Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/148 anonim ***** válasza:
Sziasztok! H vagyok ! Van 1 rossz hirem..innentol kezdve csak csendes megfigyelo leszek,ugyanis ma hajnalban sajnos megjott.. De talan a kov honapban sikerul,ugyis megyunk hetvegen nyaralni 2 hetre,remelem babasan jovok majd vissza! Nektek persze tiszta szivbol drukkolok! es sok sok +tesztet! :)
2009. júl. 29. 09:36
 62/148 anonim ***** válasza:

Ny vagyok. Sajnálom H! :-( Majd legközelebb.

Szerintem egyébként nekem is meg fog jönni. De azért reménykedem.

2009. júl. 29. 09:44
 63/148 A kérdező kommentje:

kedves H!!:-((((((((((

nagyon sajnálom:-(((((((((((((((((((

2009. júl. 29. 09:52
 64/148 anonim ***** válasza:
H vagyok.Koszonom szepen!:) Irto rendes kis csapat vagytok! De nem hagylak itt titeket.:) Erdekel,hogy mi tortenik veletek. Ny: mibol gondolod ,hogy meg fog jonni?
2009. júl. 29. 10:46
 65/148 anonim ***** válasza:
Mert eddig minden hónapban ez volt... És nem érzek semmi, és nem is biztos, hogy jókor voltunk együtt.
2009. júl. 29. 11:35
 66/148 anonim ***** válasza:

Akkor remeljuk pont most fog osszejonni! Mikor igy allsz hozza. :)

H

2009. júl. 29. 13:11
 67/148 anonim ***** válasza:

én már írtam ehhez a kérdéshez de nem válaszolt senki!:((( pé uttáni 10. napon vagyok,és 2 napja furcsán szúr a méhem!mitől lehet?görbémrl mi a véleményetek?

[link]

Andi vagyok!sok sikert mindenkinek!

2009. júl. 29. 15:08
 68/148 anonim ***** válasza:
Nagyon biztato,hogy meg mindig igy megy felfele a hod,Andi! A szurkalast nem tudom mitol lehet.. mennyi volt eddig a leghosszabb ciklusod? :)
2009. júl. 29. 15:26
 69/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok, én is csatlakoznék (Adél)! :)

Én most vasárnapra (aug 02) nem várom, de félek hogy mensi lesz a vége. Már 2 napja mindjárt megjön érzésem van, elég erősen - ez kb 4 nappal mensi előtt kezdődik nálam..

Kíváncsiságból csináltam tegnap HCG tesztet, de - lett. (tudom, lehet korai volt, de nem bírtam megállni :))

Ciklusaim 30-35 naposak, így nem tudom pontosan hogy mikor nem kéne megjönnie, de annyira szeretnék már egy + tesztet :)

Szurkolok a mihamarabbi + tesztért Nektek is!!! :))

2009. júl. 29. 15:35
 70/148 anonim ***** válasza:

sziasztok

32 vagyok.

ma a reggeli Gabrielle tesztneg lett, 3 perc után kuka. a párom az elöbb felhivott hogy kikukázta és van ott egy másik vonal is.. na gpndoltam nem látja jol, hazajöüttem, és van ott valami, csak azt is tudom hogy idön tul nem lehet alapozni.. de ez a vonal inkább halvány sárga. a mensi sehol csak a megjön érzés.. vélemények?

2009. júl. 29. 15:53
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!