Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Július 26-28-án nem várom! Ki...

Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!

Figyelt kérdés

Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.

Beágyazódás, terhesség, premensi?

2012. júl. 16. 14:08
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯
 141/378 anonim ***** válasza:
100%

Negatív....

Viszont most csináltam meg nem reggeli elsőből...

van még egy tartalék azt ha a havimig nem lesz semmi 26.án reggel csinálom meg....

2012. júl. 22. 13:34
 142/378 anonim ***** válasza:
Meg barmi lehet. Latod nekem is negativ. Jobb oldalt szurkal most. Kis furcsasag van nalam. Mindig feszula mellem mensi elott. Es most nem!
2012. júl. 22. 13:39
 143/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Csajok,én most eldöntöttem,nem tesztelek szerdánál hamarabb.Egyenlőre a hőm még fenn van, ma vagyok 10 DPO-nál.Meglátjuk mi lesz.Mindenkinek drukkolok!
2012. júl. 22. 13:50
 144/378 anonim ***** válasza:

Hát Csajok!!!!

Szoritok mindenkinek...Én azért mostmár kevésbé számitok pozira... De ki tudja ,hogy sikerül az agusztus? :-))))

2012. júl. 22. 15:24
 145/378 anonim ***** válasza:
Megneztem az utolso 4 mensim 25napra jott. Ma vagyok a 27.napon. Faj a hasam alja, meg zabalas.
2012. júl. 22. 18:12
 146/378 A kérdező kommentje:

Én ugye már kikerültem ebből a körből, hisz a nemvárt előtt 8 nappal megjött... Addig nekem is minden tünet meg volt, mint a nagykönyvben, aztán egy pill. alatt elmúlt, felpuhult a cicim is, csak a hányinger maradt tompábban és egyszer csak barnás krém, majd később nagy mesi görcsökkel vérzés... De azért itt vagyok, figyelek Rátok és drukkolok!!! Előttem meg az augusztusi nem várt... :) Meg a kérdés az, hogy a dokihoz milyen indokkal mehetnék, hogy a megemlített gyógyszert megkapjam. Hisz szerinte a tüszőrepedéssel van gondom, de erre van egy bogyó amivel pikk-pakk összejön a babóca :) Már csak meg kéne ismételnem a jelenlegi tüneteimet.

Mindenkinek babásodást és sok-sok pozi tesztet kívánok!

2012. júl. 22. 23:16
 147/378 anonim ***** válasza:

Jó reggelt!!!

Ki,hogy van?

Érdekes álmom volt...Pozit teszteltem álmonban..( anno terhesen álmomban a fiam kidukta a hasamon a lábát és megmutatta ,hogy olyan mint apáé...igy lett teljes az azonosság totál olyan...A lányom szülés előtti éjszaka szólt,hogy ki szeretne jönni másnap megszületett)

Nem mondom,hogy most lesz pozi a tesztem... Csak azt,hogy az ilyen jellegű álmok nekem beigazolodtak...

Mindkét petefészkem fáj és combhajlatnál is...Amúgy minden oké. Havim még nincs...Tegnap én is megnéztem az utolsó 3 ciklusom 2 hónapban 27 napra jött meg most legutóbb 26 napra...Lehet ráérek tesztelni pénteken?

2012. júl. 23. 05:59
 148/378 Bettybaby2010 ***** válasza:
Sziasztok!Nekem még fenn van a hőm,de ez nem jelent semmit, mert nekem mindig mensi napján esik csak le.Más egyéb tünetem nem nagyon van,kicsit szurkál néha a bal petefészkem,de kb. ennyi.Szerdán sokminden kiderülhet,csak még nagyon messze van...
2012. júl. 23. 08:38
 149/378 anonim ***** válasza:
Hát csajok az a helyzet ,hogy nekem az égvilágon semmi tünetem nincs. úgy egy-másfél hete volt hasfájdogálás, de az is elmúlt. Azt hiszem ez nem az én hónapom.de 26odikán kiderül, mert nekem pontosak a ciklusaim.
2012. júl. 23. 09:35
 150/378 anonim ***** válasza:
Sziasztok. Nekem ma mar kesik. Reggel teszteltem harmadik pisibol, mert nem volt tesztem. Egesz ejszaka kijarkaltam allandoan pisilnem kell. Nagyon halvanyka masodik csik. De ez sem az igazi. Lehet szaradsi csik. Na mind1. Mensi sehol. Hasam szurkal.
2012. júl. 23. 16:51
❮❮ ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!