Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
NY!!
Nagyon sajnálom:-((((((((((((((((((((((((((((((((((
A vagyok. Ny, és mindenki, akinek közben megjött, míg nem jelentkeztem, nagyon sajnálom! Talán augusztusban!
Én egyre idegesebben várom a fejleményeimet, nekem elvileg holnaptól keddig bármikor megjöhet, de remélem, nem fog.
Tegnap éjjel teljesen kiborultam, annyira félek egy újabb csalódástól. Mindenesetre ma már dagadtnak kéne lennie a hasamnak, ha menzi jönne pár napon belül, mert előtte napokkal nekem mindig megduzzad, de ma egyenesen horpadt volt... Hátha... A hőm fent van, mondjuk az így a normális, menzi előtt, úgyhogy messzemenő következtetéseket ebből nem vonok le. Hétfőn tesztelek vagy kedden. Addig is mindenkinek sok pozitív tesztet! :-)
sziasztok nálam semmi, fáj a jobb mellem, ez a 35. napon, nem teszteltem mert nem vettünk tegnap pisit meg elfelejtettem félretenni gerrel a nagy rohanásbvan. a dokimmal telefonon beszéltem, nagaon boldog és azt monja hogy ne kseredjek el, hogy neg lett a teszt szerdán mert legkorábban 4 nap mulva mutatja ki.. csináljak holnap, ésvasárnap ügyel, menjek be ha pozi, ha nem jön meg akkor is, ha megjön akkor majd tüszömérésre menjek.
ez van most. az elöbb vizsgálgattam magam és nagyon kevés épp körömhegyni jkis rozsaszin nyák van a méhszájamnál de ennyi.. nem érzem furán magam meg semmi, sztem csak késik..
a höm megy lefelé.
32
nagyon sajnálom,te ki is vagy?????
ne add fel,tuti fogsz 2 csikos tesztet látni.fel a fejjel:-))))
32 vagyok én irtam az utolsot, csak elfelejtettem aláorni. vettem tesztet mert most sem vérzek, csak ha betörlök kics van olyan barnás kevés vér, de más semmi, ha reggelre nem jön meg tesztelek, ha neg lesz, legalább ihatok egy pohár bort ebben a nagy hétvégében. a párom kedvéért vettem tesztet és biztos vagyok benne hogy nem vagyok terhes sajnos.
32 te holnap tesztelsz?
32!! Várjuk a teszt eredményét,remélem + lett:-))))
Én hétfőn tesztelek ha addig nem jön meg.Kellemes hétvégét mindenkinek.Hőm ma is 37.3.
szia kérdezö, sztem neked tuti baba van.. nagyon drukkolok. nekem megjött ugyhogy nem teszteltem sajnos.. teljesen ki vagyunk itthon, sirtam, de a párom aranyos, nagyon beleélte magát pedig ö is, 8 nap késésnél..
32 voltam.
Sziasztok!
N vagyok! Ma jöttünk haza, gondoltam, felnézek, mi van veletek! Nagyon sajnálom, akinek megjött, de ne adjátok fel, a következő hónap lesz az igazi! Akinek még nem jött meg, várom a fejleményeket! Nekem nem jött meg, este, ahogy hazaértünk, vettem egy tesztet! Igaz, halványan, de jól láthatóan POZITÍV! :))) El se mertem hinni! Ott álltunk a párommal fölötte, és azt hittem, nem lesz semmi! Kb 8-10 perc után elkeseredve ránéztem 2 táska kipakolása közben, és akkor megláttam! :)))) Egyszerűen el se merem hinni! :)) Drukkoljatok kérlek, hogy minden rendben legyen, és köszi az eddigi drukkolást! Én is annyira szorítottam/szorítok értetek! Úgy örülök, hogy ilyen aranyos csapat lettünk! :))) Sok puszi nektek, és várom a híreket! :) Jó éjt!!
szia N!szívből gratulálok Neked!biztos h minden rendben lesz!én is csatolom a görbém!szerintetek?ma vok 15 nappal pé után!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!