Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/148 anonim ***** válasza:

Bocs: Gratulálok! (csak megzavartak közben :-) )

Előző voltam.

2009. júl. 27. 14:55
 22/148 anonim ***** válasza:
53%
Ó, lányok, még egy hét, míg kiderül!!!
2009. júl. 27. 14:59
 23/148 A kérdező kommentje:
igen még kb 1 hét.nekem kicsit érzékenyek a melleim.Ma nagyon megszédültem,le kellett feküdnöm,és a nyugodt érzés még mindig tart.
2009. júl. 27. 15:07
 24/148 anonim ***** válasza:

Remélem itt mindenkinél pozitiv lesz.Sajnos ilyenkor még abszolút nem lehet tudni.Nekem ilyen volt az előző hónap:

[link]

Nekem is csak az utolsó nap esett le.Ezt nem rosszindulatból irtam,csak ne éljétek bele magatokat.Inkább úgy,hogy nem és akkor hatalmas lesz a meglepetés.Mindenkinek pozitiv tesztet kivánok! :-))))

2009. júl. 27. 17:19
 25/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok! Na vagyunk páran! Tök jó együtt izgulunk! Én is felraktam már pár napja a görbém. Most viszont el vagyok keseredve, mert 3 napja barnázgatok. Nem nagyon de idegesít. 11:07-es válaszolótól szeretném kérdezni, hogy neked is barnázás, amit vérfoltnak jelöltél a görbéden?

Itt az enyém:

[link]

Remélem nem jön meg. Inkább beágyazódást jelent....

2009. júl. 27. 18:33
 26/148 anonim ***** válasza:

[link]

sziasztok lányok!remélem nem bánjátok ha én is csatlakozom!ez az én görbém!mit gondoltok róla?azt tudom h ovum 19.-én volt a ciklus 19. napján!3-ára nem várom!sok sikert mindenkinek!mi amúgy 14 hónapja próbálkozunk!

2009. júl. 27. 18:49
 27/148 anonim ***** válasza:
11:07 es vagyok es egyben 2. valaszolo,de a tovabbiakban inkabb H-val jelolom ki is vagyok en...szoval nekem nem barnazas volt,hanem pisi utan a wc papiron nagyon nagyon nagyon halvanyan a nyakom egy kicsit rozsaszines volt,de azota nincsen meg semmi...
2009. júl. 27. 19:54
 28/148 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nagyon örülök, hogy ennyire izgultok egymásért, jó végre egy ilyen kedves kérdést is látni, nem csak a szidásokat :):) Lenne hozzátok egy kérdésem, ne haragudjatok, hogy itt teszem fel, de annyira szimpatikusok vagytok. Ma vagyok a vérzésem 3. napján és most szeretném kezdeni a hőmérőzést, elkezdhetem holnap, vagy várjak a következő ciklusig, mert most csak összevisszaság lesz? Előre is köszönöm mindenkinek! És mindenkinek pozitív teszteket kívánok!
2009. júl. 27. 21:19
 29/148 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is csatlakozom hozzátok! Aug 1-2re nem várom, ez volt az első clostis hónapom, júli 16án kaptam choragon tüszőrepit, és most nagyon bizakodom! A melleim feszülnek, és 2-3 napja erős hasszurkám van. Fájdogál alul, ha hirtelen felallok, vagy tüsszentek. Remélem jót jelent! :) Február óta próbálkozunk! Várom a híreket majd! Én a hétvégén nem leszek itthon, vasárnap este tudok majd írni, hogy mi lett az eredmény! :) Pozitív tesztet mindőtöknek és magamnak is! :))) Puszi! N

2009. júl. 27. 23:07
 30/148 A kérdező kommentje:

sziasztok.A hőleesésem után felment a hőm.

Most éjjel pisilni voltam 2x,pedig sosem szoktam.

Hogy vagytok????

[link]

2009. júl. 28. 08:03
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!