Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Negatív....
Viszont most csináltam meg nem reggeli elsőből...
van még egy tartalék azt ha a havimig nem lesz semmi 26.án reggel csinálom meg....
Hát Csajok!!!!
Szoritok mindenkinek...Én azért mostmár kevésbé számitok pozira... De ki tudja ,hogy sikerül az agusztus? :-))))
Én ugye már kikerültem ebből a körből, hisz a nemvárt előtt 8 nappal megjött... Addig nekem is minden tünet meg volt, mint a nagykönyvben, aztán egy pill. alatt elmúlt, felpuhult a cicim is, csak a hányinger maradt tompábban és egyszer csak barnás krém, majd később nagy mesi görcsökkel vérzés... De azért itt vagyok, figyelek Rátok és drukkolok!!! Előttem meg az augusztusi nem várt... :) Meg a kérdés az, hogy a dokihoz milyen indokkal mehetnék, hogy a megemlített gyógyszert megkapjam. Hisz szerinte a tüszőrepedéssel van gondom, de erre van egy bogyó amivel pikk-pakk összejön a babóca :) Már csak meg kéne ismételnem a jelenlegi tüneteimet.
Mindenkinek babásodást és sok-sok pozi tesztet kívánok!
Jó reggelt!!!
Ki,hogy van?
Érdekes álmom volt...Pozit teszteltem álmonban..( anno terhesen álmomban a fiam kidukta a hasamon a lábát és megmutatta ,hogy olyan mint apáé...igy lett teljes az azonosság totál olyan...A lányom szülés előtti éjszaka szólt,hogy ki szeretne jönni másnap megszületett)
Nem mondom,hogy most lesz pozi a tesztem... Csak azt,hogy az ilyen jellegű álmok nekem beigazolodtak...
Mindkét petefészkem fáj és combhajlatnál is...Amúgy minden oké. Havim még nincs...Tegnap én is megnéztem az utolsó 3 ciklusom 2 hónapban 27 napra jött meg most legutóbb 26 napra...Lehet ráérek tesztelni pénteken?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!