Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ha abortuszt kell csinálnunk,...

Ha abortuszt kell csinálnunk, mert elég nagy az esélye, hogy beteg lesz a kisbabám, akkor ettől függetlenül eshetek majd még teherbe?

Figyelt kérdés

2012. aug. 6. 19:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/82 anonim ***** válasza:
100%

Persze ez a te döntésed, de most gondolj bele, ha nem szólunk, lehet már meg lett volna az abortusz! :(

Azt könnyen mondja bárki, hogy szabadulj meg a gyerektől!

Tudom, milyen érzés, és kiálltam a gyerek mellett, és most 3,5 éves, most vittem az oviba! :)

A második terhességem sem volt épp zökkenőmentes, ott is ajánlották az abortusz, és ő pedig most épp játszik, 14 hónapos! :)

Szóval mindkét gyerek makk egészséges, pedig abortuszra akartak küldeni! :(

Ha hazaérsz, majd írj, hogy mit mondtak!

2012. aug. 8. 08:32
 42/82 anonim ***** válasza:
100%
Már nagyon-nagyon izgulok, hogy mi a helyzet!
2012. aug. 8. 09:27
 43/82 anonim ***** válasza:
Sokan drukkolunk Nektek, remélem, érzed az erőt!! És számolj be!
2012. aug. 8. 10:08
 44/82 anonim ***** válasza:
Nem bírom kikapcsolni a gépet...
2012. aug. 8. 10:15
 45/82 anonim ***** válasza:
100%

Jaj drágám,nehogy elvetesd azt a babát!Az én babámnak is a 14.héten derült ki hogy van ciszta az agyában,a dokimnak a mai napig hálás vagyok hogy melettünk állt és nem beszélte tele a fejemet marhaságokkal.Havi 1 uh-án néztük a babának a fejecskéjét amin minden hónapban egyre kisebb lett.Végül nem is olyan későn 29.héten már semmi nem volt ott:)Azóta már 3 és fél éves és makk egészséges

Írj hogy mi volt!!!!SZORÍTOK!!!

2012. aug. 8. 10:50
 46/82 A kérdező kommentje:

Sziasztok!!

nos, voltam a másik orvosnál és azt mondta, hogy ez teljesen rendben van, nincs okom semmiért izgulni, ráadásul elég kicsi, tehát semmi baj nincsen!!! elmondani nem tudom, hogy mennyire boldog vagyok!! már nagyon régóta vágytunk a babára és most végre megnyugodhattam, hogy lesz kisbabám!! nagyon szépen köszönöm mindenkinek, aki biztatott, ez nekem nagyon sokat jelentett és remélem most már élvezhetem majd a babavárás minden pillanatát!!!

még egyszer köszönöm mindenkinek!!!

2012. aug. 8. 12:00
 47/82 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok és örülök, hogy nincs semmi baj :-) További boldog babavárást, a dokit meg a helyedben gondolkodás nélkül lecserélném...
2012. aug. 8. 12:02
 48/82 A kérdező kommentje:
biztosan nem megyek vissza a csajhoz. ez a doktor úr akinél most voltam, nagyon kedves és rendes volt, így szerintem maradunk nála!!
2012. aug. 8. 12:23
 49/82 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy nagyon jó hír, látod érdemes volt elmenni másik orvoshoz!Még jó,hogy nem vetettétek el.Ilyenkor érdemes másik orvoshoz is elmenni!Boldog Babavárást!Azért írhatsz még ide,én kíváncsi vagyok,hogy mi lesz veletek a továbbiakban!
2012. aug. 8. 12:39
 50/82 anonim ***** válasza:

Istennek legyen hála! :))

Nagyon reméltem, hogy így lesz! :)

Jó egészséget és sok áldást kívánok a családnak! :)

2012. aug. 8. 13:26
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!