Lehetek terhes ettől függetlenül?
Figyelt kérdés
2 napja késik,néha szurkál meg olyan furán fáj a hasam de ezen kívül más tünetem nincs!Ma reggel teszteltem de negatív! Korai volt a teszt?2012. aug. 2. 11:25
2/10 anonim válasza:
nekem 10 napos késésnél mutatott először pozitívat, addig negát, pedig pontos, 28 napos ciklusaim vannak
várj néhány napot és ha nem jön meg addig, csinálj egy következő tesztet
3/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az értelmes választ!:D
2012. aug. 2. 11:41
4/10 anonim válasza:
Hát úgy látom, most egy cipőben járunk :) Nekem ugyanez a szitu, 30-án kellett volna megjönnie, ma nem reggeli x-epil teszt full nega :(
5/10 anonim válasza:
a teszt már az 1. elmaradt menstruációs napon kimutatja hogy terhes vagy e. ritka, hogy nem.
6/10 anonim válasza:
ebből még bármi lehet.nekem sem volt más tünetem,mint hogy késett,meg fájt időnkként a hasam,azt ennyi.5 nap késéssel teszteltem halvány pozitívat tegnap.elöbb ki sem mutatta volna szerintem nekem.lehet csak késöbb volt pé-d,és még nem termelődött elég hcg a szervezetedbe.
megy a drukk.pár nap múlva tesztelj újra,másik tesztel ha lehet.
7/10 anonim válasza:
3.válaszoló,neked is megy a drukk :)))
8/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a biztatásokat!Én is drukkolok nektek!
2012. aug. 2. 16:32
9/10 A kérdező kommentje:
Időnként úgy érzem lázas vagyok,meg egész nap csak iszok mert "kivagyok" száradva. ez babára utalhat?
2012. aug. 2. 18:13
10/10 anonim válasza:
szia.csináltál azóta újabb tesztet?remélem hogy enm jött meg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!