Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha abortuszt kell csinálnunk,...

Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/82 anonim ***** válasza:

Értem, és nagyon sajnálom!

Szerintem azért nézesd meg még egy dokival ,és ha ő is ezt mondja akkor igen,szerintem is az abortusz a legmegfelelőbb megoldás! :(

Nagyon-nagyon abortuszellenes vagyok, de erre én is azt mondom,hogy talán mindenkinek így lesz "jobb".

Majd azért még írj, hogy mi történik ezek után!

Nagyon sajnálom, szia

2012. aug. 6. 21:01
 12/82 anonim ***** válasza:

Nagyon sajnálom:-(.

Én is elmennék egy másik orvoshoz. De attól, mert esetleg sajnos el kell vetetni a babát, lehetsz megint terhes.

Nagyon sok erőt kívánok!

2012. aug. 6. 21:31
 13/82 anonim ***** válasza:
100%

Hany hetes terhes vagy?

Egy ismerosom babajanal a 12 hetes uh-on talaltak cisztat a fejeben, es az felszivodott. Egeszseges gyermeke szuletett.

2012. aug. 6. 21:40
 14/82 A kérdező kommentje:

13-dik hétben vagyok.

felszívódott? ez komoly?

azt hiszem tényleg jobb lesz, ha felkeresek egy másik orvost

2012. aug. 6. 21:53
 15/82 anonim ***** válasza:

Jaj ez nagyon jó!

Látod kérdező mondtam neked hogy ne add fel!

Reméljük a legjobbakat!

Felcsillant a remény!

2012. aug. 6. 21:59
 16/82 A kérdező kommentje:

jaj, istenem. nagyon szépen köszönöm. megyek is egy másik orvoshoz amint tudok, nagyon remélem, hogy én is örülhetek majd!!!

köszönöm még1x

2012. aug. 6. 22:05
 17/82 anonim ***** válasza:
100%

Az agyi ciszta viszonylag gyakori, és fel szokott szívódni.

Felelőtlenség az orvos részéről ilyet mondani, hogy biztos beteg lesz!

Barátnőmnél két ciszta is volt, felszívódtak, ma már 4 éves a kislánya.

Persze nyilván minden eset más lehet, de mindenképp menj másik orvoshoz is, kérj ki akár több véleményt és aztán dönts csak!

2012. aug. 6. 22:06
 18/82 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sajnálom, ami veled történt, de én is azt tanácsolom, hogy keress fel mindenképpen egy másik orvost! Sok magzatnak van ciszta a fejében, ami sok esetben felszívódik! De ha nem, akkor is sokat lehet javítani a helyzeten, a kicsik agya csodálatos. Elmesélem, mi történt a kistestvéremmel: 24 hétre jött a világra, és sajnos a sok apnoe miatt epilepszia alakult ki nála, ami hatására az agya egy része ugyanígy elcisztásodott, és felszívódott. Azonban szerencsére ilyenkor még hatalmas az agy regenerálódási képessége, és az idegsejtek átvették a kiesettek feladatát. 1.5 éves koráig jártunk vele Dévény-tornára, mára már 8 éves, iskolás, jó tanuló, és csak egy kicsit fáradékonyabb, mint a többiek (de ez az epilepszia gyógyszerek miatt van), szóval teljesen normális! Én mindenképpen elmennék másik orvoshoz a helyedben!
2012. aug. 6. 22:07
 19/82 sumergo ***** válasza:
:-( Mindenképp nézesd meg másik orvossal is! Remélem nem lesz semmi gond, szorítok nektek!
2012. aug. 6. 22:17
 20/82 anonim ***** válasza:
Majd írd már meg légyszi hogy hogy alakul a sorsotok,nagyon izgulok értetek.Szorítok!
2012. aug. 6. 23:17
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!