Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
121/378 anonim válasza:
Szia! En nemjol. Egesz tegnap meg este nagyon fajt a mehem. Majdnem korhazba vitt a parom. De mensi ma se jott. Megintkezd fajni a pocim. Megneztem a ciklus.hu -n, hogy az elmult 3 alakalommal 25 napra jott. Ma vagyok a 26.napomon. Lehet tegnap agyazodott es azert gorcsolok? Vagy megjon? Hetfoig nemjon, akkor tesztelek. Nagyon furan faj a hasam. Ti tapasztaltatok mar ilyet?
122/378 anonim válasza:
Én nem nekem tompán fáj a hasam és olyan öklendezés szerű émelygésem van de elviselhető... Viszont baromi ingerült vagyok sik ideg minden miatt...
123/378 anonim válasza:
Csajok!
KÉPZEÉJÉTEK EÜZLET OVU KALKULÁTORA 07.07-07.12 ir termékeny ovu időt... Akkor lehet,hogy 13.án az a rózsaszin pötty beágyazódás???ötlet? TIPP? A 9.számoljam a napokat?
125/378 anonim válasza:
Már a PÉ vagy a beágyazódásnak???
NEM TUDOM ...Egy biztos 26 napos a ciklusom....
126/378 anonim válasza:
Egy nap alatt nem agyazodik be. Az ovus verzeses potty volt.
127/378 Bettybaby2010 válasza:
Csajok!Én ma vagyok a 9.DPO-n, 8.nap felment a hőm 37,15-re az alaphőm 36,7 volt.Tüneteim igazából még nem nagyon vannak, de az első babámnál sem volt csak a nemvárt után kb. 4-5 nappal először.Én szerdán tesztelek, mert vettem extra érzékeny tesztet és azzal állítólag már 4 nappal mensi előtt ki lehet mutatni a terhességet.Igazából nem stresszelek, eldöntöttem, hogy ebben a hónapban nem fogok, de azért örülnék, ha sikerülne ez a hónap.Drukk mindenkinek!
128/378 anonim válasza:
Az jo, ha fennt van a hod. Amikor terhess lettel nagyongorcsolt a hasad?
129/378 anonim válasza:
Betty!
Te mikorra nem várod? Nekem elvileg 11 volt pém és gondolkodom holnapi teszten...van egy ami patikában kapható 12,5 erősségű teszt állitólag 4 nappal havi előtt kimutatja a terhességet.
130/378 Bettybaby2010 válasza:
Igenén is pont olyan tesztet vettem Predictor a neve és én szerdán akarom ellőni, mert 12-én volt ovum valószínűleg.Az első terhességemnél az első hetekben szinte semmi tünetem nem volt, csak a 6. héttől volt hányinger, de nekem pl. sem ovus vérzésem, sem görcsölés, semmi ilyen nem volt. Az egy másik dolog, hogy később veszélyeztetett lettem és akkor sokat görcsöltem már.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!