Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Köszi!
A remény hal meg utoljára..Drukk nekünk 1000rel. ;)
Én is csak ezt tudom mondani. Hajrá csajok... :)
(6)
Sziasztok Csajok!
Még csak halkan, csendben merem mondani, mert még én magam sem fogtam fel, de képzeljétek, két csíkosak lettünk :):):):) A 24. ciklusnapon már pozit teszteltem, bár azt csak én láttam még. Igazán látható pénteken lett, és azóta szépen erősödik. Az első teszteket x-epillel csináltam, az utolsó (eddig) 3-at Maria Romed kazettással. Ma-holnapra nem vártam, remélem már nem is jön közbe semmi. Olyan boldogok vagyunk. Vasárnap mondtam el a férjecskémnek. Azóta le sem lehet törölni a vigyort az arcunkról. A családnak húsvétkor mondjuk el. Olyan hálás vagyok az Úrnak. Jujjjj, de boldog vagyok. Kívánom mindenkinek ezt az érzést! puszi nektek
Gratulálok... :)
Nagyon vigyázz magatokra... :)))
(6)
Kedves Kérdező!
Gratulálok!!! Jó egészséget kívánok! :-)
Remélem ez a hónap nekünk is sikeres lesz! Ez a 10. próbálkozós hónapunk. Csütörtöktől nem várjuk...
Köszönöm Csajok! Kívánok nektek is két csíkot. Veletek vagyok, csütörtöktől pedig különösen!!!!!
6-os, ti hogy álltok ilyenekkel, hogy babarucik, babakocsi, babaszoba... ti már elég közel vagytok a születéshez. Ha jól emlékszem június. :):):):) jujj de izgis és csodálatos. puszi mindenkinek
Sziasztok.
Igen jól emlékszel júniusra várjuk a kis csajszit... :)
Babakocsit már elég régen megvettük, mert használtat vettünk és keresgélni kellett mert a párocskám fekete-narancssárgát szeretett volna én meg multifunkciósat (3 részes hordozó, mózes, sportrész és minden külön csatlakoztatható a vázhoz). Elég korán a 12. héten megtaláltam a tökéleteset így azt már akkor megvettük. :)
Babaágy már össze van rakva kb. 1 hónapja az ágyneműt most várom, mert neten rendeltem. :)
Kis kádat, biztonsági fürdetőt megvettük meg apróságokat.
Babaruhát a nővéremtől rengeteget kaptam, de mivel neki két fia van így folyamatosan vásárolom a rózsaszín fodros bodros ruhácskákat. :)
Cumik cumisüvegekkel már felkészültünk.
Még a kozmetikumok vannak hátra de azokat majd úgyis a gyerekorvos írja fel az elején, hogy a baba nehogy allergiás legyen.
Még magamnak kell bevásárolnom a kórházi cuccokat.
Lassan már a táskát is össze kell pakolnom, mivel anyum szerint a kislányom olyan eleven mint én voltam az ő pocakjába és én a 35. héten meg is születtem. Így fel vagyok rá készülve, hogy nem húzzuk csak májusig. :)
Már nagyon várom az apróságot, csak már a babaholmikat kellene messziről elkerülnöm, mert mindent összevásárolok. :)
(6)
Jaj de örülök!!! Annyira jó.REmélem hamarosan én is jóhírekkel szolgálok majd.
Öszintén örülök.
Vigyázz magatokra!
Alig várom h mi is állandóan mosolyogjunk..Nekünk pont húsvétkor kell rákapcsolni ha jól számolom. 15.e körül gyertek fel megnézni írtam e jó hírt vagy sem.
Sok boldogságot!!!!
Mikor mész majd dokihoz?
5#
Olyan jó volt olvasni, hogy milyen sok minden megvan már az érkezéshez. Én illetve mi, halvány zöld babakocsit szeretnék, legalább is ez van egyelőre tervben. Amúgy nővéremnek is azt mondta a védőnő, hogy szerinte májusban meg lesz a baba, mert ő is júniusra van kiírva. Addig is élvezd ki még a pocakos-rúgdalózós időszakot :)
5ös, neked is köszönöm! Terveink szerint 9-10. héten megyek orvoshoz. Nem vagyok a "babazaklatás" (ha kell ha nem vizsgálat-uh....stb) mellett, ezért csak annyit megyek majd ,amennyit muszáj. Szeretném minél háborítatlanabbul megélni ezt az időszakot a kis pocaklakóval :)
Figyelni fogom, hogy írtok-e. Mindig minden részlet annyira érdekel.
Vigyázzatok magatokra. Áldott ünnepeket!
Én is folyamatosan figyelem, hogy írtok-e. :)
Drukkolok neked 5-ös, hogy az ünnepek meghozzák a babucit. :)
Én is 9 hetesen voltam első UH-n. Azt meg szerintem kérdező úgysem fogod kibírni, hogy csak a kötelező UH vizsgálatokra menj, mert a kötelező uh az első vizsgálat után a 12.,18., és 32. héten van. Ki az aki kibírja a 18. és 32. hét között hogy ne lássa a picit? :)
Meg persze aggódik is az ember, hogy jól van-e a baba.
Majd írj, hogy mit mondott a doki.
Nagyon vigyázzatok magatokra... :)))))
(6)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!