Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Aki augusztus 1-2 re nem...

Aki augusztus 1-2 re nem várja, gyertek ide, görbéket, érzéseket osszunk meg egymással. Talán igy sikerül? Vagy akinek hétfőn volt pé e? GYERTEK

Figyelt kérdés

[link]

25 naposak a ciklusaim.és reménykedek:-))

2009. júl. 22. 13:00
 131/148 anonim ***** válasza:
Nem akarok senkit sem elkeseriteni de én ugy látom hogy ebben a honapban nem fog összejönni senkinek sem:((
2009. aug. 7. 12:44
 132/148 A kérdező kommentje:

[link]

a pozi tesztem képe.

De nagyon el vagyok keseredve:-((((((((((((((((((((

2009. aug. 7. 13:40
 133/148 anonim ***** válasza:
Kérdezö én a helyedben még egy tesztet csinálnék,mert nekem is pont ilyen volt amikor teszteltem,és azota 8 hetes kismama vagyok.Van akiknek megjön miközben terhesek.
2009. aug. 7. 16:24
 134/148 nini24 ***** válasza:

N vagyok!

Nekem egy kicsit erősebben látszott a csík,és sajna mégis megjött! Annyira bízom benne, hogy neked nem fog ez történni! Én is hétfőn megyek dokihoz, azért megmutatom magam neki! Majd írj, hogy mit mondott neked, és írok én is! Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz veled! Drukkolok!

2009. aug. 8. 07:52
 135/148 A kérdező kommentje:

vérzek rendesen,és görcsölök.Babő ztuti elment:-(((((((((((

Majd legközelebb:-) csak pozitivan:-( :-)

2009. aug. 9. 07:26
 136/148 nini24 ***** válasza:
Annyira sajnálom! Ne aggódj, a köv hónap a miénk lesz! Én olyan furán érzem magam, igaz, hogy megjött, meg véreztem rendesen, de olyan furán szédelgek, meg a cicim is feszít még mindig... Asszem, ezt már csak beképzelem! Na, holnap majd a doki megmondhatja az okosságot! :) Sztem ez a hónap már sikerülni fog! Kívánom mindannyiunknak! :))) Kitartás, és szeressétek sokat apucit! N voltam!
2009. aug. 9. 10:59
 137/148 nini24 ***** válasza:
Lányok, szerintetek az mitől lehet, hogy ugye 2 pozi teszt után megjött 3 nap késéssel, erősen, pirosan, és néhol darabkák is voltak benne! Viszont csak 3 napig tartott, a 4-en csak barnáskodás volt! Azóta szédelgek, a cicim feszül, a kaját alig kívánom, egyfolytában aludnék, és az allergiám pár napja jött ki nagyon durván, egyfolytában tüsszögök! Holnap megyek dokihoz, addig is egyfolytában azon agyalgok, olyan fura, hogy maradtak a tünetek, nem? Hallottatok már olyanról, hogy erős vérzés mellett megmaradt a baba? Puszi, N voltam!
2009. aug. 9. 21:56
 138/148 A kérdező kommentje:

N!!csinálj tesztet.lehetséges.

én voltam dokinál a hcg hormonom totál alacsony,de volt baba.

ha elmullik vissza kell mennem,de nem látott már terhességet,elment a baba.

Ha nincs semmi bennem nem kell beavatkozás sem.

2009. aug. 11. 10:26
 139/148 nini24 ***** válasza:

Sziasztok!

Én is voltam dokinál, hcg-t nem nézett, de most baba már bizti nincs! Újra 1 hónap próbálkozás, majd köv hónap újra closty! :( Sajnálom, hogy senkinek sem sikerült ez a hónap! :( Puszi, N.

2009. aug. 11. 22:15
 140/148 A kérdező kommentje:

sziasztok lányok,ki nyit ujjat kérdést?????

Mi van veletek????

Irjatok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. aug. 21. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!