Vannak még, akik ebben a hónapban kezdik a "babaprojektet"?
Én is így vagyok vele... :)már nagyon türelmetlen vagyok...
Tuti nem fogom kibírni hogy hétvégén ne lőjek el egy tesztet... :)
(6)
Majd mindenképpen írj ha tesztelsz... kíváncsi vagyok... :)
ÉS úúúúúúúúúúúúúgy izgulok... :)
Drukkolok...
Sziasztok Lányok... :)
hogy vagytok???
Én egyenlőre nem sok mit érzek... :(
Csak azt hogy már megint éhes vagyok...
De szerintem képzelődök és ebből nem baba lesz csak nagy popsi... :/
(6)
hali, hát...fura, ovuláció óta volt szúró- húzó érzésem 2 nappal ezelőttig, most elmúlt...de barnázgattam tegnap is meg ma is...amikor menstruálok, akkor is ez szokott lenni az elötte lévő 2 napban...de ez most korai...a mensim okt 9-10-re várom., szóval ha holnap nem jön meg még reménykedhetek....talán...szóval ha holnap nem jön meg, kizárt, hogy kibírjam teszelés néklül hétfőig:)szurkolok mindenkinek (A)
(nem emlékszem melyik számokon irogattam itt :))
Húúú csajok, mindenkinek nagyon drukkolok! Áldásom küldöm. Sokat gondolok rátok. Én sosem barnáztam, szóval nincs tapasztalatom. Kívánom, hogy baba legyen a dologban :)
6-os...nem lesz itt semmi nagy popsi, nyugi. Ez még belefér :) Megy a drukk nektek. Írjatok, ha valaki tesztelt, vagy bármi fejlemény van. Áldott hétvégét! puszi nektek
ui: megérkeztek az ovutesztjeim. mi nemsokára ismét kezdjük/folytatjuk :)
Menzi előtt szokott fájni a cicid? mert nekem igen, nagyon és meg is duzzad nagyon :), ezért nem tudnék én különbséget tenni. Hát, én nem bírtam ki és teszteltem,tudod...
Van, akinek már ilyenkor is kimutatja, de van, akinek nem. Ahogy te is tanácsoltad nekem, én is csak azt tudom mondani, ha nem keseredsz el nagyon, ha esetleg negatív lesz, mert még nincs elég HCG a szervezeteben, akkor tesztelj, de ha tudsz, még váárrrrjjjj. Tudom, ezt mondani könnyű csak. Én sem bírtam ki, de hát ugye, nekem megjött. Nagyon drukkolok neked. Más jelek esetleg? húúú de izgis. kivácsi vagyok, írj ha bármi van. áldásom, puszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!