Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Mensi helyett rózsaszín...

Mensi helyett rózsaszín folyás? Jelenthet babát?

Figyelt kérdés
Ciklus.hu szerint ma kellene megjönnie, úgyhogy reggel terveztem tesztelni, de tegnap este volt egy kis rózsaszín folyásom, úgyhogy elkönyveltem, hogy megjön. Nem teszteltem, viszont nem jött meg, a betéten is csak egy ici-pici pötty lett reggelre, és most már az a folyás sincs. Szerintetek?
2012. jan. 3. 08:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Tesztelj:)szorítok!
2012. jan. 3. 08:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Hali. Holnap reggel tesztelek mindenképp! :) Úgy gondolom, még kell, hogy első vizelet legyen. Addigis érdekelnének tapasztalatok. :)
2012. jan. 3. 08:41
 3/4 anonim ***** válasza:
Dec. 28-ra nem vártam, dec. 30-án még negatív teszt, dec. 31-én délutáni vizeletből pozitív. Dec. 29-én vagy 30-án icipici rózsaszín folyás = beágyazódott! :-) Azóta sem jött meg. :-)) Most várok, hogy megmarad-e.
2012. jan. 3. 09:33
 4/4 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó! Gratulálok! Remélem, én is így leszek! :)
2012. jan. 3. 09:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!