Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
szia.Mennyi a barnázásod,sok???
Mert ha kevvés akkor lehet a beágyazódásod.Fel a fejjel.
Tüneteid vannak??
csajok??????????Merre vagytok???
Remélem senkinek nem jött meg,és csak pozitiv hozzáállást várok:-))))))))))
07-22, 15:33-as és tegnap 14:55-ös vagyok, továbbiakban A.
Nem, nekem még nem jött meg, de tünetem sincs semmi :-(
Neked jó, szerintem baba van a háttérben :-)
Nekem meg csak pár pattanás, meg hajnali farkaséhség, ami sosem jellemző rám, most meg erre ébredek már egy hete. De nem hinném (csak remélem), hogy ez jel lenne, gondolom, az éhség csak később jelentkezne, ha babáról lenne szó, nem?
szerintem változó!!
mást nem vettél észre?pisilni nem kell sürübben,vagy a nyákod nem más mikor ilyenkor szokott lenni??melleid??
sziasztok én is csatlakozok. nagyon drukkolok mindenkinek. az én görbém:
már 4. nap jkésik, a leghosszabb 33 volt igy csak holnap tesztelek, vagy ne is reménykedjek? semmi tünetem csak görcsölget a hasam már 5 napja mintha megjönne..
A vagyok. Sajna a nyákom egyik hónapban ilyen, másikban olyan...
Pisilni nem járok sűrűbben, és a melleim is olyanok, mint máskor :-(
szurkolunk egymásért.
Én tegnap éreztem kb fél napig,amikor léptem szurt-nyilalt a hasam.Én sem tudom jó-e vagy nem.De drukk megy mindenkinek,és persze várjuk a fejleményeket.
Bármi más tünet előbukkan tessék irni:-))))))))))))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!