Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
szia! Nekem fehér de már nem nyulós már bocsi... Nekem ma a 8. vagy 4.nap mindenesetre ovu 11 volt ciklus.hu szerint aszerint pedig dpo 6. nap???
Nem igen tudom követni lényeg,hogy 26 nap 1 ciklusom.
Üdv az újaknak!! :)
Bízom benne, hogy nem fog kihalni idő előtt ez a szál :)
Nekem ma is hányingerem van, ha hajolgatok meg nagyon kellemetlen a pocakomnak, annyira feszül és szinte görcsöl egyfolytában. Most értem haza és a papíron láttam pisinél, hogy barnázok... Most mi van???
Ennyire intenzív tüneteim nem igazán szoktak lenni, max hasonló, de az is mesi előtt 2-3 nappal.
Az elmúlt hónapokban mindig 28-án jött meg, kivéve a legutolsót, mert az 26. Most hogy számoljak?
Bocs a sok kérdésért! Írjatok lányok!!!
Ne legyen "rossz érzés", hogy 3. babóra gyúrtok :) Nekem a második lenne, de 12 év kihagyás után!
Most már annyi az infó, hogy kéne egy összefoglalót írni.
Köszönöm az ovu linket! Megnéztem, 30 napos a ciklusom, 07.25-26-án esedékes a köv. nem várt.
Remélem, nem csak azt jelzi a szervezetem, hogy meg akar jönni, csak előbb... plusz ez a mai barna dolog a papíron...
Hol gondoltad a topic indítását?
Mert itt is írkálunk, megosztunk, drukkolunk egymás között :)) Tudsz ennél jobb lehetőséget is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!