Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK
2009. júl. 22. 13:00
71/148 anonim válasza:
15:26-os válaszolónak üzenem h változó a cikéusom,van h 28 napos,van h 35.de most pontosan tudom h 19.-én volt ovum,tehát 3.-a körül nem kéne jönnie!32-nek üzenem h lehet h a 2. csík lehet 4 perc után jött ki,mert azt mondtad h 3 perc után kidobtad!és lehet h nem is időn túli csík!szorítok!írd meg mi lett!Andi
72/148 nini24 válasza:
N vagyok, a clostis! Andi, sztem a 24.napodon volt tüszőrepid! És lehet, most a beágyazódást érzed:) 32 nagyon drukkolok, de sztem baba van a pocakban! :) Majd írj, hogy mi lett! H, nagyon sajnálom, hogy megjött! Jó nyaralást, és remélem babásan jössz vissza! :) A többieknek is kitartást erre a pár napra! Én ma voltam strandon, de gyerekek, hogy mennyi kismama van, meg kisbabás :) Persze én ettől kicsit lekonyultam, de olyan érzésem volt, hogy nem baj, nekem is lehet, hogy bent fészkelődik, "ágyazódik" már valaki :))) Az biztos, hogy nagyon várnánk már :) Azt megkérdezhetem tőletek, gondolkodtatok-e már a párotokkal a neveken? Mi igen, és most a favorit a Flóra meg a Dani! Nektek?
73/148 anonim válasza:
Andi vok!ha fiú akkor Rajmund v Botond,ha lány akkor pedig Jázmin v Kiara!
74/148 anonim válasza:
remélem tényleg a beágyazódást érzem mert így még soha nem szúrt menszi előtt!:))meg remélem nem vmi betegség!Andi
75/148 anonim válasza:
Én péntek-szombatra nem várom. Olyan érzésem van, mintha egy cseppet bepisilnék. Ez a vizes folyás? Ez nem jót jelent? Melleim érzékenyek, reggel úgy éreztem, mintha meg akarna jönni, aztán egyszer-kétszer napközben is tompa deréktáji fájdalom. Lehet még ebből baba?
76/148 anonim válasza:
sztem igen!amég nem jön emg van remény!szorítok nekd!
77/148 nini24 válasza:
Nekem mára csatlakozott a tünetekhez a mellbimbóm fájása! Tök érzékeny lett, és fel vagyok fújódva, mint egy lufi! :) Nem tudom, jó jelek-e, de reménykedem! :) Kitartás csajok, már csak pár nap a hétvégéig! :)
Puszi! N.
78/148 anonim válasza:
32 vagyok
holnap veszek még tesztet és pénteken megcsinálom ha nem jön meg. asszemkésöbb volt most pé-m igy lehet csak azért késik..ha igy nézem akkor 13 napja volt ovu-m. irok majd irjatok kivel mi van szoritok.. ki mikor tesztel?
32
79/148 A kérdező kommentje:
mindenkinek drukkolok.KUKÁZÓS:-))))Lehet baba,megy a drukk.
Görbéitek??tegyétek had lássam.
2009. júl. 30. 07:33
80/148 A kérdező kommentje:
2009. júl. 30. 07:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!