazán mocorogni.Kapok jo nagy rugásokat és most kaptam a beutalot a cukorterhelésre.
Te meg nemsokára szülsz.Gondolom mar kész van az érkezésre minden. Mi kedden megyünk bababoltba ágyat venni.
Alig varom hogy itthon legyek és készülhessek,babaholmi mosás ilyesmi. Mikorra vagy kiirva?
Emlékszem ha nem megy el a picink dec 24re lettem volna kiirva. De ez akis ficánka kárpotol. Jaj olyan jo hogy én is átélhetem és érezhetem.Ez valoban egy csoda.
És te nemsokára a kezedben tarthatod a kis csodád.
Mi tul vagyunk a felén te meg a háromnegyedén. Követlek.pusz
5#
na kiderült Kislanyunk lesz! olyan boldog vok. el se hiszem.
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!