Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
131/378 Bettybaby2010 válasza:
Igen,végülis én is tesztelhetnék hamarabb, de mivel nekem eddig mindig hosszabb ciklusaim voltak, mint 28 nap, ezért nem akarom túl korán elhasználni.ezért gondoltam szerdára...
132/378 anonim válasza:
Hát én lehet rááldozom az a pénz 1-2 tesztre...
Mondjuk lehet ,hogy csak holnap után csinálom meg ha ma nem megyünk el venni.
Majd megbeszélem az emberrel ha hazajön melóból....
133/378 Bettybaby2010 válasza:
Ma elkezdett szúrni a bal petefészkem és a doki ezen az oldalon látott érőben lévő tüszőt.Bizakodásra adhat okot,de nem merem magam elbízni...
134/378 anonim válasza:
En macsinaltam pont egy predictort. Ugye barmikor megjohet. Hat nem igazan latok rajta semmit. Vagy, ha odakepzelem akkor egy lehelletnyi kicsi csikot. De inkabb nega.
136/378 anonim válasza:
Ha nem olyan halvánxka még lehet pozi...
Meg azt irják,hogy két naponta emelkedik a hcg.. késői pé is lehetett...
137/378 anonim válasza:
Mindenesetre nem jott meg. Most elmult a gorcsolesem. Tompa fajas van. Meg enyhe hanyinger. Na majd hetfon ujra tesztelek. Remelemnektek lesz pozitiv teszt.
138/378 anonim válasza:
Na én még nem teszteltem...
Ma megyünk venni és én is azt szuper érzékeny tesztet veszem meg egy másik fajtát...
Másodikkal kivárom a havi előtti napot ezt az érzékenyt meg ellövöm szerintem este vagy holnap reggel...
Most ki jobb oldali fájdalom émelygés nem olyan erős...
139/378 anonim válasza:
Most néztem meg a teljes tájékoztatót a Preddictorról.28 NAPOS CIKLUSNÁL van ,hogy 4 nappal előtte 90%-os eredményt mutat..Akkor mi van a 26 napos ciklusnál????Na mindegy lehet megcsinálom még ma délután...
140/378 anonim válasza:
Írd meg, hogy mi lett! Nekem meg meg mindig nem jott meg. Holnaptol,mar kesik hivatalosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!