Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?
Jaj de örülök neki! Hát azért szép csapatmunkát végeztünk!
Boldog babavárást kívánok neked, és nyugi, nem lesz semmi gond!
Egyébként említetted a doktorúrnak a másik "dokit" ?
Én a helyedben nem hagynám ezt annyiba, hisz életekről van szó!
Utolsóval egyetértek. Hátha mint kolléga beszélne vele. Azt írtad, fiatal nő, lehet, hogy még totál tapasztalatlan e téren, a stílusán pedig mindenképpen finomíthatna, mert így nem sok páciense lesz...
Őszintén örülök én is nektek, boldog babavárást, minden jót!!! Tényleg beszámolhatnál, hogy mi lett, hogyan csökken a ciszta.
Sziasztok!!
Igen, mondtam a doktor úrnak, hogy mit mondott a kolléganője és hát kiszaladt a száján, hogy "ez nem normális". Tehát biztosan fog vele beszélni vagy akár még több is lehet, de most nem akarok ezen agyalni. Azt hiszem találtam egy remek orvost, nála tudok majd szülni is és nem utolsó sorban nagyon kedves volt végig.
És megígérem, hogy fogok nektek írni! Elvégre csak nektek köszönhetek mindent!!
Jaj, de jó! Ez tényleg nagyon jó hír, az én szívemről is egy hatalmas kő esett le. :)
Örülök, hogy segíthettünk mindannyian, és végül jól alakultak a dolgok.
Hát remélem tényleg fog beszélni vele!
Jajj úgy örülök nektek! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!