Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/148 A kérdező kommentje:

szia.Mennyi a barnázásod,sok???

Mert ha kevvés akkor lehet a beágyazódásod.Fel a fejjel.

Tüneteid vannak??

2009. júl. 28. 08:08
 32/148 A kérdező kommentje:

csajok??????????Merre vagytok???

Remélem senkinek nem jött meg,és csak pozitiv hozzáállást várok:-))))))))))

2009. júl. 28. 09:47
 33/148 anonim ***** válasza:

07-22, 15:33-as és tegnap 14:55-ös vagyok, továbbiakban A.

Nem, nekem még nem jött meg, de tünetem sincs semmi :-(

Neked jó, szerintem baba van a háttérben :-)

Nekem meg csak pár pattanás, meg hajnali farkaséhség, ami sosem jellemző rám, most meg erre ébredek már egy hete. De nem hinném (csak remélem), hogy ez jel lenne, gondolom, az éhség csak később jelentkezne, ha babáról lenne szó, nem?

2009. júl. 28. 09:58
 34/148 anonim ***** válasza:
Ismét A vagyok, itt valaki szimpatizál velünk :-), tiszta jó! Ő kérdezte, nem lesz-e összevisszaság a hőgörbéből. Nem, nem lesz, csak mindig ugyanabban az időpontban mérd. Legfeljebb az első hónapból még nem annyira fogsz kiigazodni, gondolom, de a lényeges változásokat így is nyomon fogod tudni követni: ovuláció, menzesz közeledte, stb.
2009. júl. 28. 10:00
 35/148 A kérdező kommentje:

szerintem változó!!

mást nem vettél észre?pisilni nem kell sürübben,vagy a nyákod nem más mikor ilyenkor szokott lenni??melleid??

2009. júl. 28. 10:01
 36/148 anonim ***** válasza:

sziasztok én is csatlakozok. nagyon drukkolok mindenkinek. az én görbém:

[link]

már 4. nap jkésik, a leghosszabb 33 volt igy csak holnap tesztelek, vagy ne is reménykedjek? semmi tünetem csak görcsölget a hasam már 5 napja mintha megjönne..

2009. júl. 28. 10:13
 37/148 anonim ***** válasza:

A vagyok. Sajna a nyákom egyik hónapban ilyen, másikban olyan...

Pisilni nem járok sűrűbben, és a melleim is olyanok, mint máskor :-(

2009. júl. 28. 10:21
 38/148 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó görbés,holnap várjuk a teszt eredményedet.Tünetek??
2009. júl. 28. 10:30
 39/148 nini24 ***** válasza:
Tegnapi 23:07es vagyok! Legyek N. Reggel arra ébredtem, hogy iszonyatosan kell pisilnem. Elmentem, de a wcről már alig bírtam leszállni, annyira szúrt a hasam alja. Ilyet még sosem éreztem! :( Nem tudom, jó-e vagy rossz! Ez vlt az első clostis hónapom, meg kaptam tüszőrepit, ezért nem tudom, miket kéne éreznem! :( Volt már így valaki?? Csajok, remélem mindenkinek sikerül a baba! :)))
2009. júl. 28. 11:41
 40/148 A kérdező kommentje:

szurkolunk egymásért.

Én tegnap éreztem kb fél napig,amikor léptem szurt-nyilalt a hasam.Én sem tudom jó-e vagy nem.De drukk megy mindenkinek,és persze várjuk a fejleményeket.

Bármi más tünet előbukkan tessék irni:-))))))))))))

2009. júl. 28. 11:50
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!