Lehetek terhes attól függetlenül, hogy ma reggel negatív lett a teszt? Nov.12. -én jött meg utoljára, dec.10. -én menstruáció helyett volt egy kis rózsaszín folyás.
Nem akarlak elkeseríteni, de kétlem, hogy terhes vagy, a tesztnek már ki kellett volna mutatnia.
Egyik hónapban nekem is sokat késett, 32 nap helyett 53 napig tartott, végig reménykedtem, vagy 10 tesztet csináltam a 20 nap alatt, majd egyszer csak megjött. Esélyes, hogy hormonzavar, menj dokihoz.
A szervezet tud olyan dolgokat produkálni, ha nagyon rágörcsöltök és sokat foglalkoztok a baba gondolatával.
De az is lehet hogy valamilyen hormonprobléma, menj el dokihoz, az biztosabbat tud mondani.
Attól is függ, hogy mennyire megbízható tesztet használtál. Nekem pl. az olcsóbb fajta tesztem még a vérzéselmaradás utáni második hónapban is negatív volt, pedig én is reggel csináltam meg, első vizeletből. Mivel azonban később sem jött meg, csak némi barnázásom volt, és nagyon szúrt a hasam egyik oldala, elmentem az orvoshoz. Attól féltem, baj van. Akkor állapította meg a nőgyógyász, hogy 11-12 hetes terhes vagyok, és minden rendben van velünk. :)
Most 21 hetes a pocaklakóm. Ő már a második babám, az első terhességemet (most lesz 4 éves a nagyfiam) már az 5. héten kimutatta a teszt. A doki szerint ez a baba lassabban ágyazódott be mint az előző, azért nem jelezte a teszt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!