Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/148 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Görbém nagyon hasonló a tiédhez, remélem babásak!!! Van tünetem is, de lehet, hogy már beképzelem, reggelente émelygek. Nagyon megduzzadtak a szeméremajkaim (valakinek ez is tünet volt), nagyon fáradékony vagyok, néha már alíg van erőm. Bár lehet a meleg is megvisel...

[link]

2009. júl. 24. 16:41
 12/148 A kérdező kommentje:
utolsó.hétfőn leszek akkor teszem a görbém is ujra fel.
2009. júl. 25. 11:55
 13/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok...2. vagyok,nekem is egyenletes lett a hom,egy par tunettel,a mellem is szemmel lathatoan nott,a parom meg is jegyezte... nekem ilyen a gorbem [link]

Kivancsi leszek a teszteredmenyekre :) drukk mindenkinek :)

2009. júl. 25. 15:04
 14/148 A kérdező kommentje:

[link]

szép a görbéd.Mi van a több9ekkel??

2009. júl. 27. 08:01
 15/148 anonim ***** válasza:
Sziasztok,én már nem várom remélem még legalább 8 honapig.Végig olvastam a csapat izgulását,és csak annyit szeretnék hozzá füzni hogy aki 1-2 várja és nem jön meg tesztelhet,de ha negativ lesz ne adjátok fel,mivel 6-7 nap késésnél nekem még csak halvány pozitivat mutatott,és teszteltem 4 nap késésnél is akkor még negativ volt.Remélem tudtam segiteni..Drukkolok nektek,remélem mind babásak vagytok és ha netán mégsem fel a fejjel következö honapban figyeljétek a fojásotok alapján a peteérést és akkor hajrá.6 hetes km.
2009. júl. 27. 09:18
 16/148 anonim ***** válasza:

Sziasztok!

Én 3.-ára nem várom, de ha előtte nem barnázok 2 napig, akkor már elkezdek reménykedni.

2. Clostis hónapom. Görbét nem vezetek, mert a múlt hónapban teljesen babásnak gondoltam, aztán mégis megjött.

9 hónapja próbálkozunk, már kezdek belefásulni.:(

Drukkolok magunknak! :)

A.

2009. júl. 27. 09:28
 17/148 anonim ***** válasza:
Ismet 2. vagyok. Nagyon orulok,hogy egy ilyen normalis " csapatot" sikerult itt osszehozni.. :) Jo erzes,hogy nem vagyok egyedul a varakozasban.. Ez egy kicsit megnyugtat.. Nagyon megoszlanak a velemenyek a teszttel kapcsolatban...sok olyat hallottam hogy csak joval a nemvart utan mmutatta ki a teszt a babat,de volt olyan is akinek elotte 5 nappal pozi lett a tesztje.. Akinek sikerult a baba sok boldogsagot kivanok es jo egeszseget! :) Olyan jo nektek! Nekunk meg van par napunk,hogy kideruljon! Mindenesetre en vissza fogok ide jarni rendszeresen,mert tenyleg kivancsi vagyok,hogy hogy alakulnak majd a dolgok.. :) DRUKK minden babara vagyonak a + teszthez meg1x! :)
2009. júl. 27. 11:04
 18/148 anonim ***** válasza:

ismet 2. lemaradt a gorbem.. :) [link]

Itt legalabb nem szol senki,hogy 1 heten hanyszor tesszuk fel.. :)

2009. júl. 27. 11:07
 19/148 anonim ***** válasza:

[link]

Én is augusztus 1-jére nem várom. Ciklusaim általában 28-29 naposak. Semmit sem érzek. Ti? Mi a véleményetek a görbémről?

2009. júl. 27. 12:40
 20/148 anonim ***** válasza:

Az elsők valamelyike vagyok. Pár napja pattanásosodik a hátam. Nincs így még valaki? csak azért, mert nekem nagyon tiszta szokott lenni a bőröm, úgyhogy ez most nagyon furcsa, gondoltam, hátha valami tünet. Vagy ez később szokott jelentkezni? Más "tünetem" nincs. Bár lehet, hogy ez a méhpempő mellékhatása, mivel úgy hallottam, méregteleníti a szervezetet.

A kismamának drukkolok!

2009. júl. 27. 14:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!