Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
71/378 anonim válasza:
nekem meg aztán tényleg elmúlt mára minden tünetem ami eddig volt. :/
72/378 anonim válasza:
Te pontosan mikor várod a NEM VÁRTAT? 26RA? Nem tudom jelent e valamit ,hogy elmúlt minden tünet...
figyeld esetleg van e folyás azt olvastam,hogy az a jó ha fehér sűrű havi előtti napokban újra szintelen vízes lesz.
73/378 anonim válasza:
fehér folyás az van és igen 26ra nem várom.:/
74/378 anonim válasza:
AKKOR CSAK VAN VALAMI TÜNET :-)))
Én már várom a vasárnapot...
Fejfájás van valakinek?
75/378 anonim válasza:
Jó de nem nézem ezt annyira tünetnek,mert nem rég pár hete volt hüvelygombám amiből kikezeltem magam, d többször visszatért már. Szoval nem tudom,hogy ez most milyen folyás. Neked 22én nem kéne megjönnie?
76/378 anonim válasza:
26.án....de 13.án volt elvileg pé vagy 9.én.
CIKLUS.HU szerint 11én. Tehát ha a 10 napot nézem a beágyazódásig akkor 23án vagy 22én simán megkockáztathatok 1 tesztet...
77/378 anonim válasza:
remélem megírod az eredményt.:)
79/378 anonim válasza:
Sziasztok! Ènvagyok aki 22re nem varom. Nekemma efosen nyilalgatott a hasam meg falasi rohamok. Mas tunet nincs. Este fajt a fejem:-)
80/378 anonim válasza:
Szia!
Akkor te vasárnap reggel tesztelsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!