Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok! A "barnázós" vagyok. Továbbiakban Anett. Sajna már 4 napja barnázom, úgyhogy nem nagyon reménykedem. Ja ugye ez volt az első Closty-s hóm. Már arra gondoltam, hogy emiatt van a barnázás, mert máskor a nemvárt előtt 1 max 2 napig szokott lenni. Nem sok, kis folt, meg Wc-éskor kenődik a papíron. De akkor jönne már meg! Egyébként az a furi, hogy egyáltalán nem szúrnak a petefészkeim, menszi előtt szoktak, meg a melleim is előtte napokban már majd szétdurrannak. Most meg azt sem veszem észre, hogy ottvannak. Nem tudom mit sunnyognak ezek is már!:) Ma teszteltem, tudom hiper szuper korai volt, és természetesen nega lett, csak nem bírtam ki. Gondoltam hátha + lesz és akk megyek a kórházba, nehogy elmenjen. Vagy emlékszik a szervezetem, hogy lassan menszi, aztán csak ennyi lesz ebben a hóban? Nem tudom...Csatolom a görbém, aztán ha tudtok valami okosságot írjátok le! Jah és mindenkinek +++-at!!!

[link]

2009. júl. 28. 18:22
 52/148 A kérdező kommentje:

utolsó:Még ne add fel még pé után vagy pár nappal,és lehet erősen ágyazódik be.Mert a hőd szépen fent van.A teszt korai volt.Látod nekem azért nincs itthon,majd csak szombaton veszek,és hétfőn csinálom meg,ha addig nem jön meg.

Kitartást mindenkinek,és sok-sok +++++++++ teszteket:-))))))))

2009. júl. 28. 19:44
 53/148 anonim ***** válasza:
Nagyon köszönöm mindenkinek, aki válaszolt, én vagyok a szimpatizálós görbés, a továbbiakban leszek Sz. :) Ma reggel megmértem a hőmet, igaz hogy abban a pillanatban visszaaludtam, nem tudom ez számít-e, mármint hogy utána alszom, de holnap is ugyanakkor mérem meg, ha kész lesz vagy egy picit hosszabb lesz belinkelem nektek :):) Szurkolok a pozitív tesztekhez nagyon :):)
2009. júl. 28. 20:24
 54/148 anonim ***** válasza:
Lányok! Szerintetek ha több napon át tartó barnás vérzésem a mens. előtti héten akkor már kizárt a baba? Mert nekem ilyen még nem volt, inkább a mens. szokott elhúzódni, kitolódni néhány nappal és akkor van ez a pecsételő vérzés.
2009. júl. 28. 21:25
 55/148 anonim ***** válasza:
Szia! Mivel előtte egy héttel jelentkezett, így azt gondolom, hogy nem kizárt a baba. A világért sem akarlak megijeszteni, de utálnám magam, ha ezt nem írnám le ide. Szóval a méhen kívüli terhesség egyik első jele a barnás folyás. Nagyon remélem, hogy nálad inkább intrauterin terhesség egyik előjele a barnás folyás, de ha nem múlik, vagy fájdalmat okoz nézesd meg orvossal, nehogy baj legyen.
2009. júl. 28. 21:33
 56/148 A kérdező kommentje:

[link]

emelkedik a hőm.a cicim már nem érzékeny:-((

de a hasam ugyanugy fáj,mindha megjönne.

kitartás lányok.

BARNÁSOS!!!

még mindig tart a barnázás??Mennyi a mennyisége??Nem fáj a hasad oldalt??

2009. júl. 29. 07:33
 57/148 anonim ***** válasza:

sziasztok még nekem sem jött meg de semmi tünet még nincs, csak görcsölget a hasam, a tesztem neg lett.

32

[link]

2009. júl. 29. 08:39
 58/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Mi is babára várunk.Péntek szombat nem kellene hogy megjöjjön.Már nagyon aggódok.sajna görbém nincs, nem tudok hőmérőzni a munkám miatt.

nagyon szorítok magunknak!Tüneteket már nem keresek...

Nagyon szorítok mindenkinek.Talán ez a mi hónapunk..

2009. júl. 29. 08:47
 59/148 anonim ***** válasza:

"Ny" vagyok. Visszament a hőm. :-)

[link]

Veletek mizu? Nálam semmi különös, csak a cicijeim fájnak.

2009. júl. 29. 09:25
 60/148 A kérdező kommentje:
ny. szerintem 2 nap és tesztelhetsz,mert akkor leszel 14 nap ovu után,mert szerintem nem jó helyre huzta az ovudat a ciklus.hu.DRUKK 1000 el:-))))))))))))
2009. júl. 29. 09:30
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!