Mennyire megbízhatóak az ovulációt jelző tesztek? Én Gabrielt vettem (kazettásat), és az jelezte a peteérést! Együtt is voltunk aznap, meg rá 3 napra! Tapasztalatok? vagy lehet valami gond, hogy nem sikerül a baba? Mensim rendszeres! Nem értem.
nem tudom.Attól,hogy jelez a teszt,nem biztos,hogy volt is peteérésed.
Èn már a 4. tesztet lestem,de nem mutat semmit.
Elöbb utóbb sikerül a baba.Mikor nem számítasz rá...
Nem írod,hogy mióta próbálkoztok a babával.Nekem a lányom 11 hónap után sikerült.
Tenyleg nem biztok, hogy egybol sikerul ovuteszttel, mert rengeteg feltetelnek kell meg teljesulnie ahhoz, hogy megfoganjon a baba, beagyazodjon es ott is maradjon.
Ettol fuggetlenul sok embernek segitett mar az ovuteszt abban, hogy konnyen es gyorsan osszejojjon a baba.
En is a mult honapban hasznaltam eloszor eletemben, mert a homerozest nem szeretem. Irtam ki rola kerdest es sok anyuka mondta, hogy ovuteszttel hamar teherbe estek.
Most mar en is csatlakozom hozzajuk hala Istennek, hihetetlen, de elso honapban sikerult. Meg fel sem fogom. Az elso gyerekemnel homeroztem es csak az osztoneinkre hallgattunk es fel evet vartunk ra.
Egyebkent nem csak az ovuteszt miatt voltunk egyutt, hanem "onszorgalombol" a sajat vagyaink miatt, es igy ugy jott ossze, hogy peteeres elotti napokban is minden nap szeretkeztunk, amikor meg negativ volt a teszt, amikor pozitiv lett akkor is es meg utana is.
Sokan mondjak, hogy nem szabad minden nap egyutt lenni, mert akkor nem termelodnek eletkepes spermak, hat, a ferjemnek termelodtek, mert a ciklusom 16. napjaig alig maradt ki nap...
Ha nem irtad volna, hogy az elso babaval csak hat hetesen lett pozitiv teszted, akkor is azt javasoltam volna, hogy varj meg par napot es tesztelj ujra.
De igy meg foleg azt mondom.
Nem lehet, hogy neked nem kozepidoben, hanem kesobb szokott peteeresed lenni es ezert negativak sokaig a tesztek?
De az en tapasztalatom az, hogy bar minden terhesseg mas, nalam a hcg termelodes mindkettonel hasonlo volumenu volt. Amikor az elso fiamat vartam, akkor is az elmaradt mensi napjan csak nagyon-nagyon halvany pozitivat teszteltem, csak napokkal kesobb lett hatarozott es eros pozitiv. Most, a masodik terhessegemnel is ugyanaz a helyzet. Pedig sok olyat olvastam itt is, hogy mar kimaradas elotti napokban is hatarozott pozitiv tesztek szulettek, illetve az elmaradas napjan is, tehat nem mindenkinel ugyanolyan erossegu a hcg termelodes.
Az utolsónak.Ez hogy jön ide??
Szerintem rossz helyre írtad a választ....
Tenyleg rossz helyre irtam, koszi, hogy szoltal. De az elotte levot is en irtam, az jott volna csak ide, ha minden terv szerint halad...
Csak eppen az orokmozgo babam itt van mellettem es neha besegit a valaszadasban egy kis laptop csapkodassal, igy sikerult ket megnyitott kerdesre szant valaszt egy helyre elkuldeni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!