Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
Én, mint a kérdés megalkotója rossz hírrel szolgálhatok... :( És bár nem letörni akarok senkit, de ez is benne van a pakliban és talán más okulva a példámon, kisebbet csalódik... :(
Szóval a sok tünetem után, amit azért továbbra is merek állítani, hogy nem beképzelt volt, sőt, szerintem találkozott is a katona a sejttel, el is indult a jó kis ágy felé ahol 9 hónapon át fejlődött volna, de az ágy kidobta... :( Egy héttel a nemvárt előtt ma délután egy barnás, véres (mint a nyákdugó) maszat után vérezni kezdtem és szétszakad az egész medencém, derekam, szúr a hasfalam. Ürességet érzek és kissé csalódott vagyok, mert reménykedtem... Persze a fórumot továbbra is figyelem, mert kíváncsi vagyok a témára és legfőképp Rátok Lányok és szorítok mindenkinek! Remélem mind babásodni fogtok, de aki esetleg mégsem, azzal tovább bízunk augusztusban is!
Ohhh szegénykém! :(((( de, hogy a fenebe? Hamarabb jött meg egy héttel
? Fel a fejjel! Augusztus szep hònap! :-)
AGUSZTUS :-))))
Nekem mindkét gyerek májusban született vagyis agusztusban sikeredtek. Ja egy nap különbséggel május 7 és 8.-án...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!