Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
2009. júl. 22. 13:00
141/148 anonim válasza:
andi vok!én kb pé-nél tartok most,és ha ez a hónap sem sikerül akkor jön a 3 hónapos closti kúra!remélem most már vmi lesz,mert már nagyon türelmetlen vok!:))és veled mizu kedves kérdező?jól vagy!írjanak a többiek is ám!
142/148 anonim válasza:
Sziasztok! H vagyok,en keddre nem varom,eddig meg nincs tunetem,de ebben a honapban nem vezettem gorbet,csak 3 napja merem,hogy tudjam mikor fog megjonni a nemvart. eddig 37 a hom,de hat mint tudjuk,ez eddig meg nem jelent semmit. Nekem nyaralas kozben volt pe-m,de nem is figyeltem melyik nap,es minden nap egyutt voltunk,de most nem ez miatt,hanem mert kivantuk egymast. Remelem most sikerulni fog mar. Drukkolok mindenkinek. Remelem masok is visszaneznek!! :)
143/148 nini24 válasza:
N vagyok!
Nekem eddig még pém sem volt, így ez a hónap megint 60 napos lesz, closty nélkül! Így most nincs min izgulnom, sajnos! :(((( Drukkolok nektek! :)
144/148 anonim válasza:
Ismet H vagyok!Nem kene egy uj kerdest inditani? Mar csak azert,mert nincs turelmem ezt a sok oldalt mindig vegiglapozni,hogy el tudjam olvasni a valaszokat. :) megkoszonnem.
145/148 A kérdező kommentje:
indits egy új kérdédt éd ird ide a cimét!!!!!!!!!!!!
2009. aug. 24. 07:36
146/148 anonim válasza:
Sziasztok,csak annyi,hogy ma pozitiv lett vegre a tesztem! Remelem Ti is atelhetitek ezt ebben a honapban! H voltam:D:D:D:D
147/148 anonim válasza:
szívből gratulálok H!N Te pedig ne add fel!én szorítok Neked és mindenki másnak is!remélem most már eljön a mi időnk is!:)))hát télnyleg jó lenne egy új kérdést nyitni mert tényleg uncsi végiglapozni ennyi oldalt!feltétlenül írjátok meg a kérdés címét h tudja mindenki h melyik kérdésről van szó!
148/148 anonim válasza:
sziasztok.
32 vagyok. nyitok uj kérdést: ez lesz:
ki nem várja honap végére? gyertek.. blabla.. ok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!