Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?
Sajnállak, hogy ilyen helyzetbe kerültetek.
Az abortusz után - ha az orvos szerint rendbejöttél, nincs akadálya újabb terhességnek, ettöl függetlenül lehetsz még terhes. Az abortusz csak nagyon ritka esetben okoz késöbb problémát a teherbeesésben és a terhesség kihordásában.
De feltétlen beszélj(etek) elötte az orvossal, hogy egyrészt te mennyire jöttél rendbe, másrészt mikor javasolja legkorábban az újabb gyereket.
az orvos szerint kb 99%, hogy beteg.
elmondani nem tudom, hogy mit érzek. nagyon régóta vártunk egy babára és tessék! nagyon kétségbe vagyok esve. nem tudom, hogy ha most elvetetem, akkor lesz-e még rá esélyem, hogy ismét kisbabám legyen
én is így gondolom. nem szeretnék beteg gyermeket. belemennék abba, hogy elvetessem, csak nagyon tartottam tőle, hogy nem lesz több lehetőségem.
de köszönöm a megnyugtató szavakat, nagyon jól estek! és remélem, hogy egyszer majd az egészséges kisbabámat tarthatom a karomban
Én is nagyon sajnálom. :(
Esetleg annyit még meg lehetne tenni, hogy elmész másik dokihoz is, hogy megerősítse a szomorú hírt. Tudod, emberek az orvosok is, tévedhetnek. Csak ez után döntsetek. Sok erőt kívánok!
5-ös vagyok!
Utánam szólónak igaza van, érdemes lenne megkérdezni egy másik dokit is.
Tudom, hogy nagyon nehéz, de reménykedni kell, nem szabad feladni. :(
És pontosan mit mondott erről a cisztáról a doki?
Azt nem mondta, mennyire lenne beteg?
ne haragudj, nem én töröltelek. semmi okom nem lett volna rá.
csak egyet töröltem ki, amelyik kicsit szíven ütött
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!