Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok H vagyok! :) Nagyon orulok a sok "uj" emberkenek is! :)Gorbesnek uzenem,hogy a merest az elso menszis naptol szoktak kezdeni merni,de nem vagy meg lecsuszva,szoval nyugodtan elkezdheted es igen,ahogy mar irtak elottem is az a lenyeg,hogy ebredes utan egybol merd,ugyanabban az idoben.. :)

Clostisz neked meg csak annyit,hogy valoban nagyon biztatoak a tuneteid,eleg babasnak hangzik! :) A teszteredmenyeket en is nagy izgalommal varom.. :)

En ma kicsit lehangolodtam,mert estett 0,3 tizedet a hom,de a mehszajam meg fent van es zart :( szerintetek mire szamitsak? De ne kimeljetek a valaszokkal.. :)

A kerdes feltevojenek pedig grat a tobb pisihez,nagyon jo jel! :D

[link]

2009. júl. 28. 12:08
 42/148 nini24 ***** válasza:

N vagyok, a clostis! Köszönöm H, remélem igazad lesz! :)Sztem, ha holnap visszamegy a hőd, akkor én ellőnék egy tesztet a helyedben :) Nagyon kívánom, hogy babás légy! Megy a drukk! És mindenkinek! :) +++++++++++++++++

N.

2009. júl. 28. 15:41
 43/148 anonim ***** válasza:
Milyen tüneteitek vannak? Én nem vezetek görbét. A tüneteim nem igazán mások mint menszi előtt. Bár sokan azt mondják, hogy ilyenkor még nincs terhességi tünet. Ti mit éreztek?
2009. júl. 28. 16:12
 44/148 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Izgulok nektek! Nekem szombaton nem kellene megjönnie de sajnos a 7végén pár napos barna trutty volt...szerintem most nincs baba. Bár még nem adtam fel teljesen mert mindeközben hüvelyi szárazságot és hasogató hüvelyi nyilallásokat éreztem, ami eddig még sosem volt. Olyan rég óta akarok gyereket, hogy rám nézve az is igaz, hogy még egy elszálló lepkéről is az jut eszembe, hogy isteni jeladása a terhességnek, úgyhogy óvatos vagyok.:) Na, majd meglátjuk...
2009. júl. 28. 17:00
 45/148 anonim ***** válasza:

Holnapra nem várom,bár ma szárazság után elég enyhe vizes folyásom van,remélem nemjön:)

[link]

2009. júl. 28. 17:27
 46/148 anonim ***** válasza:

utolsonak: nem tudom megnézni a görbédet.

de jo hogy itt kitárgyalhatjuk:)

a párpm azt mondta dagadtabb a mellem mint szokott de nem fáj meg semmi ma a 32. nap én is raktam már görbét, holnap kellene tesztelnem? nem tudom a 33 nap volt eddig a leghosszabb lehet megvárom a 34. napot, de valahol azt érzem csak késik.

32

2009. júl. 28. 17:38
 47/148 anonim ***** válasza:
ittvan,remélem most megtudod nyitni!
2009. júl. 28. 17:44
 48/148 anonim ***** válasza:

na ittvan elöbb lemeradt bocsi:D

[link]

_1248739200_.png

2009. júl. 28. 17:44
 49/148 anonim ***** válasza:
ezt már nem hiszem el na msot tlaán jolesz: [link]
2009. júl. 28. 17:45
 50/148 anonim ***** válasza:

Július 27-i 12:40-es válaszoló vagyok, továbbiakban "Ny".

Sajnos szerintem esik le a hőm...szombatra nem várom.

Tünetem annyi, hogy fájnak a cicijeim (de az menzi előtt is szokott), és ma még krémes folyásom volt, de lehet, holnapra az is bevizesedik.

Görbém:

[link]

Véleményetek?

Azért mindenkinek drukkolok, és kívánok minél több pozitív tesztet, és ha nem is sikerül majd a következő hónapban, minden hónappal egyre nagyobb az esély. :-)

2009. júl. 28. 18:11
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!