Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
111/378 anonim válasza:
8. héten volt a befejező műtétem :(
7. héten beteg lettem :(
112/378 anonim válasza:
Sziasztok! Megcsinaltam a tesztet. Negativ. Még 2 nap a nemvartig. Erősen görcsölök, mintha menseselnék, de egy csepp ver se. Hányingerem van. Nalatok mizu?
113/378 anonim válasza:
Én megvagyok....eszem a csípős kaját hányinger kis apróságok...Tesztet nem tudom érdemes e vasárnap megcsinálnom....
Megcsinálom azért...
114/378 anonim válasza:
Nekem továbbra is mellfeszülés, fáradtság és hasszurka. Talán holnap teszt.... talán kibírom, hogy nem.
115/378 anonim válasza:
Csajok!!!!
Kérdés kinek van és milyen a folyása?
116/378 anonim válasza:
Nekem feher kremes. Es iszonyuan mensi gorcsolok, de nem jon meg.
117/378 anonim válasza:
Hát ne is jöjjön!!!!
Nem erre gyurink és izgulunk mindannyian?!!
118/378 anonim válasza:
Furi, hogy reggel ota olyan mitha megjott volna. Mielott megjon ez max egy oran at erzem es megjon. Nem tudom mi lesz ebbol...hőhullamaim vannak.
120/378 anonim válasza:
HAHÓ!!!!!
Hová tünt mindenki?????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!