Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
Utolsó vagyok. Görbém nagyon hasonló a tiédhez, remélem babásak!!! Van tünetem is, de lehet, hogy már beképzelem, reggelente émelygek. Nagyon megduzzadtak a szeméremajkaim (valakinek ez is tünet volt), nagyon fáradékony vagyok, néha már alíg van erőm. Bár lehet a meleg is megvisel...
Sziasztok...2. vagyok,nekem is egyenletes lett a hom,egy par tunettel,a mellem is szemmel lathatoan nott,a parom meg is jegyezte... nekem ilyen a gorbem [link]
Kivancsi leszek a teszteredmenyekre :) drukk mindenkinek :)
Sziasztok!
Én 3.-ára nem várom, de ha előtte nem barnázok 2 napig, akkor már elkezdek reménykedni.
2. Clostis hónapom. Görbét nem vezetek, mert a múlt hónapban teljesen babásnak gondoltam, aztán mégis megjött.
9 hónapja próbálkozunk, már kezdek belefásulni.:(
Drukkolok magunknak! :)
A.
ismet 2. lemaradt a gorbem.. :) [link]
Itt legalabb nem szol senki,hogy 1 heten hanyszor tesszuk fel.. :)
Én is augusztus 1-jére nem várom. Ciklusaim általában 28-29 naposak. Semmit sem érzek. Ti? Mi a véleményetek a görbémről?
Az elsők valamelyike vagyok. Pár napja pattanásosodik a hátam. Nincs így még valaki? csak azért, mert nekem nagyon tiszta szokott lenni a bőröm, úgyhogy ez most nagyon furcsa, gondoltam, hátha valami tünet. Vagy ez később szokott jelentkezni? Más "tünetem" nincs. Bár lehet, hogy ez a méhpempő mellékhatása, mivel úgy hallottam, méregteleníti a szervezetet.
A kismamának drukkolok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!