Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?
Sziasztok!!
Kapott fejmosást rendesen, legalábbis az orvosom ezt mondta. Állítólag ha még egy hibája lesz, repül a kórházból és nem ajánló levéllel.
És köszönöm a neveket!!
Sziasztok!!
Hát még nem igazán döntöttünk véglegesen. Azt elfelejtettem írni, hogy német a párom, így szeretnénk olyan nevet amit mindkét nyelv megért. De még mindig nagyon sok van a papírunkon!!
Köszönöm az ötleteket!!
Sziasztok!!
jaj, ég az arcomról a bőr, hogy milyen régen írtam nektek, pedig csak nektek köszönhetem ezeket a csodálatos heteket :)
remekül vagyunk a picivel és ma azt mondta a doktorbácsi, hogy semmit nem lát már a kicsikém fejében aminek nem kéne ott lennie :) úgyhogy most nagyon- nagyon boldogok vagyunk
és a neveket is eldöntöttük. Florian lesz ha fiú és Silvia, ha kislány.
és még egyszer leírom, hogy nagyon- nagyon- nagyon hálás vagyok nektek!!!
köszönök szépen mindent!!
Orom ezt hallani! :-) Szep neveket valasztottatok! Gratulalok, boldog babavarast!
Hany hetes terhes vagy most? Mar nem is tudom mikor volt, mikor biztattunk, hogy nezetsd meg a babat mas dokival is.
21-dik hétben vagyunk, de a picúrnak esze ágában sincsen megmutatni, hogy kisfiú vagy kislány lesz-e
pedig már nagyon szeretném tudni :)))
és mindenképpen mutatok képet, addig kitalálom, hogy mégis hogyan!!
puszi nektek!!
Hihi, én is Szilvia vagyok. ;)
További jó egészséget nektek, remélem, most már gondtalan és boldog lesz a terhességed!
Sziasztok!!
na, most már 100%-ra mondhatom, hogy kislányom lesz!! és tuti, hogy Silvi, legalábbis most már nem ellenkezik az apuka, csak morcos, hogy én a doki első, még nem teljesen biztos következtetéséből levontam, hogy kislány és az is lett :))
jaj, most megint megköszönjem nektek? azt hiszem igen, hiszen csak nektek köszönhetem!!! tehát már kétmilliomodszorra is KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!!! és ígérem, hogy majd rakok fel képet, csak bújjon már ki, nagyon szeretném!!
puszi nektek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!