Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
Sziasztok H vagyok! :) Nagyon orulok a sok "uj" emberkenek is! :)Gorbesnek uzenem,hogy a merest az elso menszis naptol szoktak kezdeni merni,de nem vagy meg lecsuszva,szoval nyugodtan elkezdheted es igen,ahogy mar irtak elottem is az a lenyeg,hogy ebredes utan egybol merd,ugyanabban az idoben.. :)
Clostisz neked meg csak annyit,hogy valoban nagyon biztatoak a tuneteid,eleg babasnak hangzik! :) A teszteredmenyeket en is nagy izgalommal varom.. :)
En ma kicsit lehangolodtam,mert estett 0,3 tizedet a hom,de a mehszajam meg fent van es zart :( szerintetek mire szamitsak? De ne kimeljetek a valaszokkal.. :)
A kerdes feltevojenek pedig grat a tobb pisihez,nagyon jo jel! :D
N vagyok, a clostis! Köszönöm H, remélem igazad lesz! :)Sztem, ha holnap visszamegy a hőd, akkor én ellőnék egy tesztet a helyedben :) Nagyon kívánom, hogy babás légy! Megy a drukk! És mindenkinek! :) +++++++++++++++++
N.
utolsonak: nem tudom megnézni a görbédet.
de jo hogy itt kitárgyalhatjuk:)
a párpm azt mondta dagadtabb a mellem mint szokott de nem fáj meg semmi ma a 32. nap én is raktam már görbét, holnap kellene tesztelnem? nem tudom a 33 nap volt eddig a leghosszabb lehet megvárom a 34. napot, de valahol azt érzem csak késik.
32
Július 27-i 12:40-es válaszoló vagyok, továbbiakban "Ny".
Sajnos szerintem esik le a hőm...szombatra nem várom.
Tünetem annyi, hogy fájnak a cicijeim (de az menzi előtt is szokott), és ma még krémes folyásom volt, de lehet, holnapra az is bevizesedik.
Görbém:
Véleményetek?
Azért mindenkinek drukkolok, és kívánok minél több pozitív tesztet, és ha nem is sikerül majd a következő hónapban, minden hónappal egyre nagyobb az esély. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!