Július 26-28-án nem várom! Ki van még ezzel így? Tünetek, tapasztalatok? Mikor teszteltek? Drukkoljunk együtt!
Figyelt kérdés
Fáradékonyság, hangulat váltás, émelygés, pár csepp vérzés/barnázás, szúró hasi fájdalom, görcs, hasfeszülés, érzékeny mellek, tünetmentes, stb.
Beágyazódás, terhesség, premensi?
#baba #terhesség #peteérés #terhességi teszt #fogantatás #barnázás #ciklus #megtermékenyítés #Béágyazodás #ovuláció
2012. júl. 16. 14:08
161/378 anonim válasza:
hÉT a hasmenés nem tudom mit jelent de pár napja én is sűrűn járok wcre. Mondjuk nekem normális csak gyakoribb...
162/378 anonim válasza:
Nem konkretan vizes hasmenes. Inkabb csak lazabb. Nemtom lehet elmegyek este a nodokihoz. Idegesit nem e ciszta.
163/378 anonim válasza:
Sziasztok!Én is előttem ma reggel egy Predictort,igaz 3. pisiből.Sajna negatív.ma vagyok a 12 v 13. DPO-n vagy holnap vagy holnap után nem kéne megjönnie.Szerintetek melyik nap számít a ciklus első napjának?júni 30.-án jött meg reggel és rendes vér volt már aznap.Akkor az a ciklus első napja vagy júli elseje volt?
164/378 anonim válasza:
Akkor a 30.a az első nap.
Nekem pl 1én délután jött meg és ugye 26 du nem kellene megjönnie....
165/378 anonim válasza:
Meg korai volt akkor a teszt. En bejelentkeztem estere a nodokihoz, mivel mar 2-4 napja kesik. :(( es gorcsolok. Szoritok, hogy 2 csikosak legyetek.
166/378 anonim válasza:
Akkor neked is 25 napos ciklusod van?
167/378 Renike1984 válasza:
Sziasztok!Újra én aki az elején írtam hogy 2 hete reménykedtem akkor mint ti és pozis tesztem lett!Aztán voltam 1hete UH-n és 8mm-es petezsákom volt!Ma megint voltam(saját számításom szerint 29DPO-n vagyok ma) doki 5 hetet írt a papírra!22mm-es petezsákot látott!Sokáig csendben nézegette aztán ennyit mondott hogy benne szikhólyag és petezsák kezdemény!Tehát még se az embrió se semmi más nem jól látható!:-( Kicsit el kenődtem!Normális ez vajon egy ekkora petezsáknál?És vajon miért ilyen nagy már most a pete zsák(szerintem nagyon,nagyot nőt 1 hét alatt!
168/378 Bettybaby2010 válasza:
Renike!Ezekre a kérdésekre nem adott neked a doki választ?Mert neki kellene ezeket a legjobban tudnia.Úgy értem,ő már sok ilyennel találkozhatott.Én mindig úgy vagyok vele, hogy minden kérdést felteszek a dokimnak, ha kétségeim vannak.szerintem hívd fel,minthogy emészd magad esetleg feleslegesen!Mert ha meg nincs semmi gond,akkor csak ártasz a babának az idegeskedéssel.drukkolok, hogy minden rendben menjen!
169/378 anonim válasza:
Reni!
Normális 6 hetesen már látni a baba sziv pulzálását. Vagy 7 hetesen...De mintha azt irtad volna 1én kell menned...
Nézz neten 5 hetes uh képeket ha aggódsz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!