Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?
Értem, és nagyon sajnálom!
Szerintem azért nézesd meg még egy dokival ,és ha ő is ezt mondja akkor igen,szerintem is az abortusz a legmegfelelőbb megoldás! :(
Nagyon-nagyon abortuszellenes vagyok, de erre én is azt mondom,hogy talán mindenkinek így lesz "jobb".
Majd azért még írj, hogy mi történik ezek után!
Nagyon sajnálom, szia
Nagyon sajnálom:-(.
Én is elmennék egy másik orvoshoz. De attól, mert esetleg sajnos el kell vetetni a babát, lehetsz megint terhes.
Nagyon sok erőt kívánok!
Hany hetes terhes vagy?
Egy ismerosom babajanal a 12 hetes uh-on talaltak cisztat a fejeben, es az felszivodott. Egeszseges gyermeke szuletett.
13-dik hétben vagyok.
felszívódott? ez komoly?
azt hiszem tényleg jobb lesz, ha felkeresek egy másik orvost
Jaj ez nagyon jó!
Látod kérdező mondtam neked hogy ne add fel!
Reméljük a legjobbakat!
Felcsillant a remény!
jaj, istenem. nagyon szépen köszönöm. megyek is egy másik orvoshoz amint tudok, nagyon remélem, hogy én is örülhetek majd!!!
köszönöm még1x
Az agyi ciszta viszonylag gyakori, és fel szokott szívódni.
Felelőtlenség az orvos részéről ilyet mondani, hogy biztos beteg lesz!
Barátnőmnél két ciszta is volt, felszívódtak, ma már 4 éves a kislánya.
Persze nyilván minden eset más lehet, de mindenképp menj másik orvoshoz is, kérj ki akár több véleményt és aztán dönts csak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!