Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
 91/148 nini24 ***** válasza:

N vagyok!

Nagyon drukkolok, hétfőn várom a fejleményeket! :) Nekem is viszket a cicim, meg olyan mintha zsibbadna a mellbimbóm! És egyfolytában kemény! :) Bízzunkbízunnk! :)))

2009. júl. 30. 12:46
 92/148 A kérdező kommentje:

N!

pontosan mit érzel a melleidnél???

hasad nem szur-vagy görcsölget??

nyugodt vagy-vagy ideges??Kiváncsi vagyok.

Száraz vagy van nyákod?

Köszike

2009. júl. 30. 12:53
 93/148 nini24 ***** válasza:

N újra! :)

A mellbimbóm fáj, de mintha belülről, és nem iszonyatosan, csak érzem, ahogy a póló hozzáér. Meg feszül az egész mellem. Az mondjuk van mensi előtt is. Nyákom krémes, de alig van, szinte száraz vagyok! (ilyenkor nem szoktam) A hasam kedd óta abszolút nem fáj, akkor azt hittem, leszakad az alja! A kedvem nagyon jó, iszonyat nyugodtság van rajtam, bár szabin vagyok, lehet, ez is közrejátszik! :) Egész nap álmos vagyok, ezt a melegre fogom! Holnap du megyünk 3 napos campingezésre, ha hétfőig nem jön meg, akkor örülnék! :) Akkor valszínű 9 hónapig nem jön! :))) Bárcsakbárcsak! :) Drukkolok annak, akinek még nem jött meg, hogy ne is tegye, akinek meg megjött, fel a fejjel, a következő hónap lesz a tuti, én érzem! sok puszi nektek! :)

2009. júl. 30. 16:04
 94/148 A kérdező kommentje:

N.Jó campingezést nektek,érezzétek jól magatokat:-))

és irj majd hétfőn mi van veled.

32!!!te is jelentkezz mi lett veled,elmult a rózsaszín nyákod,vagy több lett????

holnap még vagyok,de hétvégén én sem leszek,csak hétfőn reggel.

2009. júl. 30. 16:22
 95/148 anonim ***** válasza:

nagyon gartulálok a teszthez sztem olyan szép a görbéd és ez a teszt tuti baba van nálad..párodnak mondtad már?

nekem még nem jött meg, nem tesztelek holnap sem, nem vettem tesztet. csak annyi nyákom volt rozsaszin ami épp a papiron volt mikor megnéztem a méhszájamat.. azota semmi, de nem nyulkálok többet, ha akar jönni, hát follyon ki:(

2009. júl. 30. 16:45
 96/148 anonim ***** válasza:
ja 32 voltam:)
2009. júl. 30. 16:45
 97/148 anonim ***** válasza:

[link]

itt az én görbém!méhem szúr 2 napja!Andi vok!

2009. júl. 30. 17:44
 98/148 A kérdező kommentje:

32.remélem is is jön több.

Andi!!szép a görbéd nagyon.:-)))

[link]

REMÉNYKEDEM:-))))

2009. júl. 31. 07:33
 99/148 anonim ***** válasza:

[link]

Ny vagyok. Megint esett a hőm. Most már biztos, ma vagy holnap megjön... :-(

De azért nektek drukkolok.

2009. júl. 31. 07:56
 100/148 anonim ***** válasza:
Megint Ny vagyok... Megjött. :-(
2009. júl. 31. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!