Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/148 anonim ***** válasza:

az enyém nem jol alakul sajnos de még nem jött meg.

32

[link]

2009. júl. 30. 07:58
 82/148 anonim ***** válasza:

Lányok izgulok nektek! Drukk ezerrel. Én írtam a barna vérzésről, azóta kaptam is egy 'barnás'! megszólítást, úgyhogy inkább ideírom, hogy Krisztina vagyok.:)

Beszéltem dokival, azt mondta ne siessek a gyerekkel, műtétet javasolt, úgyhogy megyek a SOTE-ra, laparoszkópijára. Azt mondta, "nem ér rá?...egy hónap, a végére járunk és jöhet a gyerek. Most azonban az endometriózis folyamatosan gyengíti a környezetet, ezzel akár még 2 évet is el lehet szórakozni. Minek, ha van megoldás?" Na szóval, bizakodó vagyok, ugyanakkor kicsit betojva, mert még sosem volt műtétem. Mindegy, előre! :)

Nektek meg folyamatos drukk és remélem eldicsekedtek majd a pozitív tesztekkel.:)

2009. júl. 30. 08:04
 83/148 anonim ***** válasza:

Ny vagyok. Ma megint esett a hőm... :-(

Meg fog jönni. Tuti. Már megint.

[link]

2009. júl. 30. 08:05
 84/148 A kérdező kommentje:

32!! neked késik már nem???teszteltél már???

NY!!ha holnap sem jön meg tesztelj.

reménykedj:-))Én nagyon drukkolok neked,és persze mindenkinek:-))))

2009. júl. 30. 08:25
 85/148 nini24 ***** válasza:

N vagyok!

Ebben a hónapban nem mértem a hőmet, mert a tüszőrepi szuri miatt biztos voltam a tüszőrepdésben (hónapok óta először :) ) Ma megmértem, és 36,8 lett, tehát sztem nekem is meg fok jönni! :( Ilyenkor már magasabb szokott lenni, tehát lehet, hogy lentebb ment! :(

2009. júl. 30. 09:11
 86/148 A kérdező kommentje:

bármi van irjatok rendics??

én tiszta szivből kivánom hogy ne jöjjön meg senkinek aki ezen az oldalon ossza meg az állapotát.

Tüneteitek nincsen??

Pl hányinger stb-mellfájás?

én ma veszek tesztet:-))))

2009. júl. 30. 09:31
 87/148 anonim ***** válasza:

Én holnapra nem vártam, ma megjött:-((((

Érdekes most elég jól viselem.

Talán majd a következő hónap...

Nektek viszont nagyon szorítok!!

2009. júl. 30. 10:24
 88/148 A kérdező kommentje:

kb fél órája elkezdett viszketni a mellem,nem tudom miért.

Nincs csipés rajta,mert elősször azt hittem szunyogcsipés,de nem.

2009. júl. 30. 10:50
 89/148 anonim ***** válasza:

32 vagyok én nem tesztelek holnap mert kinyilt a méhszájam és lejjebb van ahöm is mert rozsaszin nyálka.. meg fog jönni sajnos, de drukkolok nektek..

32

2009. júl. 30. 11:30
 90/148 A kérdező kommentje:

akinek megjött nagyon sajnálom.

32!!sajnálom szivből.Újjabb hónap újjab remény!!

én eltettem reggel pisikét,most jöttem haza a vásárlásból.Kiváncsiságból csináltam tesztet.

Nem mondom POZITIV,de valami nagyon nagyon halvány 2-dik csik van.LEHET SZELLEMCSIK.

hétfőn reggel tesztelek ujra.

2009. júl. 30. 12:23
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!