Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?
Voltunk megint vizsgálaton és minden rendben van. az a vacak is múlik már a picikém fejében, úgyhogy nagyon boldog vagyok!!
és nem tudom elégszer leírni nektek, hogy mennyire hálás vagyok!! köszönöm megint!!
Nagyon örülök, hogy minden rendben!
Ha rossz napom van, mindig elolvasom ezeket a válaszokat, és olyan jó kedvem lesz!
Baba nemét tudjátok már?
pénteken voltunk a dokibácsinál és egyenlőre úgy néz ki, hogy kislány :)
igaz, ő sem mondta 100%-ra.
viszont most el kell mesélnem valamit. előttem volt bent egy fiatal hölgy és beszélgettünk. ő is most tudta meg, hogy kislánya lesz. és amikor megkérdezte a dokit, hogy biztos-e akkor az azt válaszolta, hogy "nézze hölgyem, a kislányoknak nem áll jól a fütyi" hát én nem tudom hogyan, de röhögőgörcsöt kaptam. még a dokihoz is így mentem be. hát végem volt, szerintem nagyon aranyos és amikor nekünk is mondta, hogy kislány, akkor is eszembe jutott ez és ismét nevetni kezdtem.
úgy látszik pénteken ilyen vicces napom volt :)
amúgy az olvasással én is úgy vagyok, hogy ha már kicsit kivagyok valami miatt, akkor mindig olvasok itt és sokkal jobb kedvem lesz :) (meg szerintem a babócának is, mert egyből nem émelygek és mindig arra gondolok, hogy nemsokára anyuka leszek)
Hajrá! Nekem is két lányom van, szuper!:-)
A mi dokink is vicces, én a 2. szülésemet röhögtem végig. Az jó, ha ilyen normális az orvos minden tekintetben.
Rendes vagy, hogy beszámolsz nekünk:-)
(Singer-könyves)
Sziasztok!!
Sajnálom, hogy régen írtam, de nagyon elmerülök mostanában a baba- témában. Meg oda- vissza vásárolgatunk :)))
Csak szerettem volna elmondani nektek, hogy hétfőn voltunk az orvosomnál és már semmit nem látni a kicsi fejében!! Hihetetlenül boldog vagyok!! Most éppen a neveken agyalunk ezerrel, mert sehogy sem értünk egyet!! De szerintem ez nem is baj :))
Már ezredszerre vagy nem is tudom hogy hanyadszorra, de megint megköszönöm amiket írtatok nekem/ nekünk!!!
És ha megtaláljátok a kis bejegyzésemet, esetleg írnátok nekem olyan lányneveket amik nektek nagyon tetszenek???
Előre is köszönöm szépen!!
Szia! Örülök, hogy minden rendben, olyan jó volt ezt olvasni, mert sajnos én is olyasmi helyzetbe kerültem mint te:(
A nevek, amik nekem tetszenek: Lili, Mirella? Dóra? Nikolett? Amanda? Olívia? Flóra
Nagyon szépek az Anna, Krisztina, Erika, Imola, Laura és ezek kimondotaan ritkák is mostanában.
Sok örömet a babaváráshoz!
A hideg futkosott végig a hátamon, mikor olvastam a kérdésedet, és most is, hogy ismét írtál. :)
Annyira örülök!!!
Nekem a tuti befutók lánynevekben az Emília és a Nóra.
További boldog babavárást!!
Nagyon örülök, hogy ennyire jól alakultak a dolgok! Kirázott a hideg! :)
Ha mindenki ír neveket, a végén felsoroljuk a naptárat. :)
A lányaimat Boginak és Jankának hívják. Nem tudom inspirál-e téged!
Tényleg, és a doki, akinél először voltál kapott fejmosást? Tudja már, hogy emiatt nem kell abortálni egy magzatot?
Az engem is érdekelne, hogy a fiatal doki végül tudja-e, hogy semmi baja a kicsikéteknek...
Az én két lányom Borbála és Emma, de tetszik még az Olívia, a Blanka, a Kata, a Zsuzsanna, Vera.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!