Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
Lányok izgulok nektek! Drukk ezerrel. Én írtam a barna vérzésről, azóta kaptam is egy 'barnás'! megszólítást, úgyhogy inkább ideírom, hogy Krisztina vagyok.:)
Beszéltem dokival, azt mondta ne siessek a gyerekkel, műtétet javasolt, úgyhogy megyek a SOTE-ra, laparoszkópijára. Azt mondta, "nem ér rá?...egy hónap, a végére járunk és jöhet a gyerek. Most azonban az endometriózis folyamatosan gyengíti a környezetet, ezzel akár még 2 évet is el lehet szórakozni. Minek, ha van megoldás?" Na szóval, bizakodó vagyok, ugyanakkor kicsit betojva, mert még sosem volt műtétem. Mindegy, előre! :)
Nektek meg folyamatos drukk és remélem eldicsekedtek majd a pozitív tesztekkel.:)
32!! neked késik már nem???teszteltél már???
NY!!ha holnap sem jön meg tesztelj.
reménykedj:-))Én nagyon drukkolok neked,és persze mindenkinek:-))))
N vagyok!
Ebben a hónapban nem mértem a hőmet, mert a tüszőrepi szuri miatt biztos voltam a tüszőrepdésben (hónapok óta először :) ) Ma megmértem, és 36,8 lett, tehát sztem nekem is meg fok jönni! :( Ilyenkor már magasabb szokott lenni, tehát lehet, hogy lentebb ment! :(
bármi van irjatok rendics??
én tiszta szivből kivánom hogy ne jöjjön meg senkinek aki ezen az oldalon ossza meg az állapotát.
Tüneteitek nincsen??
Pl hányinger stb-mellfájás?
én ma veszek tesztet:-))))
Én holnapra nem vártam, ma megjött:-((((
Érdekes most elég jól viselem.
Talán majd a következő hónap...
Nektek viszont nagyon szorítok!!
kb fél órája elkezdett viszketni a mellem,nem tudom miért.
Nincs csipés rajta,mert elősször azt hittem szunyogcsipés,de nem.
32 vagyok én nem tesztelek holnap mert kinyilt a méhszájam és lejjebb van ahöm is mert rozsaszin nyálka.. meg fog jönni sajnos, de drukkolok nektek..
32
akinek megjött nagyon sajnálom.
32!!sajnálom szivből.Újjabb hónap újjab remény!!
én eltettem reggel pisikét,most jöttem haza a vásárlásból.Kiváncsiságból csináltam tesztet.
Nem mondom POZITIV,de valami nagyon nagyon halvány 2-dik csik van.LEHET SZELLEMCSIK.
hétfőn reggel tesztelek ujra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!