Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
171/378 anonim válasza:
Reni!
Nem egy ilyet hallottam már, és idővel meglett benne a babó!
Ha ilyen ütemben nő a petezsák, akkor ott élet van. Nyugi, és majd vissza kontrollra!!!
172/378 Renike1984 válasza:
Köszönöm a nyugtatást!:-) Igen aug.1-én kell mennem UH_ra amúgy de most más ügyből kifolyólag voltam orvosnál és UH-t is néztek mert mondtam hogy baba van!;-) Nem reklámoztam hogy nemrég voltam meg megyek is lassan mert örültem hogy megnézik!Remélem aug.1-én vagyis jöv.hét szerdán már lesz embrióm is jól látható meg szikhólyag is,de annak örülnék nagyon ha már a kicsi szíve is verne!:-) Azzal riogattak hogy bizti ikrek lesz ha ekkora a petezsák ilyen korán de nem hogy többet még egyet is alig látnak benne!:-D
173/378 anonim válasza:
Megnyugtatlak teljesen normális olvasd el pár oldalon mik a méretek....
174/378 anonim válasza:
175/378 anonim válasza:
Amugy tobbiek, Ti, hogy vagytok? Kezdek parazni mar a ma esti dokilatogatastol. Allandoan megjon erzesem van.
176/378 anonim válasza:
Én köszi meg vagyok mell fájdalom rövid ideig hasam most nem fáj émelygés is megszünt de várható este....
177/378 anonim válasza:
Most jottem a dokitol. Nem talalt semmit. Se cisztat se terhesseget. 4.69 a nyalkahartyam, basszus az meg a mensihez is keves :(
Holnap hcg vervetel, ha pentekig nem jon meg, meghozza gyogyszerrel :(
Ilyen vekony nyalkahartyan nem hinnem, hogy megtapadna. Altalaban7mm szokott lenni mensi elott...
178/378 Renike1984 válasza:
Köszönöm olvasgattam!:-)Kicsit megnyugodtam de már nagyon várom a következő UH-t és hogy végre minden látszódjon és ott legyen ahol kell!:-) Valaki tesztelt azóta pozitívat?
179/378 anonim válasza:
Nekem meg fog jönni,már mutatja az előjeleit tegnap este óta elég rendesen.olyan csalódás ez,vagy nem is tudom minek nevezzem...:/
180/378 Renike1984 válasza:
:-(( Ne add fel amíg nincs piros még bármi lehet!Mensis érzés nekem is volt az elején de vér azóta sem!:-) Még nincs minden veszve!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!