Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
Bocs: Gratulálok! (csak megzavartak közben :-) )
Előző voltam.
Remélem itt mindenkinél pozitiv lesz.Sajnos ilyenkor még abszolút nem lehet tudni.Nekem ilyen volt az előző hónap:
Nekem is csak az utolsó nap esett le.Ezt nem rosszindulatból irtam,csak ne éljétek bele magatokat.Inkább úgy,hogy nem és akkor hatalmas lesz a meglepetés.Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok! :-))))
Sziasztok! Na vagyunk páran! Tök jó együtt izgulunk! Én is felraktam már pár napja a görbém. Most viszont el vagyok keseredve, mert 3 napja barnázgatok. Nem nagyon de idegesít. 11:07-es válaszolótól szeretném kérdezni, hogy neked is barnázás, amit vérfoltnak jelöltél a görbéden?
Itt az enyém:
Remélem nem jön meg. Inkább beágyazódást jelent....
sziasztok lányok!remélem nem bánjátok ha én is csatlakozom!ez az én görbém!mit gondoltok róla?azt tudom h ovum 19.-én volt a ciklus 19. napján!3-ára nem várom!sok sikert mindenkinek!mi amúgy 14 hónapja próbálkozunk!
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok! Aug 1-2re nem várom, ez volt az első clostis hónapom, júli 16án kaptam choragon tüszőrepit, és most nagyon bizakodom! A melleim feszülnek, és 2-3 napja erős hasszurkám van. Fájdogál alul, ha hirtelen felallok, vagy tüsszentek. Remélem jót jelent! :) Február óta próbálkozunk! Várom a híreket majd! Én a hétvégén nem leszek itthon, vasárnap este tudok majd írni, hogy mi lett az eredmény! :) Pozitív tesztet mindőtöknek és magamnak is! :))) Puszi! N
sziasztok.A hőleesésem után felment a hőm.
Most éjjel pisilni voltam 2x,pedig sosem szoktam.
Hogy vagytok????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!